ICE-T Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε το μονιτορ δεν εχει hdr ειναι απλο Samsung U32J590/UJ59 Review - RTINGS.com βλεπω αρχισαν να πεφτουν οι καρτες να παω για πισι τωρα τα χριστουγεννα η να περιμενω κιαλο λετε ? δεν ξέρω φίλε μου, ότι νομίζεις είναι καλύτερη επιλογή για εσένα και υπάρχουν φυσικά διαθέσιμοι πόροι,αν είναι καλύτερα η χειρότερα οι τιμές τα Χριστούγεννα κάνεις δεν το ξέρει όπως έχουν τα πράγματα. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν ξέρω φίλε μου, ότι νομίζεις είναι καλύτερη επιλογή για εσένα και υπάρχουν φυσικά διαθέσιμοι πόροι,αν είναι καλύτερα η χειρότερα οι τιμές τα Χριστούγεννα κάνεις δεν το ξέρει όπως έχουν τα πράγματα. η λογικη λεει επειδη τα κρυπτο εχουν παρει την κατω βολτα θα πεσουν και αλλο
triplex1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ναι τον αλλο μηνα θα τις πετανε απο αεροστατο να κανει βουτιες ο κοσμος απο τα μπαλκονια , τοσο πολυ θα πεσουν. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, triplex1 είπε Ναι τον αλλο μηνα θα τις πετανε απο αεροστατο να κανει βουτιες ο κοσμος απο τα μπαλκονια , τοσο πολυ θα πεσουν. η 3080 εχει πεσει μεσα σε 2 μηνες 300 ευρω στα 700 ευρω τοσο εβρισκες την 3060
triplex1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε η 3080 εχει πεσει μεσα σε 2 μηνες 300 ευρω στα 700 ευρω τοσο εβρισκες την 3060 Οποιος δεν αποφασιζει να παρει καρτα με βαση την πτωση που εχουν και το ποσο συμφερει , την επομενη μπορει να δει την τιμη στον Θεο να'χει παει , προσωπικα εγω δεν πιστευω σε πτωση μεγαλη , παλι θα παρουν τα πανω τους , ολα τρικακια ειναι των μεγαλοκαρχαριων 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Οποιος δεν αποφασιζει να παρει καρτα με βαση την πτωση που εχουν και το ποσο συμφερει , την επομενη μπορει να δει την τιμη στον Θεο να'χει παει , προσωπικα εγω δεν πιστευω σε πτωση μεγαλη , παλι θα παρουν τα πανω τους , ολα τρικακια ειναι των μεγαλοκαρχαριων εχεις δικιο αλλα λογο ενεργειακης κρισης πιστευω θα πεσουν και αλλο
leros2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε η 3080 εχει πεσει μεσα σε 2 μηνες 300 ευρω στα 700 ευρω τοσο εβρισκες την 3060 Mια manli έχει 718€, οι γνωστές που παίρνουμε όλοι, αρχίζουν απο 858€ (μια asus βλέπω στο skroutz). Τώρα αν θεωρείς ότι είναι κάτι το φοβερό η τιμή να είναι κοντά στο msrp σε EOL προϊόντα, τι να πω. Καλά μας κάνουν.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα