vaggos88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Υπομονή για 2χρονες συνδρομές απο καλύτερα VPN εν όψη blackfriday. 1
xristoss1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Ενταξει,για δεκα ευρουλακια ειναι τιμιοτατο.
aris71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Προσοχή μόνο στην "αυτόματη ανανέωση". Λέει στους όρους ότι την αποδέχεσαι και διαφορετικά, για να κοπεί θα πρέπει να στείλεις email
Rattlehead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, aris71 είπε Προσοχή μόνο στην "αυτόματη ανανέωση". Λέει στους όρους ότι την αποδέχεσαι και διαφορετικά, για να κοπεί θα πρέπει να στείλεις email Δεν χρειαζεται το mail. Πας manage subscription-manage payment- cancel renewal, και έρχεται ειδοποίηση ότι λήγει 18/10
beastie74 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 λειτουργεί σε μια συσκευή (στο ίδιο lan ή σε άλλο) ή παραπάνω ? αν παιζει σε περισσοτερες... ταυτοχρονα? η κλεινεις μια ανοιγεις άλλη?
christgm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά έχει ελληνικό σερβερ το εργαλείο όπως το windscribe? Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από christgm
Rattlehead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, christgm είπε Γειά σας παιδιά έχει ελληνικό σερβερ το εργαλείο όπως το windscribe? Ευχαριστώ
Boubis1411 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, maparios είπε Ultra-fast VPN that keeps your online identity and activities safe from hackers, ISPs and snoops δηλαδή αν αυτό δεν είναι παραπλανητική διαφήμηση, τοτε τι είναι; απο τα λίγα που έχω διαβάσει, τα vpn ΔΕΝ μπορούν να κρύψουν την κίνηση απο τον isp...κάνω κάπου λάθος; Φίλε με vpn βλέπει που πατάς αλλά ΔΕΝ βλέπει από που το πατάς το κουμπί. Οπότε δεν σε βρίσκει με τίποτα.
BertaJourdan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Εδω λεω να τα παρω εγω που δεν ξερω να το χρησιμοποιησω
lefteris4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Για Netflix usa και τα αλλα δε παιζει ; Εμένα πάντως οταν το έχω ανοιχτο το vpn στα windows μου πετάει error οταν πάω να συνδεθώ στον λογαριασμό του νετφλιξ. Οταν κλείνω το vpn συνδέεται
UpToDate_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως δε μπορώ να κάνω ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης .. δεν μου το εμφανίζει
Rattlehead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε Εγώ πάντως δε μπορώ να κάνω ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης .. δεν μου το εμφανίζει https://www.safetydetectives.com/blog/how-to-cancel-bitdefender-subscription/
marios02 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, maparios είπε δηλαδή αν αυτό δεν είναι παραπλανητική διαφήμηση, τοτε τι είναι; απο τα λίγα που έχω διαβάσει, τα vpn ΔΕΝ μπορούν να κρύψουν την κίνηση απο τον isp...κάνω κάπου λάθος; Τα vpn για αυτό υπάρχουν, για να κρύβουν την κίνηση από τον isp. Προφανώς και δεν είναι παραπλανητική διαφήμιση.
Asevastos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, UpToDate_ είπε Εγώ πάντως δε μπορώ να κάνω ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης .. δεν μου το εμφανίζει Ούτε εγώ δε το έβρισκα και το έκανα από PC. Παίζει να μη μπορείς από κινητό. Ευχαριστούμε για τη προσφορά, πολύ καλή. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Asevastos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα