panos_saxo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα , πρόσφατα βρήκα μια προσφορά σε Android smart Tv και την πήρα για το υπνοδωμάτιο. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να εγκαταστήσω έναν γνωστό browser τύπου chrome , firefox κλπ . Στο Play store εννοείτε δεν είναι διαθέσιμες , οπότε είδα διάφορα βιντεάκια που κατεβάζεις μια εφαρμογή και μέσω αυτής κατεβάζεις άλλες εφαρμογές εκτός Playstore αλλά δεν παίζει με τίποτα. Η τηλεόραση είναι μάρκας Tcl , γενικά μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που της κάνω αν και δεν έχω συνηθίσει το Android tv , μέχρι τώρα είχα μόνο WebOs της Lg . Έχει κανείς καμιά ιδέα από τέτοιο λογισμικό να με βοηθήσει ;
michalis412 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, panos_saxo είπε Καλησπέρα , πρόσφατα βρήκα μια προσφορά σε Android smart Tv και την πήρα για το υπνοδωμάτιο. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να εγκαταστήσω έναν γνωστό browser τύπου chrome , firefox κλπ . Στο Play store εννοείτε δεν είναι διαθέσιμες , οπότε είδα διάφορα βιντεάκια που κατεβάζεις μια εφαρμογή και μέσω αυτής κατεβάζεις άλλες εφαρμογές εκτός Playstore αλλά δεν παίζει με τίποτα. Η τηλεόραση είναι μάρκας Tcl , γενικά μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που της κάνω αν και δεν έχω συνηθίσει το Android tv , μέχρι τώρα είχα μόνο WebOs της Lg . Έχει κανείς καμιά ιδέα από τέτοιο λογισμικό να με βοηθήσει ; η tcl εχει μεσα τον tv bro που ειναι πολυ καλως browser και επιτρεπει και το κατεβασμα αν δεν το εχει προεγκατεστημενο τον κατεβαζεις απο play store
panos_saxo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δε τον έχει, αλλά θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα