Guendolin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα εφαρμογή, που να σηκώνει τηλεδιάσκεψη για 150 άτομα; Θα με βοηθούσατε πολύ Σας ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αν είσαι συνδρομητής σε G Suite Essentials ή σε G Suite Business, μπορείς να κάνεις τηλεδιάσκεψη με 150 συμμετέχοντες. Αν έχεις συνδρομή σε G Suite Enterprise Essentials, σε G Suite Enterprise ή G Suite Enterprise for Education, μπορείς να κάνεις τηλεδιάσκεψη με 250 συμμετέχοντες. Και ως συνδρομητής MIcrosoft, το Teams νομίζω 'σηκώνει' έως 250 άτομα. 1
tcktcktck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 είμαι σιγουρος ότι εχω μπει σε teams meeting με πολυ περισσότερους από 250
neogeo12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Προτείνω το Zoom. Για 150 άτομα θα πρέπει να κάνεις συνδρομή στο πακέτο Business με κόστος 189.90€/έτος. Δες εδώ https://zoom.us/pricing. Επίσης σου συνιστώ να κάνεις stream το meeting στο Facebook (page ή event) όπου μπορούν να το βλέπουν και άλλοι χρήστες για μεγαλύτερη διάδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα