Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Ο αδερφός μου νοικιάζει ένα σπίτι και το συμβόλαιο λήγει το Μάρτιο, ωστόσο ο λογιστής του λέει ότι πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου (σε τρεις μέρες) για να συνεχίσει να παίρνει το επίδομα ενοικίου. Εμένα μου φαίνεται κουφό αυτό αλλά επειδή ποτέ δεν έχω πάρει επίδομα ενοικίου, δεν έχω ασχοληθεί με τις προϋποθέσεις κλπ.

Ερώτηση: είναι ορθό αυτό που λέει ο λογιστής για την ανανέωση συμβολαίου μέχρι 20 Οκτώβρη ή ν' αλλάξει λογιστή;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και να λεει ο λογιστης και να θέλει και ο ενοικιαστής, ποιος ιδιοκτητης θα του κανει ανανέωση 5-6 μηνες πριν.

Ο ιδιοκτήτης είναι ήδη σύμφωνος αλλά με την προϋπόθεση να αυξηθεί το νοίκι

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Καλησπέρα,
Ο αδερφός μου νοικιάζει ένα σπίτι και το συμβόλαιο λήγει το Μάρτιο, ωστόσο ο λογιστής του λέει ότι πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου (σε τρεις μέρες) για να συνεχίσει να παίρνει το επίδομα ενοικίου. Εμένα μου φαίνεται κουφό αυτό αλλά επειδή ποτέ δεν έχω πάρει επίδομα ενοικίου, δεν έχω ασχοληθεί με τις προϋποθέσεις κλπ.

Ερώτηση: είναι ορθό αυτό που λέει ο λογιστής για την ανανέωση συμβολαίου μέχρι 20 Οκτώβρη ή ν' αλλάξει λογιστή;

Από όσο ξέρω η αίτηση που γίνεται για επίδομα ενοικίου αφορά το διάστημα των επόμενων 6 μηνών, λογικό δεν είναι να έχουν ως προϋπόθεση να υπάρχει μίσθωση και για τους επόμενους 6 μήνες? Γιατί σου φαίνεται κουφό?

6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τροποποίηση θα κάνει, πού είναι το δύσκολο δηλαδή;

Το δύσκολο δεν είναι στην τροποποίηση, είναι στο ότι πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Από όσο ξέρω η αίτηση που γίνεται για επίδομα ενοικίου αφορά το διάστημα των επόμενων 6 μηνών, λογικό δεν είναι να έχουν ως προϋπόθεση να υπάρχει μίσθωση και για τους επόμενους 6 μήνες? Γιατί σου φαίνεται κουφό?

Το δύσκολο δεν είναι στην τροποποίηση, είναι στο ότι πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο.

Δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση, οπότε δεν ήξερα ότι η έγκριση του επιδόματος είναι για έξι μήνες. Ευχαριστώ! Αυτό ήταν και η ερώτησή μου.

(Σωστός για το 2ο δεύτερο σχόλιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...