Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε ποντίκι logitech

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από snbblp,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

μου συμβαίνει κάτι το οποίο ίσως είναι και χαζό, αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πριν πολλά πολλά χρόνια αγόρασα ένα σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι της logitech και συγκεκριμένα το MX3200.
Ακούραστος συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια το εν λόγω σετ, με συντρόφευε απροβλημάτιστα. Όμως τελείως ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί κάποια πτώση ή κάτι συναφές το αριστερό ΜΟΝΟ πλήκτρο του ποντικιού δεν ανταποκρίνεται όπως πριν. Δουλεύει μόνο αν πατήσω με πολλή δύναμη το πλήκτρο και αυτό όχι πάντα. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά.

Ξέρω πως οι περισσότεροι θα σκεφτείτε ας πάει να πάρει ένα άλλο να τελειώνει, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι υπάρχει κάποιος τεχνικός που να μπορεί να αποκαταστήσει τη βλάβη και αν ναι για ποια ειδικότητα πρέπει να ψάξω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι ότι πεθαίνει το microswitch (το "διακοπτάκι" δηλαδή που είναι κάτω από το πλήκτρο).

Δυστυχώς έχει κάνει βουτιά η logi σε αυτό το θέμα, υπάρχουν άπειρες αναφορές "εκεί έξω" τα τελευταία χρόνια.

Το βιασμένο ΜΧ518 μου των κοντά 15 χρόνων λειτουργεί ακόμα άψογα...τα 2 άλλα logi που αγόρασα έκτοτε, έβγαλαν προβλήματα ακόμα και στη 2ετία, με κλάσμα της χρήσης.

Περισσότερο θα σου στοιχίσει η αλλαγή σε τεχνικό, το πιθανότερο, χώρια η όποια αναμονή. Νέο σετάκι μάλλον θα είναι η καλύτερη λύση.

• Λύση
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MiziGr είπε

Καλημέρα σε όλους,

μου συμβαίνει κάτι το οποίο ίσως είναι και χαζό, αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Πριν πολλά πολλά χρόνια αγόρασα ένα σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι της logitech και συγκεκριμένα το MX3200.
Ακούραστος συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια το εν λόγω σετ, με συντρόφευε απροβλημάτιστα. Όμως τελείως ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί κάποια πτώση ή κάτι συναφές το αριστερό ΜΟΝΟ πλήκτρο του ποντικιού δεν ανταποκρίνεται όπως πριν. Δουλεύει μόνο αν πατήσω με πολλή δύναμη το πλήκτρο και αυτό όχι πάντα. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά.

Ξέρω πως οι περισσότεροι θα σκεφτείτε ας πάει να πάρει ένα άλλο να τελειώνει, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι υπάρχει κάποιος τεχνικός που να μπορεί να αποκαταστήσει τη βλάβη και αν ναι για ποια ειδικότητα πρέπει να ψάξω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει

Δεν νομίζω πως συμφέρει κάποιον επαγγελματία ηλεκτρονικό να το αναλάβει. Αν είσαι κοντά στο Παγκράτι, στείλε PM. Κερνάω επισκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...