Προς το περιεχόμενο

Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά σε ANT1& ANT1+ με ειδική προσφορά €19,99 για 6μηνη συνδρομή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε φράγκο! Σπασμένα με HD εμείς βλέπουμε που δεν κολλάνε κιόλας. Όποιος θέλει να μάθει ξερει. Αλλιώς τον βοηθάω εγώ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απ' αυτά που διάβασα συμπέρανα το εξης : η συνδρομή στο αντ1+ για το μουντιάλ έπρεπε να ηταν υποχρεωτική με νόμο και χρέωση στο λογαριασμό ρεύματος 😁

Παιδιά χαλαρώστε λίγο ...Μια χαρά τιμή είναι και όποιος θέλει να δεί πληρώνει όσο 2 ποτά για 6 μήνες..Οσο για αυτούς που λέτε γα την ΕΡΤ και οτι την πληρώνουμε γτ δεν το πήρε και άλλα τέτοια..Προτιμώ την ΕΡΤ με σοβαρες σειρές πλέον και ertflix όπως έχει γίνει παρα αυτό που πετούσε λέφτα σε συγκεκριμένες ομάδες η για να κάνει χατήρια.....

Ζούμε στην εποχή της συνδρομητικής  πλέον και καλά είναι να το χωνέψουμε(και η ΕΡΤ συνδρομητική είναι απλά όχι άμεσα)

• Like 1

Σε ελεύθερο streaming HD δεν υπάρχει τίποτα;

Για τη φάση που αρχίζουν τα νοκάουτ και μετά, στους ομίλους είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και στην πλειοψηφία αδιάφορα.

14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δυστυχώς, είχαμε συνηθίσει το τζάμπα της ΕΡΤ τόσα χρόνια (που το πληρώνουμε βέβαια). Δεν ξέρω γιατί δεν κινητοποιήθηκε η ΕΡΤ να προβάλλει την διοργάνωση, απλή αμέλεια ή κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε... Σε παρόμοιο σχόλιο που είχα γράψει στο "μπλα μπλα" πριν καιρό κάποιος μου απάντησε πως αφού τόσα χρόνια το μόνο που ξέραμε να κάνουμε είναι να κράζουμε την ΕΡΤ, τώρα καλά να πάθουμε. Οκ

Όσον αφορά το οποιοδήποτε ιδιωτικό κανάλι, ευτυχώς στην ηλικία μου δεν δέχομαι να πληρώσω ούτε cents για να δω μεμονωμένα μια αθλητική διοργάνωση ή τον οποιονδήποτε αθλητικό αγώνα από το οποιοδήποτε μέσον. Καλύτερα να πήγαινα ο ίδιος στο γήπεδο, προτιμώ να κρατήσω ακόμα και το ένα μου cents για την πάρτη μου και για κάτι άλλο.

Γονείς και άτομα με παιδιά στο σπίτι σίγουρα θα τρέξουν να πληρώσουν την συνδρομή υπό την γκρίνια και την πίεση των παιδιών που δεν θα έχουν τι να κάνουνε και θα θέλουν να δουν τους αγώνες.

Η ΕΡΤ προτίμησε να δώσει τα λεφτά για τη Superleague 2...

• Like 2

13 ώρες πριν, polaki είπε

Όταν όμως την έκλεισε ο Σαμαράς, σα να θυμάμαι τα 9/10 του Ελλαδιστάν μας να κράζουν, μάλλον επειδή όλο και κάποιον είχαμε στο σόι μας να τρώει με χρυσές μασέλες. Όχι? Ε την ξαναάνοιξε το χαμογελαστό αγόρι ο σενιόρ Τσίπρας και όλα καλά, τί γκρινιάζετε τώρα εδώ?

Την έκλεισε και την ξανάνοιξε θες να πεις!

Με αυστηρά (κομματικά, θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος)...κριτήρια βεβαίως-βεβαίως!

• Like 1

Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που θα δείξει συνδρομητικά το Μουντιάλ.

Παιδιά για όσους θέλουν Ελληνική περιγραφή μπορούν να το δουν από Κυπριακό κανάλι.Αν χρειαστεί vpn κατεβάζουμε trial και τέλος.Δεν πρέπει να πληρώσουμε για τα αυτονόητα.Δεν είναι το ύψος του ποσού,είναι η κοροιδία.

Επίσης λόγω του ότι έχω ΑΝΤ1+ (μέχρι να τελειώσει η γυναίκα τις άγριες μέλισσες...) μπορώ να streamαρω μέσω disord σε όποιον θέλει.Να κάνουμε ένα γκρουπάκι insomnia να το έχω ανοιχτό για όλα τα ματς της ημέρας.

• Like 3
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, adi32 είπε

5 σουβλάκια το αντ1+, 6 καφέδες το cosmote tv 4 τσιγάρα το nova 5 πακέτα μακαρόνια το νετφλιξ 3 ρυζια το disney 2 τσίχλες το Google drive 3 τυρόπιτες το Spotify 2 ντομάτες το YouTube... .

Θα πεθάνουμε της πείνας

Τηλεόραση είπαμε να δούμε όχι να κάνουμε δίαιτα

2.20 η βενζίνη 2 ευρώ το ψωμί 1000 το ενφια 10 ευρώ το λάδι 100 ευρώ ο δήμος. Για αυτά γιατί δεν μιλάμε και να φωνάξουμε βρε παιδιά και ασχολούμαστε με τρίτο τεταρτες ανάγκες όπως η τηλεόραση? Που δεν μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ούτε να πιούμε καφέ των 5 ευρώ ούτε να δωσουμε 3 ευρώ στον ant1 το μήνα. Ούτε Spotify ειναι αναγκαίο ούτε τα βρωμοτσιγαρα που σκοτώνουν 10 εκατομμύρια το χρόνο. 50 ευρώ μακάρι να πάνε το πακετο και τριάντα ευρώ τον καφε. Γιατί ο Έλληνας μόνο για τέτοια είναι. Του καναπέ κράζει για χαζομάρες. Δεν πάει σε σένα το σχόλιο προφανώς απλά επειδή το έγραψες σαρκαστικά πιστεύω πάτησα για να πούμε και κάποιες αλήθειες γιατί το 90% των σχολίων στο θέμα νομίζω ότι γράφονται από μικρές ηλικίες που τους νοιάζει μόνο ο καφές και 22 άχρηστοι να βαράνε μια μπάλα. 

• Like 4

12 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Ούτε τσάμπα.. 

Έτσι ακριβώς.

15 ώρες πριν, Silverage είπε

Δεν ασχολούμε καν με ποδόσφαιρο αλλά είναι γελοίο να ζητάει ο ant1 συνδρομή με αυτά που προσφέρει.

+1

Το χει χάσει ο ant1 όπως και οι περισσότεροι.

16 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Ντροπή να δείχνει το μουντιάλ συνδρομητική τηλεόραση και ντροπή να γίνεται το μουντιάλ εκεί που γίνεται με τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες χτίστηκαν αυτά τα γήπεδα. Κανονικά δεν πρέπει κανείς να δει αυτή τη διοργάνωση. 

Πες τα φίλος...

• Like 1

https://www.sdna.gr/podosfairo/973688_i-alitheia-gia-moyntial-kai-ton-ant1

To έχω αναφέρει σε άλλο thread... αν δε πιάσουν το όριο συνδρομητών, θα αναγκαστούν να τα δείξουν όλα τζάμπα σε ΑΝΤ1 και MakedoniaTV. Μπορεί να προσπαθήσουν να πιάσουν το όριο με δωρεάν δοκιμαστικές συνδρομές ή 'μαγειρεμα'... 

• Like 2

14 hours ago, DrLo said:

Όπως το δει κανένας.

1. Αν έχεις την απαίτηση να βλέπεις τσάμπα μπάλα κάποιος θα έπρεπε να το πληρώσει αυτό για σένα έστω και λίγο παραπάνω πχ στην ΕΡΤ. Όχι, να το πληρώσεις εσύ. Και εγώ θέλω να τρώω τσάμπα παγωτά. Να βάλουμε όλοι ρεφενε σε μια Ελληνική Παγωτόποιητικη Εταιρεία να μου πληρώνετε παγωτά.

2. Αν όπως και με το ποδοσφαιρο πληρώνει ο καθένας, είτε σε χρήμα είτε σε διαφημιστικό χρόνο που απορροφά, τα γούστα που του βγάζει η ΕΡΤ, ε, τότε ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ, δε θα πληρώνω ΕΡΤ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το "δωρεάν" έχει πεθάνει στις μέρες μας και το γιατί το έχω αναλύσει πιο πάνω. Ακόμα και αν είναι "δωρεάν", είναι πετσοκομμένο και δεν μου δίνει την ποιότητα θέασης που θέλω για τις 2-3 ώρες που θα κάτσω να χαλαρώσω. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες. Δεν έχω δει ταινία σε ελεύθερη τηλεόραση με διαφημίσεις εδώ και πάνω από 22-23 χρόνια που πρωτοέβαλα Filmnet τότε. 

Οπότε συμφωνώ μαζί σου, ΚΑΝΕΙΣ να μην πληρώνει κάτι για την ελεύθερη τηλεόραση που δεν σκοπεύει να δει. Δυστυχώς δεν κάνουμε εμείς κουμάντο όμως. Αλλά αυτοί: "Το κλείσιμο της ΕΡΤ πυροδότησε κύμα διαμαρτυριών και αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα, με πολίτες να συγκεντρώνονται έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης όλο το βράδυ, ενώ η ΕΣΗΕΑ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατήλθαν σε 24ωρη απεργία." https://el.wikipedia.org/wiki/Κλείσιμο_της_ΕΡΤ

15 hours ago, Basilhs23___ said:

Δεν τίθεται κανενα θεμα μετάβασης. Και τα πάντα επί πληρωμή να πάνε στα αθλητικά δεν θα πληρώσω. Χίλιες φορές να βγάλω μια κάρτα διάρκειας για την ομάδα μου και να πηγαίνω στο γήπεδο. Αυτό ευελπιστώ να κάνουν και όσοι "γουστάρουν μπαλίτσα". 

Κάποιοι πληρώνουν συνδρομητικά κανάλια για μια ευρεία γκάμα σταθμών και προγραμμάτων, άλλο αυτό, όχι πως θα πλήρωνα αλλά το βρίσκω πιο λογικό. Το να μου λένε πλήρωσε τόσα αν θες να δεις το μουντιάλ, ολυμπιακούς αγώνες κοκ είναι γυφτια.

Προς το παρών τα προγράμματα των τηλεοπτικων καναλιών με καλύπτουν. Δεν έχω ανάγκη τίποτε παραπάνω. Ακόμα και όλα να έκλειναν θα έβρισκα άλλη ενασχόληση να κάνω αντί να πληρώσω. Δεν έχω θεμα ακόμα και να ακούω ραδιοφωνική μετάδοση ενός αγώνα, δεν με χαλάει ότι δεν έχω εικόνα. 

Πρόγραμμα επί πληρωμή κτλ, τίποτε μαγαζιά εστίασης με κόσμο. 

Δέχομαι απόλυτα αυτά που λες, δεν λέω κάτι διαφορετικό και ούτε αναγκάζω κάποιον να πληρώσει για να ΜΗ δει (ΕΡΤ) ή για να δει (Ant1 +, Novasports κλπ). 

Καλώς ή κακώς όμως ξαναλέω το δωρεάν έχει πεθάνει. Αν θες να δεις λοιπόν την Πανάθα, οκ πάρε διαρκείας, βέβαια με το διαρκείας δεν θα δεις το ΑΕΚ - ΠΑΟ ούτε το ΟΣΦΠ - ΠΑΟ. Αν σε καλύπτει αυτό, no problem. Επιλέγεις να μην πληρώσεις για να δεις μπάλα και πολύ καλά κάνεις. Αλλά όπως δεν μπορεί κανείς να μας αναγκάσει να πληρώσεις για να δούμε, έτσι δεν μπορούμε και εμείς να απαιτούμε πλέον το δωρεάν. Ελπίζω να είναι κατανοητό, γιατί αποκλειστικά και μόνο αυτό προσπαθώ εδώ και 2-3 posts να πω.

13 hours ago, dikasths said:

Εγώ πάντως δε βρίσκω τραγικό το να πληρώσω 20 ευρώ για να δω όλο το μουντιάλ 

Μη δίνεις σημασία. Και 2€ να ήταν, πάλι θα γκρίνιαζαν.

Ο άλλος λέει προτιμάει να πάει Κατάρ για να το δει απ΄το να πληρώσει 20€, και ο άλλος λέει "κάτω το μουντιάλ της καταπάτησης ανθρ. δικαιωμάτων". Κατανοητές και οι 2 απόψεις. 

Όσοι γουστάρουμε μπαλίτσα τέτοιο επιπέδου, θα δώσουμε 20€ για τους αγώνες και άλλα 200-300€ minimum σε παραγγελίες για πίτσες σουβλάκια και μπύρες και θα ευχαριστηθούμε μπαλίτσα 3 εβδομάδες. Προσωπικά σε τέτοια μεγάλα events δεν κοιτάω τα λεφτά, γι'αυτό δουλεύω για να μπορώ να απολαύσω τα μεγάλα events. Την ίδια ώρα με μένα ας βλέπει ο άλλος Κων/νου και Ελένης για 17 φορά (κλασική μάνα μου, δεν το κατηγορώ) σε κανένα δωρεάν, και αυτός θα το απολαμβάνει το απόγευμά του και εγώ, όλοι χαρούμενοι. It is what it is. 

Η μοναδική αλητεία είναι να μας αναγκάζουν να πληρώνουμε ΕΡΤ για υπερ-κοστολογημένα δικαιώματα κάθε είδους (από αθλητικά μέχρι ντοκυμαντέρ). Μόνο εκεί είναι η ένστασή μου. Το ιδιωτικό κανάλι πχ Mega δεν το πληρώνω, ας χρεωθεί όσα θέλει να πάρει τα αθλητικά. Αλλά η ΕΡΤ είναι αλητεία πραγματικά.

Δυστυχώς για εμάς, θα έπρεπε να είχαν περιληφθεί σε κάποιο από τα γνωστά μνημόνια..

Θα ήταν υπεραρκετά..

2 TV κανάλια, ένα Αθήνα, ένα Θεσσαλονίκη, 3-4-5 ραδιοφωνικά εθνικής εμβέλειας.

Θα έπρεπε να μειωθεί η εισφορά μέσω των λογαριασμών ρεύματος στο μισό με προοπτική κατάργησης και να κλείσει επιτέλους το λείψανο Ραδιοτηλεόραση που χάνει μονίμως λεφτά και είναι παντελώς άχρηστο..

Αντ' αυτού, η σπατάλη γιγαντώνεται και βγαίνει εντελώς εκτός ελέγχου, την ώρα που η σοβαρότητα πάει περίπατο. Έφτασαν να προβάλουν σαχλαμάρες στυλ "αρχαίοι εξωγήινοι" και "είμαι ακόμα εδώ"..

Και στην τελική ναι.. θα έπρεπε να δείξουν Μουντιάλ δωρεάν για όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...