phovos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Πήρα μια asus K8V SE DELUXE και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα... Όταν κάνει boot εμφανιζει αυτό το μήνυμα: scanning IDE..... No IDE attached to promise contrroller No bios instaled Μετά από αυτό μπαίνει κανονικά στα win Το mobo εχει sata/raid controller τον οποίο και απενεργοποίησα από το bios ωστε να μή κάνει έλεγχο,αλλά αυτό συνεχίζει τα ίδια... Έκανα update το bios και σε όλους τους Drivers... Τι άλλο να κάνω???
Asterakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Αν θυμάμαι καλά μέσα από το bios έχει μία επιλογή για να απενεργοποιήσεις τον promise ... και άλλη μία για το πώς να "βλέπει" τον controller, κανονικά ή ως raid... τσέκαρέ το!
phovos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Ναι το ξέρω αυτό.τον promise τον απενεργοποίησα και την άλλη επιλογή αν θυμάμαι καλά την έχω βάλει στο IDE...
sarisn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Τα ίδια μου βγάζει και μένα αφότου έκανα update το bios στην P4P800 Deluxe. Αλλά αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν με απασχολεί και το έχω αφήσει έτσι.
VRaCh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Αυτή η μητρική έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω είχα φτιάξει ένα συστηματάκι για ένα φίλο μου πριν κάνα μήνα και έφαγα δύο ώρες για να καταλάβω πως το βάζουμε να bootάρι από sata για να βάλω Windows. Αν θυμάμαι καλά, η μητρική έχει δύο controlers, έναν για τους sata δίσκους και έναν για τους IDE. (4 sata θύρες και 3 IDE) Προφανώς έχεις απενεργοποιήσει τον ελεγκτή sata αλλά όχι και αυτόν από τον IDE.
phovos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Αυτη η νεα τεχνολογία μου σπάει τα νεύρα....Παλίά τα mobo ούτε drivers δεν ήθελαν !!!Θα το ψάξω και αν βγάλω ακρη θα ενημερώσω!
Asterakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 ... άλλη λύση είναι να βάλεις το ... παλιό bios ... το είδα κι εγώ σε έναν πελάτη ... δε βρήκα λύση κι΄εψαχνα τρία τέταρτα ... καλησπέρα!
phovos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Ok paidia to ekana(de 8ymamai pws alla to ekana) Einai kai kati allo periergo pou kanei kai de xerw giati Afoy kanei ta diagnwstika akoygetai enas hxos apo ton epexergasth sa na kanei epanekinisi kai meta mpainei sta windows!einai fysiologiko ayto????to ekane apo thn arxh auto alla xexasa na to pros8esw sto post
Asterakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 αν απενεργοποίησες τελείως τον Promise ... αυτό έκανες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.