Προς το περιεχόμενο

Vodafone στα 15€ η κάρτα ανανέωσης!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, notist είπε

Από τις 16/11 η vodafone ανοίγει πρώτη το χορό και αυξάνει την ελάχιστη κάρτα ανανέωσης από τα 12 στα 15€, από περίπτερα μίνι μάρκετ κτλ. Από το app λέει παραμένει σταθερά στα 12 αλλά δεν λέει για πόσο. 

Εμείς που έχουμε 3 καρτοκινητά, στις προσφορές στο app μας στέλνουν για καρτοσυμβολαιο από 13,50 έως 14,50 το μήνα. Του καθενός  με διαφορετικό τελικό ποσό με τις ίδιες παροχές ,αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προς το καρτοσυμβολαιο θέλουν να μας πάνε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. 

Καρτοσυμβολαιο μέχρι να το κάνουν ασύμφορο και αυτό και να στρέψουν τους πάντες στα συμβολαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, 1comment είπε

9,1% σου κρατάει φόρο. Άρα, 13,63.

άρα δεν μπαίνουν 2*7,06€ που είναι για ~200λεπτά ομιλίας , επομένως θα πρέπει να μπαίνει στο pocket το ποσό και να εξαργυρώνεται με συνεργαζόμενα καταστήματα

ξέρει κανείς αν το pocket κρατά επιπλέον ταρίφα ?

Τι είναι το pocket;  εμενα η ειδοποίηση ηρθε σήμερα σε Cu που το έχω τουλάχιστον 20 χρόνια. Σεβασμός σε χρόνια πελάτες μηδενικός. (Όχι μόνο από βοντα, γενικώς)

2 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Τι είναι το pocket; 

ότι υπόλοιπο περισσεύει απο την κάρτα μπορείς με το cu app , να το αποθηκεύσεις στο "pocket" μέσω του οποίου πας πχ σε συνεργαζόμενο περίπτερο και ξοδεύεις εκεί το υπόλοιπο . Χρήσιμο για όσους βάζουν μια στο τριμηνο κάρτα ,μιας και στο 2μηνο σου τρώει ότι υπόλοιπο έχεις

• Thanks 1

11 ώρες πριν, notist είπε

Από τις 16/11 η vodafone ανοίγει πρώτη το χορό και αυξάνει την ελάχιστη κάρτα ανανέωσης από τα 12 στα 15€, από περίπτερα μίνι μάρκετ κτλ. Από το app λέει παραμένει σταθερά στα 12 αλλά δεν λέει για πόσο. 

Εμείς που έχουμε 3 καρτοκινητά, στις προσφορές στο app μας στέλνουν για καρτοσυμβολαιο από 13,50 έως 14,50 το μήνα. Του καθενός  με διαφορετικό τελικό ποσό με τις ίδιες παροχές ,αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προς το καρτοσυμβολαιο θέλουν να μας πάνε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. 

γινεται τρελο αρμεγμα κ φαγοποτι. με απιστευτα εσοδα ανεβαζουν τις τιμες κοροιδιστικα.  10εκ. καταναλωτες ,3 εταιριες κ απλα παμε κ πληρωνουμε οσο τους αρεσει

• Like 3
  • Thanks 1

Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω κάρτα σχεδόν πάντα κάθε 3 μήνες. 

Όταν ήμουν φοιτητής έδινα 48 ευρώ τον χρόνο (4€x12 μήνες), ενώ τώρα δίνω τα ίδια με 12€x4 μήνες! :lol:

• Like 3

Το θέμα είναι ότι αν θες να μεταφέρεις τα υπόλοιπα σου στο cu, πρέπει να ανανεώνεις κάθε μήνα. Άρα πάμε 12×12=144€. Αν πάει 15 και στο app που θα πάει σίγουρα είναι 36€ παραπάνω στο χρόνο με τις ίδιες παροχές. Αντε και κανένα τυράκι με δωρεάν ίντερνετ σε καμία αργία. Άσε που νομίζω ότι σου τρώει και 1 ημέρα κάθε μήνα στην ανανέωση η κάνω λάθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, notist είπε

Το θέμα είναι ότι αν θες να μεταφέρεις τα υπόλοιπα σου στο cu, πρέπει να ανανεώνεις κάθε μήνα. Άρα πάμε 12×12=144€. Αν πάει 15 και στο app που θα πάει σίγουρα είναι 36€ παραπάνω στο χρόνο με τις ίδιες παροχές. Αντε και κανένα τυράκι με δωρεάν ίντερνετ σε καμία αργία. Άσε που νομίζω ότι σου τρώει και 1 ημέρα κάθε μήνα στην ανανέωση η κάνω λάθος?

Κάθε ανανέωση είναι για 30 μέρες άσχετα με το μήνα , οπότε στις 12 ανανεώσεις το χρόνο έχεις 12x30 = 360 μέρες . Τρώνε 5 μέρες το έτος. 

Επεξ/σία από tliako
  • Like 2

18 hours ago, korakios said:

εμένα μου δίνουν με 9,90€/μήνα αλλά με 7 giga δε με ψήνει 😛

αν βάζεις κάρτα μια στο 3μηνο πριν μπει φραγή ίσως και να συμφέρουν τα 15€ μιας και το υπόλοιπο ποσό μπορείς να το βάλεις στο pocket (με 12€ ανανέωση δε με άφησε που δοκίμασα )

Ερώτηση, είμαι εξωτερικό και βάζω χρήματα στην κάρτα κάθε δίμηνο πριν λήξουν τα υπόλοιπα χρήματα αλλά πρωτίστως για να μπορώ να δέχομαι sms επιβεβαίωσης συναλλαγών, τράπεζες κλπ. Εάν βάζω το 12ευρω κάθε λίγο πριν το τρίμηνο, θα έρχονται τα sms που ανέφερα ή θα την φάω γιατί με την παρέλευση του διμήνου θα έχει μηδέν ευρώ η κάρτα μέσα;

Απλά η Vodafone έχει ξεφύγει..!!! Από τα 5€ ανανέωση online πριν από λίγα χρόνια θα το φθάσει στα 12€. Το πρόβλημα πλέον για μένα είναι ότι έχει μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό στη κάρτα και δεν μπορώ να το μοιράσω αλλού γιατί ανανεώνω κάθε 2 μήνες. Κάτι πρέπει να κάνω αν θέλω να την καταργήσω για να μην χάσω το ποσό της κάρτας αλλά δεν ξέρω πως.

• Like 2

2 ώρες πριν, notist είπε

αν δίμηνο είναι , δε μου έτυχε να μηδενιστούν μετά απο μήνα

8 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Εάν βάζω το 12ευρω κάθε λίγο πριν το τρίμηνο, θα έρχονται τα sms που ανέφερα ή θα την φάω γιατί με την παρέλευση του διμήνου θα έχει μηδέν ευρώ η κάρτα μέσα;

τα 12 έγιναν 15 , φραγή μπαίνει στο τρίμηνο όχι δίμηνο , θα σου έρθει SMS πριν μπει φραγή

2 ώρες πριν, notist είπε

Το θέμα είναι ότι αν θες να μεταφέρεις τα υπόλοιπα σου στο cu, πρέπει να ανανεώνεις κάθε μήνα.

δες το pocket που ανέφερα πριν για να μη βάζεις ανα δίμηνο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sms ότι θα πέσει φραγή θα έρθει, sms επιβεβαίωσης τραπεζικής συναλλαγής μετά το δίμηνο με μηδέν ευρώ στην κάρτα, θα έρχονται; Αυτό ρωτάω.

Επεξ/σία από Makis38

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...