beverlover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Payne83 είπε Για πεταμα; Καμια σχέση. Έχω ανεβάσει φωτογραφίες εδώ στο θέμα με την απόδοση καμερών. Μπορείς μερικά δείγματα για το s21 FE. ντάξει ίσως ήταν λίγο υπερβολική η φράση μου, απλά ήθελα να πω ότι για τη κατηγορία του μπορώ να σου πω χωρίς υπερβολές ότι το realme που έχω τώρα που κάνει τα μισά χρήματα τραβάει ίδιες, και αυτό το κατάλαβα από τις βραδινές κυρίως που είδα τώρα, την ημέρα λίγο πολύ όλα καλές βγάζουν πλέον..
Payne83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Realme έχω και εγώ σαν δεύτερη συσκευή. Συγκεκριμένα το GT Master Edition και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ VFM. Όταν αγόρασα το S21 FE ήμουν μεταξύ αυτου και του Realme GT 2 Pro. Το βράδυ το GT 2 Pro τα πάει λίγο καλύτερα. Ποιο Realme με τα μισά λεφτά τραβάει ίδιες βραδινές με το S21 FE; Με την μαμά κάμερα ή με gcam;
GATE123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Ποιο Realme με τα μισά λεφτά τραβάει ίδιες βραδινές με το S21 FE; Με την μαμά κάμερα ή με gcam; Το Realme 9 pro+ Είναι στα ίδια επίπεδα με το Realme GT 2 pro. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
Payne83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Για το 9 pro plus το γνωρίζω οτι έχει ίδιες δυνατότητες με το Gt 2 pro, έχουν ίδιο αισθητήρα και παρόλο που έχουν διαφορετικό επεξεργαστή η απόδοση σε φωτογραφίες είναι πολύ κοντά. Έχω δει συγκριτικό μεταξύ A52s και 9 pro + όπου το realme είναι πολύ καλύτερο ειδικά νύχτα. Εάν ο beverlover έχει το 9 pro + μόνο φωτογραφικά δεν υπάρχει νόημα να πάει σε οποιοδήποτε ουτε στο S21 FE ούτε Gt 2 Pro κτλ.. Μετά ανεβαίνεις επίπεδο είτε pixel (6, 7) pro είτε κάνα μηλο 13 pro μεταχειρισμένο.
beverlover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Payne83 είπε Για το 9 pro plus το γνωρίζω οτι έχει ίδιες δυνατότητες με το Gt 2 pro, έχουν ίδιο αισθητήρα και παρόλο που έχουν διαφορετικό επεξεργαστή η απόδοση σε φωτογραφίες είναι πολύ κοντά. Έχω δει συγκριτικό μεταξύ A52s και 9 pro + όπου το realme είναι πολύ καλύτερο ειδικά νύχτα. Εάν ο beverlover έχει το 9 pro + μόνο φωτογραφικά δεν υπάρχει νόημα να πάει σε οποιοδήποτε ουτε στο S21 FE ούτε Gt 2 Pro κτλ.. Μετά ανεβαίνεις επίπεδο είτε pixel (6, 7) pro είτε κάνα μηλο 13 pro μεταχειρισμένο. το gt master edition έχω κι εγώ φίλε μου
Payne83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Το master edition σε φωτογραφίες είναι πολύ περίεργο. Στην μαμά κάμερα θα έλεγα ότι οι βραδινές του είναι πιο αξιόλογες από τις ημέρας. Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η απόδοσή του σε χαμηλό φωτισμό. Παρόλα αυτά δεν μπορώ σε καμια περίπτωσή να πω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο το βράδυ με το S21 FE ούτε καν την ημέρα. Ίσως με gcam να πλησιάζει σε μερικές περιπτώσεις. Και στο S21 FE εάν βγει κάποια έκδοση gcam που να δουλεύει με ενεργό HDR+ και enhanced θα ανέβει αρκετά σε βραδινές επιδόσεις.
beverlover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Το master edition σε φωτογραφίες είναι πολύ περίεργο. Στην μαμά κάμερα θα έλεγα ότι οι βραδινές του είναι πιο αξιόλογες από τις ημέρας. Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η απόδοσή του σε χαμηλό φωτισμό. Παρόλα αυτά δεν μπορώ σε καμια περίπτωσή να πω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο το βράδυ με το S21 FE ούτε καν την ημέρα. Ίσως με gcam να πλησιάζει σε μερικές περιπτώσεις. Και στο S21 FE εάν βγει κάποια έκδοση gcam που να δουλεύει με ενεργό HDR+ και enhanced θα ανέβει αρκετά σε βραδινές επιδόσεις. εγώ σε όλα μου τα κινητά χρησιμοποιούσα πάντα στοκ κάμερες, τώρα όσο αφορά τις βραδινές, εγώ δε παρατήρησα το samsung να έχει κάποια διαφορά με βάση αυτές που ανέβασες εσύ πριν, όπως και να έχει το ποστ δεν αφορά τη σύγκρηση αυτών των δύο οπότε δεν υπάρχει και λόγος πιστεύω να το συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις σου!
Payne83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Εννοείται. Δεν προσπαθώ να σε πείσω σε κάτι. Εξάλλου και τα δύο στην κατοχή μου τα έχω γιαυτο και μπορώ να σου πω ότι εχουν φωτογραφικά μια απόσταση. Αυτη είναι η αλήθεια. Ελπίζω να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να σε ικανοποιήσει η επιλογή.
beverlover Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 10:21 ΠΜ, Payne83 είπε Εννοείται. Δεν προσπαθώ να σε πείσω σε κάτι. Εξάλλου και τα δύο στην κατοχή μου τα έχω γιαυτο και μπορώ να σου πω ότι εχουν φωτογραφικά μια απόσταση. Αυτη είναι η αλήθεια. Ελπίζω να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να σε ικανοποιήσει η επιλογή. από αυτά που έχω δει ως τώρα μάλλον για το iphone 13 με βλέπω αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, σε ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις σου και πάλι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα