f52168 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μου τελειώνει το λαδάκι που είχε μέσα η ξυριστική μηχανή ώστε να λιπαίνω τις λάμες (επαναφορτιζόμενη). Τι άλλο μπορώ να βάλω ? Μου είπαν για μαγειρικό λάδι , αλλά θεωρώ εντελώς λάθος μια τέτοια πατέντα μιας κ το λάδι έχει οξέα. Γνώμες- προτάσεις!
andreaspA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 λάδι ραπτομηχανής. Εχει και στο supermarket. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αν εισαι Αθήνα, πέρνα από κάτι μαγαζιά στο κεντρο, στοα Φέξη πχ, πουλάνε ξυριστικα, ρώτα αν έχουν λάδι.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, f52168 είπε Μου τελειώνει το λαδάκι που είχε μέσα η ξυριστική μηχανή ώστε να λιπαίνω τις λάμες (επαναφορτιζόμενη). Τι άλλο μπορώ να βάλω ? Μου είπαν για μαγειρικό λάδι , αλλά θεωρώ εντελώς λάθος μια τέτοια πατέντα μιας κ το λάδι έχει οξέα. Γνώμες- προτάσεις! ..πρώτη φορά ακούω για "λάδι για λάμες ξυριστικής", αλλά λογικά το μπουκαλάκι που λες πως έχεις αναφέρει τον τύπο του (ή έστω στο manual ή έστω γκούγκλαρέ το - ακόμα και γενικά : λάδι ξυριστικής). Ποιος σου είπε για μαγειρικό; Το οποίο ναι μεν δεν ακούγεται δα και τραγικό (δεν μιλάμε για αλυσοπρίονο ξερωγώ) και ναι ίσως είναι μια χαρά κι αυτό,,,αλλά όπως ήδη σου είπαν άλλοι, συνήθως για μικροεργαλεία υπάρχουν σχετικά λάδια σε μικρά μπουκαλάκια (είτε σε χρωματοπωλεία, είτε σε καταστήματα ειδών ραπτικής, είτε και σε "κινεζομάγαζα" <- εκεί είναι και πάμφθηνα = 1-2€). Αλλά ούτε και το WD40 (ή το όποιο,,,γεννόσημό του :ρ) ακούγεται άσχημο για κάτι τέτοιο...
dtzgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=λαδι+wahl 1
SilentVoice Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αυτό https://www.skroutz.gr/s/10533758/Wahl-Clipper-Oil-118ml-Λιπαντικό-για-Μηχανές-Κουρέματος.html Δοκιμασμένο σε αρκετές μηχανές και η μηχανή πετάει. Καμία σχέση με το λαδάκι που είχε μέσα στην συσκευασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα