Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hyperspaced είπε

Εγώ μένω στο ότι η εταιρεία επιλέγει να μειώσει την παραγωγή (=να μειώσει το ρίσκο της) από το να μειώσει τις τιμές. Καθαρό παράδειγμα για το οικονομικό τσουνάμι που έρχεται.

Νομίζω είναι νωρίς ακόμα να ρίξει τις τιμές, δεν έχει ούτε μήνα που κυκλοφόρησαν. Αν μη τι άλλο, περιμένει να δει τις τιμές (και τις πωλήσεις) των 13xxx της Intel σε λίγες μέρες αλλά και πως θα κινηθούν οι τιμές των DDR5 τους επόμενους μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε

Με την οικονομική+ενεργειακή κρίση που υπάρχει δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσει κάποιος τόσα πολλά λεφτά, όπως παλιά, για κάρτες γραφικών και επεξεργαστές.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα γιατί υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις απο την AM5 πλατφόρμα... Πχ. μπορεί να την βγάλει φθηνότερα με έναν Mac... ( :) :) )

5 λεπτά πριν, n3a είπε

Νομίζω είναι νωρίς ακόμα να ρίξει τις τιμές, δεν έχει ούτε μήνα που κυκλοφόρησαν. Αν μη τι άλλο, περιμένει να δει τις τιμές (και τις πωλήσεις) των 13xxx της Intel σε λίγες μέρες αλλά και πως θα κινηθούν οι τιμές των DDR5 τους επόμενους μήνες.

Mήνες ?? Δεν μπορεί ο καπιταλισμός να περιμένει τόσο... 3 CEO μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Είπα να ψάξω στο ίδιο price range...δεν τόν πρόσεξα...και ΠΩΣ γίνεται κατώτερος επεξεργαστής να είναι πιο ακριβός !!!

Έστω

5800x --> 28137 (3448) --> 280€

i5-12600KF --> 27281(3967) --> 294

Και είναι Intel 

Η απάντηση είναι στη διαθεσιμότητα. Αυτή τη στιγμή έχει πιο πολλούς 5800 διαθέσιμους απο 3800 και αυτοί πους έχουν ίσως δεν θέλουν να πουλήσουν με χασουρα.

Δεύτερον, ο 5800 είναι 3 ετων νομίζω; Ενω η 12 γενιά ειναι φετινή νομίζω.

Πλέον καποιοι προτιμούν amd αντι για intel για πολλούς λογους. Αρα η λογική "Και είναι ιντελ" είναι μια έκφραση του παρελθόντος και τουλάχιστον άστοχη τις μέρες μας

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eloy είπε

Mέχρι και η Biostar, είδε φως και μπήκε - 585 Ε...

270 euro η entry. Ειχα παρει Χ370 taichi με ~200 € αν θυμαμαι. Και τοτε αυτο θεωρουταν τοπ.

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμη που μεχρι και ο 7950Χ χαροπαλευει με τον 5800Χ3D (στα games) για ποιο λογο να παει καποιος gamer σε υπερκοστολογημενο προιον ειδικα οταν εχει ηδη πει το λιζακι οτι Up in line ειναι οι 7000X3D?

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thunderc8 είπε

"καταβαραθρώθηκε"

Τιιιι είπες τώρα; 🤯

Μου θύμησες ενα επεισόδιο απο friends οπου ο joe ειχε πάρει το λεξικό και έψαχνε εναλλακτικές λέξεις για να φανει πιο μορφωμένος !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε

Μου θύμησες ενα επεισόδιο απο friends οπου ο joe ειχε πάρει το λεξικό και έψαχνε εναλλακτικές λέξεις για να φανει πιο μορφωμένος !

Εγω θυμηθηκα στο στρατο εναν Εποπ που του μαθαινα Lineage2 και μια μερα βγηκε και σκοτωνε κοσμο .
Οταν πηγα στο Netcafe να τον βρω μου λεει:
"Aσε πηγα σκοτωσα 10 ατομα και μετα ηρθαν και με Λιμουντουριασανε".

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, pogchamp είπε

270 euro η entry. Ειχα παρει Χ370 taichi με ~200 € αν θυμαμαι. Και τοτε αυτο θεωρουταν τοπ.

180 δολάρια ήταν το msrp των φθηνότερων. 

Πώς έφτασαν 280 ευρώ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Απο την στιγμη που μεχρι και ο 7950Χ χαροπαλευει με τον 5800Χ3D (στα games) για ποιο λογο να παει καποιος gamer σε υπερκοστολογημενο προιον ειδικα οταν εχει ηδη πει το λιζακι οτι Up in line ειναι οι 7000X3D?

Oι x950x δεν ειναι για gaming ειναι καθαρα για workload,τωρα αν καποιος κανει δουλεια και παιζει και λιγο ε δεν τον καθιστα τη καλυτερη επιλογη για gaming.
Oπως λες για Gaming μπορεις να παρεις εναν 5800x3D στα μισα χρηματα, ΑΝ και ειδα σε καποια games εχει πολυ καλα Average FPS αλλα πολυ χαμηλα Low(σε καποια οχι σε ολα).

Kαι τα 3 cpu ειναι OC δεν ειναι stock
O σκοπος των φωτογραφιων δεν ειναι για το Intel VS AMD αλλα καθαρα για το Average vs Low

Screenshot_49.jpg

Screenshot_48.jpg

Screenshot_44.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...