Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 12 vs Iphone 12/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα, λέω προς τα Χριστούγεννα να πάω για αλλαγή συσκευής και ενώ έλεγα να πάω σε κάποιο iphone 12 η 13 (δεν είμαι iphonάκιας γενικά απλά παίρνω ανά τα χρόνια απλά για αλλαγή από android), γενικότερα δε κρατάω πολύ καιρό το κινητό λόγω λόξας προφανώς οπότε θα ήθελα τα φώτα σας μεταξύ των δυο, να πω ότι με ενδιαφέρει η κάμερα αρκετά οπότε έχω δει ότι και τα δύο είναι σε αρκετά καλά επίπεδα, όπως επίσης με ενδιαφέρει πλέον και το πιο compact style όπως επίσης είναι και τα δύο σε μέγεθος οθόνης, αυτονομία δε με ενδιαφέρει τόσο γιατί πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα παίζουν όλα αυτά τα κινητά, μη μου προτείνεται pro η pro max εκδόσεις iphone δε παίζει δυστυχώς μέχρι εκεί το budget, ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υ.Γ αν κάποιος φίλος έχει υπ' όψιν του και κάποιο άλλο κινητό που με παρόμοια specs νομίζει ότι ίσως με ενδιαφέρει, χαρά μου να ακούσω προτάσεις!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Xiaomi 12 vs Iphone 12/13.

To λες και ιεροσυλια...

καλησπέρα φίλε μου, ανέπτυξε και λίγο τη σκέψη σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, beverlover είπε

καλησπέρα φίλε μου, ανέπτυξε και λίγο τη σκέψη σου!

ποσο κανει το ενα και ποσο το αλλο?

Επεξ/σία από BertaJourdan
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

ποσο κανει το ενα και ποσο το αλλο?

500κατι έχει το xiaomi, το 12 ξεκιναει απο 700κατι και το 13 αν θυμάμαι 800κάτι; δε νομίζω βέβαια ότι παίζει πάντα ρόλο η τιμή, αλλά τα specs!

Δημοσ.

Αφού τα αλλάζεις συχνά, πάρε ένα μεταχειρισμένο iphone. Όταν το ξαναπουλησεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, δεν θα έχει χάσει πολύ από όσο θα το πληρώσεις τώρα. Και θα βρεις και αμέσως να το πουλήσεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

Αφού τα αλλάζεις συχνά, πάρε ένα μεταχειρισμένο iphone. Όταν το ξαναπουλησεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, δεν θα έχει χάσει πολύ από όσο θα το πληρώσεις τώρα. Και θα βρεις και αμέσως να το πουλήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, σχετικά με τα iphone έχεις κάποια γνώμη γενικά πάνω σε αυτά τα δύο που αναφέρω πιο πάνω;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, beverlover είπε

Καλησπέρα στη παρέα, λέω προς τα Χριστούγεννα να πάω για αλλαγή συσκευής και ενώ έλεγα να πάω σε κάποιο iphone 12 η 13 (δεν είμαι iphonάκιας γενικά απλά παίρνω ανά τα χρόνια απλά για αλλαγή από android), γενικότερα δε κρατάω πολύ καιρό το κινητό λόγω λόξας προφανώς οπότε θα ήθελα τα φώτα σας μεταξύ των δυο, να πω ότι με ενδιαφέρει η κάμερα αρκετά οπότε έχω δει ότι και τα δύο είναι σε αρκετά καλά επίπεδα, όπως επίσης με ενδιαφέρει πλέον και το πιο compact style όπως επίσης είναι και τα δύο σε μέγεθος οθόνης, αυτονομία δε με ενδιαφέρει τόσο γιατί πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα παίζουν όλα αυτά τα κινητά, μη μου προτείνεται pro η pro max εκδόσεις iphone δε παίζει δυστυχώς μέχρι εκεί το budget, ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υ.Γ αν κάποιος φίλος έχει υπ' όψιν του και κάποιο άλλο κινητό που με παρόμοια specs νομίζει ότι ίσως με ενδιαφέρει, χαρά μου να ακούσω προτάσεις!

Φωτογραφικά το iPhone 13 είναι καλύτερο.

Το Xiaomi δεν ξέρω εάν έχεις πιάσει αλλά εάν όχι θα σε ξενερώσει το miui του,όπως επίσης με τις διαφημίσεις και ενημερώσεις.

Επίσης δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service εάν το πάρεις από κάποιο σκρουτζαδικο.

Μια καλή λύση είναι αυτό που είπε ο @sattack 

Εάν θες Android με compact style δες το Asus Zenfone 9

Δημοσ.

Οπως σου ειπανε τα παιδια.

Παρε ενα μεταχειρισμενο iphone.

Σιγουρα καλυτερο απο το καλυτερο xiaomi.

500- ... 800 ευρω για xiaomi εγω προσωπικα ΔΕΝ θα τα εδινα για κανεναν λογο.

Εκτος αν μου εκανε δωρο η xiaomi και ενα ...iphone μαζι.

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, GATE123 είπε

Φωτογραφικά το iPhone 13 είναι καλύτερο.

Το Xiaomi δεν ξέρω εάν έχεις πιάσει αλλά εάν όχι θα σε ξενερώσει το miui του,όπως επίσης με τις διαφημίσεις και ενημερώσεις.

Επίσης δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service εάν το πάρεις από κάποιο σκρουτζαδικο.

Μια καλή λύση είναι αυτό που είπε ο @sattack 

Εάν θες Android με compact style δες το Asus Zenfone 9

καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση, xiaomi είχα αρκετά στην κατοχή μου, τώρα πληροφοριακά έχω realme 2η φορά, απλά δε ξέρω αν το iphone overall αξίζει αυτά τα 300+ ευρώ παραπάνω έναντι του xiaomi 12, αυτό είναι το θέμα, το  zenfone δε μου γέμισε το μάτι σε αυτά τα χρήματα (ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την asus)

9 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Οπως σου ειπανε τα παιδια.

Παρε ενα μεταχειρισμενο iphone.

Σιγουρα καλυτερο απο το καλυτερο xiaomi.

500- ... 800 ευρω για xiaomi εγω προσωπικα ΔΕΝ θα τα εδινα για κανεναν λογο.

Εκτος αν μου εκανε δωρο η xiaomi και ενα ...iphone μαζι.

ευχαριστώ και πάλι που απάντησες, απ' ότι καταλαβαίνω είσαι iphonάκιας οπότε δε μπορείς να μου απαντήσεις αντικειμενικά! :P

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, beverlover είπε

ευχαριστώ και πάλι που απάντησες, απ' ότι καταλαβαίνω είσαι iphonάκιας οπότε δε μπορείς να μου απαντήσεις αντικειμενικά! :P

Για αυτο σου ειπα και στο πρωτο ποστ οτι το λες και ιεροσυλια να συγκρινεις xiaomi και iphone.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Για αυτο σου ειπα και στο πρωτο ποστ οτι το λες και ιεροσυλια να συγκρινεις xiaomi και iphone.

εντάξει σέβομαι την άποψη σου, ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, beverlover είπε

καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση, xiaomi είχα αρκετά στην κατοχή μου, τώρα πληροφοριακά έχω realme 2η φορά, απλά δε ξέρω αν το iphone overall αξίζει αυτά τα 300+ ευρώ παραπάνω έναντι του xiaomi 12, αυτό είναι το θέμα, το  zenfone δε μου γέμισε το μάτι σε αυτά τα χρήματα (ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την asus)

Το iPhone και να το πουλήσεις δεν θα χάσεις και πολλά.

Στα Android τουλάχιστον το 50% θα το χάσεις σίγουρα.

Γι'αυτό η τόσο μεγάλη διαφορά λόγο μεταπώλησης.

Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δύο διαφορετικά κινητά.

Εάν έχεις συνηθίσει σε Android και είχες και Xiaomi τότε πήγαινε εκεί .

Εάν πάλι θες να αλλάξεις για να δεις πως είναι και να αποκτήσεις μια εμπειρία τότε πας σε iPhone.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εάν πάλι θες να αλλάξεις για να δεις πως είναι και να αποκτήσεις μια εμπειρία τότε πας σε iPhone.

η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει και από iphone απλά το τελευταίο ήταν το 8 plus πριν 2 χρονια, δεν είναι θέμα συνήθειας γιατί όπως είπα και πριν αλλάζω και έχω αλλάξει πολλά κινητά, γι' αυτό έβαλα και το ερώτημα μεταξύ αυτών των 3ων κινητών, για το ποιο θεωρείται πιο value for money η αν αξιζει η υπερβαση οικονομικά για το iphone

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GATE123 είπε

Συμφωνώ φουλ σε ότι λες και φυσικά τα iphone  κρατάνε πολύ αξία αλλά και μερικα Android κρατάνε φουλ πχ OnePlus..και χάνουν πιο γρήγορα αξία τα Android αλλά όχι 50% το a52s ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ δεν το βρίσκεις εύκολα κάτω από 200€ ..

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...