Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέραα, είμαι στο τελευταίο έτος της σχολής και το laptop δυσκολεύεται αρκετά. Θέλω να αγοράσω ενα desktop για προγραμματισμό κυρίως, δεν παίζω games. Οπότε σκεφτόμουν ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή. Έχω στο μυαλό μου μια σύνθεση απλά θέλω και τη γνώμη σας. Ευχαριστώ !!!

Ποσό που διαθέτουμε : εως 700 ευρω

Χρήση υπολογιστή : προγραμματισμό, browsing, ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: intellij, pycharm, eclipse, vmware

Δεν χρείαζομαι περιφερειακά !!

Από os θα βάλω ubuntu λογικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Baltaz είπε

Έχω στο μυαλό μου μια σύνθεση 

Που είναι, δεν αναφέρετε κάτι.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2022 στις 1:21 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Που είναι, δεν αναφέρετε κάτι.

Σκεφτομαι κατι σε

AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz

G.Skill Ripjaws V 16Gb DDR4

Asus Prime B450-Plus Motherboard

Samsung 870 Evo SSD 250GB 2.5''

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω γνωση αν θα σε καλύπτει ο 5700g για αυτά που θες να κάνεις,μιας και δεν σκαμπαζω από coding.Aν μέχρι τώρα έκανες τη δουλειά σου με τα ενσωματωμένα  του laptop ,τοτε μαλλον  σε καλύπτει ο 5700g και θα δεις τρελή διαφορά σε σχέση με cpu laptop.Μια χαρά οι επιλογές μόνο πρόσεξε μήπως χρειαστείς bios update για την b450 για να δουλέψει ο 5700g.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 7:57 ΜΜ, niko13 είπε

Προσωπικά δεν έχω γνωση αν θα σε καλύπτει ο 5700g για αυτά που θες να κάνεις,μιας και δεν σκαμπαζω από coding.Aν μέχρι τώρα έκανες τη δουλειά σου με τα ενσωματωμένα  του laptop ,τοτε μαλλον  σε καλύπτει ο 5700g και θα δεις τρελή διαφορά σε σχέση με cpu laptop.Μια χαρά οι επιλογές μόνο πρόσεξε μήπως χρειαστείς bios update για την b450 για να δουλέψει ο 5700g.

Ναι δεν χρειαζομαι καλυτερα γραφικα με το laptop μια χαρα ημουν. Απλα μπορει να χρειαστει να εχω ανοιχτο πχ eclipe, με chrome, microsoft teams και κανα 2 αλλες εφαρμογες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...