nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους. Έχω αγοράσει το ZTE MF286R με κάρτα SIM για να καλύψω ένα σπίτι στην Αίγινα σε σημείο που δεν υπάρχει δυνατότητα για adsl ή vdsl . 'Όμως και το σήμα της κινητής Cosmote έχει οριακά σχεδόν σήμα. Μήπως έχετε να μου προτείνεται κεραία εξωτερική να συνδέσω στο ROUTER ώστε να βελτιώσω κάπως το σήμα και να έχω μια σχετικά υποφερτή ταχύτητα. Για Vodadone και Wind έκανα δοκιμή και δεν το συζητάμε στην περιοχή μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, nikon55 είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω αγοράσει το ZTE MF286R με κάρτα SIM για να καλύψω ένα σπίτι στην Αίγινα σε σημείο που δεν υπάρχει δυνατότητα για adsl ή vdsl . 'Όμως και το σήμα της κινητής Cosmote έχει οριακά σχεδόν σήμα. Μήπως έχετε να μου προτείνεται κεραία εξωτερική να συνδέσω στο ROUTER ώστε να βελτιώσω κάπως το σήμα και να έχω μια σχετικά υποφερτή ταχύτητα. Για Vodadone και Wind έκανα δοκιμή και δεν το συζητάμε στην περιοχή μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες. πολυ παραξενο καθολου σημα δεν εχεις 4g ουτε καν 3g δεν πιανεις απο την vodafone ή την wind ; . η κοσμοτε στις περισσοτερες περιοχες εχει καταργησει το 3g παντως . Εσυ στο σπιτι αυτο στην Αιγινα με δικτυο κινητης εισαι; . Εγω παντως εχω το tip link mr600 4g+ version 2 . και με καρτα σημ vodafone εστω και με χαμηλο σημα 1 γραμμη ή και 2 γραμμες παλι μπαινει στο ιντερνετ. Επισης cosmote home booster που ειχα και το 1 και το 2 μοντελο και με μια γραμμη σημα παλι ειχε καλες ταχυτητες! , οποτε το να εχεις μια μονο γραμμη δεν ειναι προβλημα . Εκτος και σου βγαζει εκτος σηματος εντελως , αλλα ολα τα δικτυα κινητης κανενα δεν πιανει ; . Δεν εχεις ψαξει για ασυρματο παροχο ιντερνετ ; ή στην χειροτερη για δορυφορικο ιντερνετ απο nova ;.
nikon55 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε πολυ παραξενο καθολου σημα δεν εχεις 4g ουτε καν 3g δεν πιανεις απο την vodafone ή την wind ; . η κοσμοτε στις περισσοτερες περιοχες εχει καταργησει το 3g παντως . Εσυ στο σπιτι αυτο στην Αιγινα με δικτυο κινητης εισαι; . Εγω παντως εχω το tip link mr600 4g+ version 2 . και με καρτα σημ vodafone εστω και με χαμηλο σημα 1 γραμμη ή και 2 γραμμες παλι μπαινει στο ιντερνετ. Επισης cosmote home booster που ειχα και το 1 και το 2 μοντελο και με μια γραμμη σημα παλι ειχε καλες ταχυτητες! , οποτε το να εχεις μια μονο γραμμη δεν ειναι προβλημα . Εκτος και σου βγαζει εκτος σηματος εντελως , αλλα ολα τα δικτυα κινητης κανενα δεν πιανει ; . Δεν εχεις ψαξει για ασυρματο παροχο ιντερνετ ; ή στην χειροτερη για δορυφορικο ιντερνετ απο nova ;. Καλημέρα πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω για την απάντηση .Δεν είναι ότι δεν έχω καθόλου Ίντερνετ με Vodafone και Wind αλλά στο τεστ που κάνω η ταχύτητά μου δεν ξεπερνάει τα δύο mbps ενώ στον Cosmote τα τέσσερα με πέντε .Εγώ δεν έχω wind εχω μια σύνδεση cosmote και μια vodafone. Απλά χρησιμοποίησα ενός φίλου την κάρτα sim της wind και ήταν πάντα η χειρότερη μετρηση. Οπότε μάλλον θα πρέπει να ενισχύσω λίγο τον Cosmote για να δω τι ταχύτητα μπορώ να πάρω με κεραίες εξωτερικές. Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι
johnmegarythmos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω στην θεση σου θα επαιρνα το ρουτερ και θα το πηγαινα απο παραθυρο σε παραθυρο στο σπιτι στην ταρατσα να δω αμα θα αλλαξει η ταχυτητα στο καθε speedtest. Eπισης ψαξε για ασυρματο παροχο ιντερνετ αμα υπαρχει , ή μεσω δορυφορου αλλα με τα παιχνιδια θα υπαρχει καθυστερηση. Τελος γιατι δεν κοιτας τα προγραμματα της κοσμοτε double play σημ ; δες τις οδηγιες εδω https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/manual_Cosmote_Double_Play_Sim_WEB.pdf .Ακομα και την Vodafone με ενα προγραμμα που δινει με 300gb με τιμη κατω απο 20 ευρω δες εδω https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/?_source=google&c_medium=paid-search&c_term=mobile-brand-vodafone-eksoxiko&c_owner=mk-hv&c_phase=performance&c_name=20220420-giga-wifi-home&s_kwcid=AL!8229!3!593814219975!e!!g!!vodafone internet χωρισ σταθερο&gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCClPF5HjbXoUqFSj6sG2Rzn_vPMetyjb-Qd-d2bSGsbjz2UdVCI90RoCteoQAvD_BwE δινει το ιδιο ρουτερ με το double play σημ της κοσμοτε παραπανω και ρουτερ να το δοκιμασεις και δεις αμα δεν κανει ή δεν εχει σημα να ακυρωσεις το συμβολαιο!!, ρωτησε το στο καταστημα πριν κανεις το οτιδηποτε!! . Αλλα αμα υπαρχουνε τετοιες πιθανοτητες να κανεις συμβολαιο και αμα δεν εχεις σημα να μπορεις να επιστρεψεις το ρουτερ και να σπασεις το συμβολαιο χωρις πενελτυ λογω προβληματος καλυψης . Εγω που εχω μοναδικο παροχο την adsl στον ote , πιανω εως 10 ουτε καν γυρω 8-9 mbs , εβαλα μπουστερ και μου ειχανε πει οτι αμα θελω να το καταργησω μπορω να το κανω ατελως για προβληματα ταχυτητας ή σηματος για αυτο στο προτεινω να το ρωτησεις! . Παντως εγω επιανα μετο booster με μια γραμμη 4g και ειχα τεραστιες ταχυτητες ! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από johnmegarythmos
nikon55 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά καλημέρα. Έλειπα επαγγελματικό ταξίδι και δεν είδα τα μηνύματα για να απαντήσω. Βρήκα την λύση από φίλο με εξωτερική κεραια Qoltec Omnidirectional Antenna 4G η οποία κατέβασε το ρουτερ περίπου 25-30 db και ανέβηκε η ταχύτητα στα 20 περίπου mbps. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα