Προς το περιεχόμενο

Vodafone στα 15€ η κάρτα ανανέωσης!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τις 16/11 η vodafone ανοίγει πρώτη το χορό και αυξάνει την ελάχιστη κάρτα ανανέωσης από τα 12 στα 15€, από περίπτερα μίνι μάρκετ κτλ. Από το app λέει παραμένει σταθερά στα 12 αλλά δεν λέει για πόσο. 

Εμείς που έχουμε 3 καρτοκινητά, στις προσφορές στο app μας στέλνουν για καρτοσυμβολαιο από 13,50 έως 14,50 το μήνα. Του καθενός  με διαφορετικό τελικό ποσό με τις ίδιες παροχές ,αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προς το καρτοσυμβολαιο θέλουν να μας πάνε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πλέον δεν βάζω κάθε μήνα κάρτα και πακέτα. 

Περιμένω κανα διβδομαδο-μήνα να μου έρθει sms με προσφορά με το αν κάνω ανανέωση, θα μου βάλουν δώρο και λεπτά. Οπότε στην ουσία, έχω τα δωρεάν λεπτά της προσφοράς και μετά απο καναν μήνα ενεργοποιω ενα πακέτο, μέχρι να μου ξαναέρθει η επόμενη προσφορά Ανανέωση + Δωρεάν λεπτά.

• Like 5

Η γραμμη ειναι να γινει ασυμφορο το καρτοκινητο και να μας πανε σε καρτοσυμβολαιο.Σε μενα μου εχει πρήξει το συκωτι η vodafone να με παιρνει τηλεφωνο για καρτοσυμβολαιο.

Το link με τη σχετική ανακοίνωση της Vodafone για το θέμα (μαζί και με άλλες αλλαγές σε διάφορα πακέτα):
https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20221014-anakoinosi-timologiakon-allagon-kartokinitis/

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Η γραμμη ειναι να γινει ασυμφορο το καρτοκινητο και να μας πανε σε καρτοσυμβολαιο.

Ασύμφορο γίνεται και αν βελτιωθούν οι παροχές στα συμβόλαια (που είναι κατώτερες των καρτοκινητών). Ο κόσμος θα πάει εκεί που τον εξυπηρετεί.

5 ώρες πριν, notist είπε

Από τις 16/11 η vodafone ανοίγει πρώτη το χορό και αυξάνει την ελάχιστη κάρτα ανανέωσης από τα 12 στα 15€, από περίπτερα μίνι μάρκετ κτλ. Από το app λέει παραμένει σταθερά στα 12 αλλά δεν λέει για πόσο. 

Εμείς που έχουμε 3 καρτοκινητά, στις προσφορές στο app μας στέλνουν για καρτοσυμβολαιο από 13,50 έως 14,50 το μήνα. Του καθενός  με διαφορετικό τελικό ποσό με τις ίδιες παροχές ,αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προς το καρτοσυμβολαιο θέλουν να μας πάνε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. 

εμένα μου δίνουν με 9,90€/μήνα αλλά με 7 giga δε με ψήνει 😛

αν βάζεις κάρτα μια στο 3μηνο πριν μπει φραγή ίσως και να συμφέρουν τα 15€ μιας και το υπόλοιπο ποσό μπορείς να το βάλεις στο pocket (με 12€ ανανέωση δε με άφησε που δοκίμασα )

Αυτό το καρτοσυμβολαιο που σας δίνουν στην εφαρμογή της βονταφον προσέξτε το γιατί μετά το 12μηνο αλλάζει η τιμή! 

Στο γενικό θέμα, ναι είναι τραγικοί! Υποτίθεται θα μείωναν τις χρεώσεις όπως έλεγαν πριν κάνα χρόνο!

• Like 4

Έτσι όπως τα κάνανε. Συμβόλαιο Cosmote basic μόνο με το πάγιο και όσο το δυνατόν λιγότερες κλήσεις και μηνύματα. Μακάρι να μπορούσε να βγει κάτι σαν τα voip σταθερά που έχεις όσα νούμερα θέλεις πάνω στην υπάρχουσα γραμμή, να γίνει και στα κινητά από οποία απόσταση και να είσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...