Προς το περιεχόμενο

Vodafone στα 15€ η κάρτα ανανέωσης!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Makis38 είπε

sms ότι θα πέσει φραγή θα έρθει, sms επιβεβαίωσης τραπεζικής συναλλαγής μετά το δίμηνο με μηδέν ευρώ στην κάρτα, θα έρχονται; Αυτό ρωτάω.

sms/ομιλία λειτουργούν κανονικά μέχρι να μπει φραγή , αυτονόητο .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το τρίμηνο όμως δεν παίζει. Με φραγή δεν λαμβάνεις SMS.

Ένα workaround είναι να παίζεις με Viber ή push notification. 

Επεξ/σία από Errik
  • Like 1

19 ώρες πριν, Helionar είπε

Ούτε χρόνος δεν έχει που το πήγε στα 12€ από τα 10 στην εφαρμογή. 

Λαμπρα. Πολύ λαμπρά... 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία φταίει...

• Like 3

Παράλληλα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με μεγαλύτερους μισθούς η Vodafone σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ακόμα και 5 ευρώ (κάποιος είχε δώσει screenshots σε παρόμοιο θέμα - από Γερμανία ήταν; δεν θυμάμαι).

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς δεν είναι παράνομο το να μην μπορείς να πληρώσεις μια υπηρεσία ακριβώς στην τιμή που στην χρεώνουν και να απαιτείται να κάνεις top up συγκεκριμένα χρηματικά ποσά τα οποία μάλιστα σου κλέβ... ε αφαιρούν από το λογαριασμό σου αν δεν τον ανανεώσεις για δύο ή τρεις μήνες. Αν κάποιος γνωρίζει πως τέτοιες πρακτικές είναι νόμιμες ας μας διαφωτίσει.

• Like 3

53 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δίμηνο είναι , δε μου έτυχε να μηδενιστούν μετά απο μήνα

τα 12 έγιναν 15 , φραγή μπαίνει στο τρίμηνο όχι δίμηνο , θα σου έρθει SMS πριν μπει φραγή

δες το pocket που ανέφερα πριν για να μη βάζεις ανα δίμηνο

Κάτσε μισό. Εγώ έχω Χ λεπτά ομιλίας και 30gb ίντερνετ από τις μεταφορές κάθε μήνα. Αν αλλάξει ο μήνας και δεν ανανεώσω μπορώ να συνεχίσω να μιλάω, και στον δεύτερο μήνα να κάνω ανανέωση και να μεταφερθούν? Vodafone cu φοιτητικό έχω. Είσαι σίγουρος? Γιατί μια φορά που ξέχασε η κόρη μου να κάνει ανανέωση πριν της την κάνω αυτόματη τα έχασε όλα. Το ίδιο cu φοιτητικό έχει. 

Το υπόλοιπο χρημάτων που μένει μόλις φτάσει 10€ το μεταφέρω στην κόρη μου και κάνει ανανέωση το student 8,50€ που έχει. Δηλαδή σε 5 ανανεώσεις δικές μου. 

53 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δίμηνο είναι , δε μου έτυχε να μηδενιστούν μετά απο μήνα

τα 12 έγιναν 15 , φραγή μπαίνει στο τρίμηνο όχι δίμηνο , θα σου έρθει SMS πριν μπει φραγή

δες το pocket που ανέφερα πριν για να μη βάζεις ανα δίμηνο

Κάτσε μισό. Εγώ έχω Χ λεπτά ομιλίας και 30gb ίντερνετ από τις μεταφορές κάθε μήνα. Αν αλλάξει ο μήνας και δεν ανανεώσω μπορώ να συνεχίσω να μιλάω, και στον δεύτερο μήνα να κάνω ανανέωση και να μεταφερθούν? Vodafone cu φοιτητικό έχω. Είσαι σίγουρος? Γιατί μια φορά που ξέχασε η κόρη μου να κάνει ανανέωση πριν της την κάνω αυτόματη τα έχασε όλα. Το ίδιο cu φοιτητικό έχει. 

Το υπόλοιπο χρημάτων που μένει μόλις φτάσει 10€ το μεταφέρω στην κόρη μου και κάνει ανανέωση το student 8,50€ που έχει. Δηλαδή σε 5 ανανεώσεις δικές μου. 

1 λεπτό πριν, notist είπε

Αν αλλάξει ο μήνας και δεν ανανεώσω μπορώ να συνεχίσω να μιλάω

όχι , αφού λήγει το πακέτο

τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα

1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι , αφού λήγει το πακέτο

τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα

Άρα χάνονται αφού δεν μπορώ να μιλάω έχοντας υπόλοιπα από τις ανανεώσεις που μεταφέρονται. 

Για τα άλλα που λες όταν κάνω ανανέωση κάρτα 12€ και ενεργοποιώ το πακέτο με τα 8,5€ μένουν μείον το φόρο αν θυμάμαι καλά 2€ και κάτι. Όταν λοιπόν αυτά φτάσουν στα 10€ και κάτι με 5 ανανεώσεις τα μεταφέρω της κόρης μου ως χρηματικό ποσό, και κάνει και εκείνη ανανέωση το πακέτο της student 8,5€. Δηλαδή γλυτώνω μια κάρτα στο 5μηνο.

37 λεπτά πριν, randomcat είπε

Παράλληλα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με μεγαλύτερους μισθούς η Vodafone σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ακόμα και 5 ευρώ (κάποιος είχε δώσει screenshots σε παρόμοιο θέμα - από Γερμανία ήταν; δεν θυμάμαι).

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς δεν είναι παράνομο το να μην μπορείς να πληρώσεις μια υπηρεσία ακριβώς στην τιμή που στην χρεώνουν και να απαιτείται να κάνεις top up συγκεκριμένα χρηματικά ποσά τα οποία μάλιστα σου κλέβ... ε αφαιρούν από το λογαριασμό σου αν δεν τον ανανεώσεις για δύο ή τρεις μήνες. Αν κάποιος γνωρίζει πως τέτοιες πρακτικές είναι νόμιμες ας μας διαφωτίσει.

και με πολυ καλυτερο δικτυο! Ισπανια η βονταφον εχει αριστο δικτυο και εδω Ελλαδα μου κανει hotspot ο δικος μου απο κοσμοτε συνεχεια!

1 ώρα πριν, randomcat είπε

Βουλγαρια το ελαχιστο που μπορουν ειναι 2€(4leva) αλλα και εκει πλεον στους 2 μηνες αν δεν ανανεωσουν "φευγει" το υπολοιπο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, notist είπε

Άρα χάνονται αφού δεν μπορώ να μιλάω έχοντας υπόλοιπα από τις ανανεώσεις που μεταφέρονται. 

όχι δε χάνονται , άλλο το αν δε συμφέρει να μιλάς χωρίς πακέτο και οτι δεν είναι για τη χρήση που το θες και άλλο το χάνονται το οποίο συμβαίνει μετά το δίμηνο

_________

Το έχω ξανααναφέρει αλλά το ξαναγράφω μιας και πολύ δεν το γνωρίζουν , υπάρχει το πακέτο International με 7,06€ με 120 200 λεπτά ομιλίας (ή 200 δε θυμάμαι ακριβώς) , χρήσιμο για όσους δε μιλάνε αρκετά

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε

Βουλγαρια το ελαχιστο που μπορουν ειναι 2€(4leva) αλλα και εκει πλεον στους 2 μηνες αν δεν ανανεωσουν "φευγει" το υπολοιπο....

Και πάλι γιατί εκεί 2 και εδώ 12; Έκριναν ότι είμαστε 6 φορές πιο δουλικοί από τους Βούλγαρους;

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

σωστά , αλλά η χρέωση είναι φαρμάκι , μόνο για να αναπάντητες

Είναι,αλλά τι να κάνεις;Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο σε αυτές τις χρεώσεις.Εδώ που τα λέμε πολλά θα έπρεπε να υπάρχουν.

15 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι δε χάνονται , άλλο το αν δε συμφέρει να μιλάς χωρίς πακέτο και οτι δεν είναι για τη χρήση που το θες και άλλο το χάνονται το οποίο συμβαίνει μετά το δίμηνο

_________

Το έχω ξανααναφέρει αλλά το ξαναγράφω μιας και πολύ δεν το γνωρίζουν , υπάρχει το πακέτο International με 7,06€ με 120 λεπτά ομιλίας (ή 200 δε θυμάμαι ακριβώς) , χρήσιμο για όσους δε μιλάνε αρκετά

200 λεπτά.Αυτό βάζω στην σύζυγο και της είναι υπεραρκετό για την χρήση που κάνει.

Με το ρυθμο που πάει η Vodafone η κάρτα θα ξεκινάει από τα 15€ συν την επιπλέον χρέωση που έχει η αγορά από μαγαζί..!! Αφού δεν υπάρχει καμία προστασία για τον καταναλωτή βρίσκει και τα κάνει..!! Τουλάχιστον ο χρόνος της ανανέωσης έπρεπε να μεγαλώσει και να αυξηθεί..Δεν γίνεται να τα θέλει όλα δικά της η Vodafone..!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...