Προς το περιεχόμενο

FACEBOOK DISABLED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καλα καθουμενα λοιπον, το Σαββατο ξυπνησα το πρωι και το FB account , Messenger και instagram ηταν disabled. Μου ζηταγε να τους στείλω την ταυτοτητα μου την οποία και έστειλα.
Στην συνεχεια στο messenger μου ελεγε οτι ειμαι "sex child exploitation", το οποιο και ειναι αστείο!

Υποψιν οτι στο fb εχω πολυ καιρο να ποσταρω κατι σε φωτογραφια. Για chat το χρησιμοποιουσα , επαγγελματικη σελιδα και κατι γκρουπακια με επαγγελματικα θέματα.
Σημερα μου απαντησε το fb σε email

"We've determined that you are ineligible to use Facebook. To learn more about Facebook's policies, please review the Facebook Statement of Rights and Responsibilities:
https://www.facebook.com/legal/terms?ref=cr

Unfortunately, for safety and security reasons, we can't provide additional information as to why your account was disabled. We appreciate your understanding, as this decision is final.

Thanks"

Εντωμεταξυ οταν πηγαινω στο help center οπως μου λεει την στιγμη που παω να συνδεθω απο το laptop Και να κανω ενσταση μου λεει οτι Due to Covid-19 δεν μπορουν να κανουν review τωρα το account μου.

Υποψιν οτι στο FB εχω και επαγγελματικη σελιδα με αυτο το account. 

Τι μπορει να παιζει? και τι μπορώ να κάνω ?

Υ.Γ Τωρα καταλαβα γιατι δεν εχω δει σοβαρη εταιρια με παρουσια στο FB και το μονο που βλεπεις ειναι απατεωνες και αεριτζήδες....

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Στα καλα καθουμενα λοιπον, το Σαββατο ξυπνησα το πρωι και το FB account , Messenger και instagram ηταν disabled. Μου ζηταγε να τους στείλω την ταυτοτητα μου την οποία και έστειλα.
Στην συνεχεια στο messenger μου ελεγε οτι ειμαι "sex child exploitation", το οποιο και ειναι αστείο!

Υποψιν οτι στο fb εχω πολυ καιρο να ποσταρω κατι σε φωτογραφια. Για chat το χρησιμοποιουσα , επαγγελματικη σελιδα και κατι γκρουπακια με επαγγελματικα θέματα.

"We've determined that you are ineligible to use Facebook. To learn more about Facebook's policies, please review the Facebook Statement of Rights and Responsibilities:

Unfortunately, for safety and security reasons, we can't provide additional information as to why your account was disabled. We appreciate your understanding, as this decision is final.

Thanks"

Εντωμεταξυ οταν πηγαινω στο help center οπως μου λεει την στιγμη που παω να συνδεθω απο το laptop Και να κανω ενσταση μου λεει οτι Due to Covid-19 δεν μπορουν να κανουν review τωρα το account μου.

Υ.Γ Τωρα καταλαβα γιατι δεν εχω δει σοβαρη εταιρια με παρουσια στο FB και το μονο που βλεπεις ειναι απατεωνες και αεριτζήδες....

μήπως έστειλες - σου έστειλαν τίποτα Nudes και το AI του fb το πέρασε σαν ''παιδικη'' π0ρν@@φια;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisgav είπε

Ηλία?

Ποιος ειναι ο Ηλίας?

4 ώρες πριν, maparios είπε

μήπως έστειλες - σου έστειλαν τίποτα Nudes και το AI του fb το πέρασε σαν ''παιδικη'' π0ρν@@φια;

τι ειναι τα nudes?

Δεν κανω χρήση του fb. Με την γυναικα μου μιλαω, με κανα 3-4 φίλους, καμια ανηψια μου στέλνει κανενα μηνυμα "θειεε" και που και που κανενας πελάτης.

Συμμετέχω σε 2 γκρουπακια για δουλεια, 1 γκρουπακι για VW, και χαζευω κανεναν ψεκασμενο που τον ραντίζουν και η γη ειναι επιπεδη. Μπορει κανενας τετοιος ψεκας να εκανε report, αλλα ετσι απλα? κανει report 1-2-3 ψεκες και σου κλεινουν το account ?

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Αποκλειεται να εμπλεκεται και φυσικο προσωπο στον ελεγχο και να το εκλεισαν. Μαλλον ολη την δουλεια την κανουν Botakia.

5 ώρες πριν, chrisgav είπε

Ηλία?

αστο! τωρα το επιασα! :D

Ο Ηλιας ελπιζω οτι δεν εχει προσβαση σε laptop και να μπαινει στο insomnia... ελπιζω να ειναι εκει που του αρμόζει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι και την ΔΗΕ πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα καποιος μου εκλεψε κωδικο και ανεβασε φωτογραφια. Μονο τοτε πεφτει το προφιλ ετσι σε μια βραδιά και δυστυχως δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Εντωμεταξυ ο κωδικος μου ειναι τούμπανο! Απορω πως ειναι δυνατον να σπάσει αυτός.
Ρωτησα... γιατι μου ειπε ενας γνωστος οτι ειχε καταφερει να παρει το account του instagram πισω ετσι...

Ειπα... μπας και!

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
Στις 18/10/2022 στις 7:59 ΠΜ, andreaspA είπε

Thanks"

Αυτό αφορά και τη δική σου επαγγελματική σελίδα που ανέφερες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Αυτό αφορά και τη δική σου επαγγελματική σελίδα που ανέφερες;

Καταλαβες τι λεω ή θα έπρεπε να καταλάβεις. Δεν χρειαζεται ιδιαίτερη διευκρίνηση.

Μιλησα με την ΔΗΕ σημερα και μου ειπαν οτι εχει ξαναγινει πολλες φορες. Το FB κατεβαζει αμεσα προφιλ οταν εχει χακαριστει ο λογαριασμος και καποιος σηκωσε φωτογραφιες. Εννοειται οτι δεν ασχολειται ανθρωπος. Μονο AI ειναι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Καταλαβες τι λεω ή θα έπρεπε να καταλάβεις. Δεν χρειαζεται ιδιαίτερη διευκρίνηση.

Μιλησα με την ΔΗΕ σημερα και μου ειπαν οτι εχει ξαναγινει πολλες φορες. Το FB κατεβαζει αμεσα προφιλ οταν εχει χακαριστει ο λογαριασμος και καποιος σηκωσε φωτογραφιες. Εννοειται οτι δεν ασχολειται ανθρωπος. Μονο AI ειναι.

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει και τί γράφεις...

Δικά σου λόγια είναι στο ΥΓ, όχι δικά μου....

Οπότε έθεσα την απορία μου....

image.png.5536f3d542700585ab711019a3862687.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει και τί γράφεις...

Δικά σου λόγια είναι στο ΥΓ, όχι δικά μου....

Οπότε έθεσα την απορία μου....

Ενταξει.. κακοδιατυπωμενο ειναι λοιπον. Αλλαξε το "σοβαρη" με το "μεγαλη".

Δεν εχω μεγαλη εταιρια. Ενα γραφειο εχω.

Ειναι αντιληπτό τώρα τι εννοώ?

4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ρώτησες κανέναν από τις επαφές σου στο fb αν παρατήρησαν κάποια περίεργη δραστηριότητα από εσένα τις τελευταίες μέρες;

Οι κοντινοι δεν μου ειπαν κατι. Εξαλλου βλεπεις ποτε και post φιλων σου στο fb ? ολο χορηγουμενες και μπουρδες εβλεπα στο newsfeed.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Ενταξει.. κακοδιατυπωμενο ειναι λοιπον. Αλλαξε το "σοβαρη" με το "μεγαλη".

Δεν εχω μεγαλη εταιρια. Ενα γραφειο εχω.

Ειναι αντιληπτό τώρα τι εννοώ?

Οι κοντινοι δεν μου ειπαν κατι. Εξαλλου βλεπεις ποτε και post φιλων σου στο fb ? ολο χορηγουμενες και μπουρδες εβλεπα στο newsfeed.

Για εσένα το εστίασα γιατί έτσι προσβάλεις και τη δική σου επιχείρηση, ανεξάρτητα αν είναι μικρή ή μεγάλη...

Καλό όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο να μην καταλήγουμε με τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί φαντάζομαι μέχρι πριν αναφέρεις το πρόβλημα σου θα έλεγες τα καλύτερα...

Επί του θέματος:

Η παράδοση έως τώρα δείχνει πως δεν έχει ανακτηθεί κάποιος λογαριασμός μετά από κλείσιμο... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να πάρεις πάλι την πλήρης πρόσβαση ξανά.

Η μόνη λύση που δεν ξέρω αν είναι για την ώρα θέμα, είναι μόνο αυτή που ακολούθησες. Να στείλεις αποδεικτικά και να προσπαθήσεις ξανά μήπως και καταφέρεις κάτι μέσα από το Help.

Μφχ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Για εσένα το εστίασα γιατί έτσι προσβάλεις και τη δική σου επιχείρηση, ανεξάρτητα αν είναι μικρή ή μεγάλη...

Καλό όταν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο να μην καταλήγουμε με τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί φαντάζομαι μέχρι πριν αναφέρεις το πρόβλημα σου θα έλεγες τα καλύτερα...

Μφχ

Σε ενα καφενειο , εστω και ηλεκτρονικο, δεν γραφουμε και εκθεση. Προσπαθουμε να συννενοηθουμε μεσα απο γραπτο λογο που δεν ειναι ευκολο.

Ελπιζω να κανω την εξαιρεση οσο αφορα το account και να επανελθει.... Τι να πω. Απλα το βρισκω λιγο τραγικο να κλειδωνει ενα account ετσι απλα, μετα απο 15 χρονια που χειριζεται και business σελιδα και να μην ξερεις καν γιατι!

ΜΦΧ

7 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δυστυχώς, δεν νομίζω να βρεις άκρη με το fb. Όσους ξέρω που τους κλείδωσαν δεν κατάφεραν τίποτα και έκαναν νέο λογαριασμό.

Δεν εχει κανενα τηλεφωνο επικοινωνιας. Μονο μεσα απο τις φορμες επικοινωνιας αυτες τις τραγικες που εχει. Εχω δοκιμασει και εκανα reply στο email Που μου εστειλαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...