Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

το μονιτορ δεν εχει hdr ειναι απλο Samsung U32J590/UJ59 Review - RTINGS.com

βλεπω αρχισαν να πεφτουν οι καρτες να παω για πισι τωρα τα χριστουγεννα η να περιμενω κιαλο λετε ?

δεν ξέρω φίλε μου, ότι νομίζεις είναι καλύτερη επιλογή για εσένα και υπάρχουν φυσικά διαθέσιμοι πόροι,αν είναι καλύτερα η χειρότερα οι τιμές τα Χριστούγεννα κάνεις δεν το ξέρει όπως έχουν τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δεν ξέρω φίλε μου, ότι νομίζεις είναι καλύτερη επιλογή για εσένα και υπάρχουν φυσικά διαθέσιμοι πόροι,αν είναι καλύτερα η χειρότερα οι τιμές τα Χριστούγεννα κάνεις δεν το ξέρει όπως έχουν τα πράγματα.

η λογικη λεει επειδη τα κρυπτο εχουν παρει την κατω βολτα θα πεσουν και αλλο

Δημοσ.

Ναι τον αλλο μηνα θα τις πετανε απο αεροστατο να κανει βουτιες ο κοσμος απο τα μπαλκονια , τοσο πολυ θα πεσουν.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ναι τον αλλο μηνα θα τις πετανε απο αεροστατο να κανει βουτιες ο κοσμος απο τα μπαλκονια , τοσο πολυ θα πεσουν.

η 3080 εχει πεσει μεσα σε 2 μηνες 300 ευρω στα 700 ευρω τοσο εβρισκες την 3060

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Οποιος δεν αποφασιζει να παρει καρτα με βαση την πτωση που εχουν και το ποσο συμφερει , την επομενη μπορει να δει την τιμη στον Θεο να'χει παει , προσωπικα εγω δεν πιστευω σε πτωση μεγαλη , παλι θα παρουν τα πανω τους , ολα τρικακια ειναι των μεγαλοκαρχαριων

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, triplex1 είπε

Οποιος δεν αποφασιζει να παρει καρτα με βαση την πτωση που εχουν και το ποσο συμφερει , την επομενη μπορει να δει την τιμη στον Θεο να'χει παει , προσωπικα εγω δεν πιστευω σε πτωση μεγαλη , παλι θα παρουν τα πανω τους , ολα τρικακια ειναι των μεγαλοκαρχαριων

εχεις δικιο αλλα λογο ενεργειακης κρισης πιστευω θα πεσουν και αλλο 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Mια manli έχει 718€, οι γνωστές που παίρνουμε όλοι, αρχίζουν απο 858€ (μια  asus βλέπω στο skroutz). 

Τώρα αν θεωρείς  ότι είναι κάτι το φοβερό η τιμή να είναι κοντά στο msrp σε EOL προϊόντα, τι να πω. Καλά μας κάνουν.... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...