Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπερδευεσαι , οταν τον πρωτοεφερε το Πλαισιο τον ειχα παρει , 2007 Στο screenshot παραπάνω όμως ο δίσκος πιάνει ταχύτητες SATA 6.0 Gbit/s, το οποίο κυκλοφόρησε Μάϊο του '09. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Στο screenshot παραπάνω όμως ο δίσκος πιάνει ταχύτητες SATA 6.0 Gbit/s, το οποίο κυκλοφόρησε Μάϊο του '09. Καπου εκει ειναι βρε Τερη , αν δεν ηταν το '07 ηταν μεσα στο '08 .........το '09 ειχα φυγει απο Θεσ/νικη οποτε ξεχνα το , ηταν πιο πριν
50EuroUser Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Μπερδευεσαι , οταν τον πρωτοεφερε το Πλαισιο τον ειχα παρει , 2007 Θα σου αφήνω θετικές εφ ορου ζωης αν έχεις αγοράσει τον *ARC100* το 2007, μοντέλο που είχα αγοράσει και εγώ λίγο πριν την πρωτοχρονιά του 2015 :D. H toshiba αγόρασε την OCZ το 2013 btw. Απο το 2009 και μετά άρχισαν να εμφανίζονται αρκετά μοντέλα όπως ο Intel X25, τα Agility και Vertex της OCZ. Το 2007 δεν θυμάμαι να ήταν στην αγορά κάποιος SSD, τότε κάναμε Raid-0 αν θέλαμε performance. OCZ Officially Launches the ARC 100 Series *August 2014* Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από 50EuroUser
triplex1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Ο δισκος πρωτοφορεθηκε στην P5Q Deluxe και συ τραγουδα οσο θελεις , ξερω πολυ καλα πότε εφυγα απο την Θεσ/νικη και ο δισκος ηταν απο τοτε μεσα στον πυργο , ποτέ δεν αγοραστηκε οσο ειμαι εδω στα βουνα , δεν εχω τιποτα να κερδισω αν σε πω ψεματα Ψαχνε φωτο και site με ημερομηνιες ........και το STAR βαζει εργα πρεμιερες αλλα το πιο καινουριο ειναι 5ετιας
duffyduck Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.anandtech.com/show/8407/ocz-arc-100-240gb-review https://www.storagereview.com/review/ocz-arc-100-ssd-review https://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/storage/disk-drives-hdd-ssd/ocz-arc-100-1283667/review Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από duffyduck
snbblp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, nikolasR200 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πράγματι, κατά την εμφάνιση του σφάλματος, βρήκα αναφορές ψάχνοντας το error που αντιστοιχούσαν σε αυτό που γράφεις και το χειρισμό τους με μια σειρά εντολών από cmd. Δεν ξέρω αν τις εκτέλεσα σωστά ή λάθος, δεν απέδωσαν κάτι πάντως, και όπως έγραψα, αλλάζοντας τον δίσκο, με το ίδιο dvd εγκατάστασης και ακολουθώντας το ίδιο flow η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά. Θα είχε ενδιαφέρον αν τελικά δεν ήταν θέμα του δίσκου. Φίλε μου, αν είσαι τόσο άτυχος να σου πετάει CRC read/write σφάλματα on-the-fly, μάλλον πας για λαχείο! Αν είσαι στην Αθήνα μπορώ να σου τον τσεκάρω και να σου πω με βεβαιότητα αν πάει για ανακύκλωση, ή έχει ελπίδες. Εννοείται, χωρίς χρέωση. Αν σε ενδιαφέρει η προσφορά, pm.
BadBoy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Ο δισκος πρωτοφορεθηκε στην P5Q Deluxe και συ τραγουδα οσο θελεις , ξερω πολυ καλα πότε εφυγα απο την Θεσ/νικη και ο δισκος ηταν απο τοτε μεσα στον πυργο , ποτέ δεν αγοραστηκε οσο ειμαι εδω στα βουνα , δεν εχω τιποτα να κερδισω αν σε πω ψεματα Ψαχνε φωτο και site με ημερομηνιες ........και το STAR βαζει εργα πρεμιερες αλλα το πιο καινουριο ειναι 5ετιας Δεν είπε κανείς ότι λες ψέμματα, απλώς μάλλον τον έχεις μπερδέψει με άλλο δίσκο. Ο ARC 100 κυκλοφόρησε το 2014 και αυτό είναι γεγονός, δε μπορεί να αμφισβητηθεί.
nikolasR200 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, snbblp είπε Φίλε μου, αν είσαι τόσο άτυχος να σου πετάει CRC read/write σφάλματα on-the-fly, μάλλον πας για λαχείο! Αν είσαι στην Αθήνα μπορώ να σου τον τσεκάρω και να σου πω με βεβαιότητα αν πάει για ανακύκλωση, ή έχει ελπίδες. Εννοείται, χωρίς χρέωση. Αν σε ενδιαφέρει η προσφορά, pm. Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, θα με ενδιέφερε όχι τόσο για να σώσω το δίσκο αλλά πιο πολύ απο περιέργεια να δω αν πράγματι έπεσα στη περίπτωση. Θα σου στείλω μήνυμα. 1 1
triplex1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, BadBoy είπε Δεν είπε κανείς ότι λες ψέμματα, απλώς μάλλον τον έχεις μπερδέψει με άλλο δίσκο. Ο ARC 100 κυκλοφόρησε το 2014 και αυτό είναι γεγονός, δε μπορεί να αμφισβητηθεί. Τον ARC τον ειχα πολυ πιο νωρις, εσυ μπερδευεσαι , ξερω πολυ καλα πότε τον πηρα τον δισκο
50EuroUser Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Κάποιο άλλο μοντέλο είχες και τον έχεις μπερδέψει με τον ARC100. Το πιο πιθανο είναι να 'χες κάποτε τον 1ο Vertex (2009). Οι πρώτοι SATA3 controllers ήταν απο AMD στο Chipset 890/SB850 (2010) και απο Intel στο P67 Sandybridge (2011). Οι πρώτοι SATA3 SSD βγήκαν στην αγορά γύρω στο 2010. Μόνο ένας χρονοταξιδιώτης θα 'χε τον ARC100 το 2007. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα