Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα 1ο - Εγκατάσταση/Σωστη επιτελους λειτουργια και πληρες ελεγχος για Lian Li Accessories :

Διαθέτω 3 πακέτα των 3ων lian li sl120, εχω συνδεσει και τα 9 πανω σε εναν uni fan controller. Αρχικα στον πρωτο κοντρολλερ που χρησιμοποιησα παρατηρησα πως ενα δουλευουν (ελαχιστεσ στροφες ανεμιστηρων και σχεδον καθολου rgb, λιγα λαμπακια αραια και που) δεν τους αναγνωριζει το συστημα μου. το τσεκαρα μεσω device manager καθως και με ολα τα software της lian li (l connect 1-2-3). Αλλαζω λοιπον κοντρολλερ μιας και εχω δυο στην ακρη να κοιτανε, και αμεσως το συστημα τους αναγνωριζει επιτελους. Παω με χαρα στο l-connect 3 ωστε επιτελους να μπορεσω να δωσω φως σε αυτα τα στολιδια και παρατηρω πως ενω τους διαβαζει δεν με αφηνει να κανω καμια αλλαγη ειτε σε στροφες ειτε σε rgb. δοκιμασα τα παντα, εκανα chipset update στην μητρικη μου, firmware update για την lian li μεσω του δικου της firmware update tool. Πρεπει να ξεμπερδευω με τους φανς γιατι εχω επισης μερικα strimer plus να βαλω..οποτε αν περασω τα ιδια και γιαυτα θα τα παρατησω μαλλον ολα. Το μονο που δεν εκανα και μενει να δοκιμασω ειναι αυτο που ξεκιναει το δευτερο μου προβλημα...

Πρόβλημα 2ο - BIOS Update :

Διαβάζω λοιπόν κάπου πως λύση στο πρόβλημα μου ενδέχεται να δώσει ένα bios update, κατεβαζω λοιπον το αρχειο το περναω στο φλασακι, κλεινω τον υπολογιστη και οπως ολοι περιμενετε σπαμμαρω f2 del κατα το bootαρισμα. Τo boot διαρκει ελαχιστα δευτερολεπτα και δεν μου δινει χρονο σε πληκτρολογιο και ποντικακι να αναψουν ωστε να μπορω να πατησω f2 del κλπ. Δοκιμαζω να μπω σε bios με τον υπολογιστη ανοιχτο πατωντας shift restart, μπαινω bios και με το που μπω σταματανε να δουλευουν πληκτρολογιο και ποντικακι. οσα περιφερειακα δοκιμασα σε αυτη τη διαδικασια δεν δουλεψε κανενα. πως τελικα θα καταφερω να κανω bios update χωρις περιφερειακα στα bios;;; υπαρχει καποιο κουμπι στην μητρικη μου που θα με βοηθησει στην διαδικασια ;;; (βλεπε υποσημειωση κατω κατω), ;; θα λυσει αυτο το προβλημα νο1;; 

ΥΣ: αμαρτία να έχεις δώσει τόσα λεφτά σε φανς καλώδια φωτάκια και μπιχλιμπίδια και να μην μπορείς να τα ελέγξεις και δουλέψεις όπως εσύ θες. έχω απελπιστεί, παρακαλώ τα φώτα σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...