Προς το περιεχόμενο

Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά σε ANT1& ANT1+ με ειδική προσφορά €19,99 για 6μηνη συνδρομή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Γενικά αντ1+ πόσοι έχουν πάρει?

Πρέπει να είσαι πολύ καμένος στη ζωή σου για να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο

κοίτα πιο πίσω στο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε βαλθεί όλοι να καταστρέψουμε το ant1+. Μουαχαχα.

Θα πληρώσει για όλες τις αμαρτίες των άλλων μεγάλων stream υπηρεσιών! 😄

Επεξ/σία από Tetrabitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Ντροπή να πληρώνουμε ΕΡΤ όμως και να πρέπει να πληρώσουμε συνδρομή για να δούμε μουντιάλ.. Ας είναι καλά οι άλλες πηγές!!? 

Νομίζω έγραψες το

"Ντροπή να πληρωνουμε ΕΡΤ οσοι δεν έχουμε τηλεόραση για να έχουν την απαίτηση όσοι τους αρέσει η μπάλα να βλέπουν τσάμπα" 

λάθος

-

ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΝΤ1!

όποιου του αρέσει η μπάλα να πληρώνει να βλέπει.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 5

1 ώρα πριν, imvrios είπε

Και επί της αρχής θα έπρεπε όλοι να στηρίζουν την παραγωγή και ελληνικού περιεχομένου.

Ποια παραγωγη? 23 χρονια Κωνσταντινου & Ελενης? 

• Like 1

11 λεπτά πριν, DrLo είπε

Νομίζω έγραψες το

"Ντροπή να πληρωνουμε ΕΡΤ οσοι δεν έχουμε τηλεόραση για να έχουν την απαίτηση όσοι τους αρέσει η μπάλα να βλέπουν τσάμπα" 

λάθος

-

ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΝΤ1!

όποιου του αρέσει η μπάλα να πληρώνει να βλέπει.

Κάτσε γιατί κάπου τα μπέρδεψες... Εσύ δηλαδή αν δούμε εμείς τη μπάλα επί πληρωμή δεν πληρώνεις ΕΡΤ? 

Ποιά η διαφορά λοιπόν? 

1 ώρα πριν, gustom2008 είπε

Γτ πληρωνουμε την ερτ?

Άλλη κουβέντα αυτή, και δίκιο έχεις που αναρωτιέσαι, αλλά τί σχέση έχει με το ποδόσφαιρο?

• Like 1

7 λεπτά πριν, polaki είπε

Κάτσε γιατί κάπου τα μπέρδεψες... Εσύ δηλαδή αν δούμε εμείς τη μπάλα επί πληρωμή δεν πληρώνεις ΕΡΤ? 

Ποιά η διαφορά λοιπόν? 

Γτ τοσα χρονια πληρωνει καποιος ΕΡΤ και ας μην τον ενδιεφερε το ποδοσφαιρο (και αρα πληρωνε για τα δικαιωματα προβολης). Σου λεει καλυτερα να βγει τελειως το υποχρεωτικο στον λογαριασμο ρευματος. Υπαρχουν σπιτια που εχουν cosmote tv/αλλα streaming ή δεν τον ενδιαφερει η τηλεοραση γενικα

• Like 1

17 hours ago, Basilhs23___ said:

Όσον αφορά το οποιοδήποτε ιδιωτικό κανάλι, ευτυχώς στην ηλικία μου δεν δέχομαι να πληρώσω ούτε cents για να δω μεμονωμένα μια αθλητική διοργάνωση ή τον οποιονδήποτε αθλητικό αγώνα από το οποιοδήποτε μέσον. Καλύτερα να πήγαινα ο ίδιος στο γήπεδο, προτιμώ να κρατήσω ακόμα και το ένα μου cents για την πάρτη μου και για κάτι άλλο.

Καταλαβαίνω ότι όταν έχει συνηθίσει κάποιος στο να μην πληρώνει είναι δύσκολο να γίνει η μετάβαση στο μοντέλο επί πληρωμή. 

Όποιος γουστάρει μπαλίτσα θα πληρώσει και θα δει, οι άλλοι όλοι δεν μας αναγκάζει κανείς. Χαλαρώστε και λίγο. 

Εδώ όμως να κάνω μια παρατήρηση, και ας πέσετε να με φάτε. 

Εδώ και 12-13 χρόνια από τις εποχές της (αρχικής) κρίσης ο διαφημιστικός κλάδος έχει πάει κατά διαόλου. Πολλοί θα πουν ήταν φούσκα, άλλοι θα πουν καλά να πάθουν και ο καθένας έχει προφανώς την άποψη του. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει, και αυτό είναι ότι σε σχέση με τις τότε εποχές λοιπόν και την πλήρη απουσία streaming υπηρεσιών, ο τζίρος της διαφήμισης έχει πέσει στο 1/5 προς 1/6 στην τηλεόραση ειδικά. Καλά για περιοδικά και εφημερίδες δεν συζητάμε καν πλέον, έχουν πεθάνει. 

Μπορεί λοιπόν κάποιος από εσάς που μόνο κράζετε (χωρίς να σκεφτείτε βαθύτερα βέβαια) να μας εξηγήσει και σε εμάς τους υπόλοιπους το πώς είναι δυνατόν ένα κανάλι με απειροελάχιστο ουσιαστικά κέρδος (πλέον) από διαφήμιση να προσφέρει τόσο high end events? Και σε αποδεκτή επίσης ποιότητα? ή μήπως ξεχνάτε που πέρισι το Euro στον πρώτο αγώνα δεν βλέπαμε ΟΥΤΕ τις ομάδες αλλά ούτε φυσικά και το σκορ, μέχρι που έπεσε η χριστοπαναγία σύνεφο στα social και αναγκάστικαν και πλήρωσαν για το πιο αναβαθμισμένο πακέτο? 

Oι εποχές του δωρεάν και ποιοτικού υλικού έχουν περάσει και δεν θα ξαναέρθουν ποτέ. 

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε πόσο κράζαμε όταν ήρθε το Filmnet -> SuperSport -> Nova. Άλλοι θα θυμάστε και τα καντίλια προς Μπατατούδη μεριά, για το συνδρομητικό της κακιάς ώρας που δεν ξέρω αν άντεξε 6-7 μήνες.

Πάνε πλέον αυτά, ξεχάστε τα. 

15 hours ago, SabotazNic said:

Γτ τοσα χρονια πληρωνει καποιος ΕΡΤ και ας μην τον ενδιεφερε το ποδοσφαιρο (και αρα πληρωνε για τα δικαιωματα προβολης). Σου λεει καλυτερα να βγει τελειως το υποχρεωτικο στον λογαριασμο ρευματος. Υπαρχουν σπιτια που εχουν cosmote tv/αλλα streaming ή δεν τον ενδιαφερει η τηλεοραση γενικα

Ποιό ποδόσφαιρο φίλε μου, 2-3 χρονιές μόνο έδειχνε μπάλα η ΕΡΤ, αν μιλάς για πρώτη εθνική. 

Και εδώ και κάποια λίγα χρόνια η ΕΡΤ3 δείχνει μόνο μπάσκετ, επειδή είναι τόσο χρέπι σαν πρωτάθλημα πλέον που δεν το βλέπουν ούτε η ίδιοι. 

Αν αναφέρεσαι στα Euro και Mουντιάλ, αυτά είναι κάθε 2 χρόνια εναλλάξ, για όλους τους υπόλοιπους μήνες μια χαρά την πληρώνουμε και ας μη τη βλέπει ούτε η γιαγιά μου. 

Δε φταίει η μπάλα που πληρώνουμε την ΕΡΤ,  αυτό λέω. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 4

3 λεπτά πριν, polaki είπε

Καταλαβαίνω ότι όταν έχει συνηθίσει κάποιος στο να μην πληρώνει είναι δύσκολο να γίνει η μετάβαση στο μοντέλο επί πληρωμή. 

Όποιος γουστάρει μπαλίτσα θα πληρώσει και θα δει, οι άλλοι όλοι δεν μας αναγκάζει κανείς. Χαλαρώστε και λίγο. 

Εδώ όμως να κάνω μια παρατήρηση, και ας πέσετε να με φάτε. 

Εδώ και 12-13 χρόνια από τις εποχές της (αρχικής) κρίσης ο διαφημιστικός κλάδος έχει πάει κατά διαόλου. Πολλοί θα πουν ήταν φούσκα, άλλοι θα πουν καλά να πάθουν και ο καθένας έχει προφανώς την άποψη του. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει, και αυτό είναι ότι σε σχέση με τις τότε εποχές λοιπόν και την πλήρη απουσία streaming υπηρεσιών, ο τζίρος της διαφήμισης έχει πέσει στο 1/5 προς 1/6 στην τηλεόραση ειδικά. Καλά για περιοδικά και εφημερίδες δεν συζητάμε καν πλέον, έχουν πεθάνει. 

Μπορεί λοιπόν κάποιος από εσάς που μόνο κράζετε (χωρίς να σκεφτείτε βαθύτερα βέβαια) να μας εξηγήσει και σε εμάς τους υπόλοιπους το πώς είναι δυνατόν ένα κανάλι με απειροελάχιστο ουσιαστικά κέρδος (πλέον) από διαφήμιση να προσφέρει τόσο high end events? Και σε αποδεκτή επίσης ποιότητα? ή μήπως ξεχνάτε που πέρισι το Euro στον πρώτο αγώνα δεν βλέπαμε ΟΥΤΕ τις ομάδες αλλά ούτε φυσικά και το σκορ, μέχρι που έπεσε η χριστοπαναγία σύνεφο στα social και αναγκάστικαν και πλήρωσαν για το πιο αναβαθμισμένο πακέτο? 

Oι εποχές του δωρεάν και ποιοτικού υλικού έχουν περάσει και δεν θα ξαναέρθουν ποτέ. 

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε πόσο κράζαμε όταν ήρθε το Filmnet -> SuperSport -> Nova. Άλλοι θα θυμάστε και τα καντίλια προς Μπατατούδη μεριά, για το συνδρομητικό της κακιάς ώρας που δεν ξέρω αν άντεξε 6-7 μήνες.

Πάνε πλέον αυτά, ξεχάστε τα. 

Δεν τίθεται κανενα θεμα μετάβασης. Και τα πάντα επί πληρωμή να πάνε στα αθλητικά δεν θα πληρώσω. Χίλιες φορές να βγάλω μια κάρτα διάρκειας για την ομάδα μου και να πηγαίνω στο γήπεδο. Αυτό ευελπιστώ να κάνουν και όσοι "γουστάρουν μπαλίτσα". 

Κάποιοι πληρώνουν συνδρομητικά κανάλια για μια ευρεία γκάμα σταθμών και προγραμμάτων, άλλο αυτό, όχι πως θα πλήρωνα αλλά το βρίσκω πιο λογικό. Το να μου λένε πλήρωσε τόσα αν θες να δεις το μουντιάλ, ολυμπιακούς αγώνες κοκ είναι γυφτια.

Προς το παρών τα προγράμματα των τηλεοπτικων καναλιών με καλύπτουν. Δεν έχω ανάγκη τίποτε παραπάνω. Ακόμα και όλα να έκλειναν θα έβρισκα άλλη ενασχόληση να κάνω αντί να πληρώσω. Δεν έχω θεμα ακόμα και να ακούω ραδιοφωνική μετάδοση ενός αγώνα, δεν με χαλάει ότι δεν έχω εικόνα. 

Πρόγραμμα επί πληρωμή κτλ, τίποτε μαγαζιά εστίασης με κόσμο. 

24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ποια παραγωγη? 23 χρονια Κωνσταντινου & Ελενης? 

Αυτό δεν είναι ακριβές. Έχουν πρωτότυπες παραγωγές για την πλατφόρμα. Μη φανταστείς τύπου Netflix, κάθε δέκα ημέρες και σειρά. Λίγες αλλά έχουν και σειρές και ταινίες.

Και είτε μιλάμε για όμιλο ANT1 είτε για Cosmote είτε για Nova, είναι καλό να επενδύουν και σε ελληνικό περιεχόμενο καλύτερης ποιότητας και παραγωγής.

Πέρα από αυτό έχει και Battlestar Galactica. Αν δε το έχει δει κανείς, μόνο γι' αυτή τη σειρά αξίζει το εικοσάρικο. Έχει επίσης Downton Abbey και Gangs of London. Και κάποιες όχι αγγλόφωνες αλλά και πολλές παλαιότερες. Και έχει και αρκετές καλές ταινίες αν δε τις έχει δει ήδη κάποιος. Για αυτά + το μουντιάλ τα 20€ αξίζουν.

• Like 1

O Ant1 καλά κάνει. Ας αποφασίσει ο καθένας αν θέλει να γραφτεί. Δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί κάποιος να γραφτεί μόνο για 1 μήνα αν θέλει μόνο για το μουντιάλ.

Αυτό που λέει η ανακοίνωση πάντως είναι πως λόγω μουντιάλ δίνεται 6μηνη συνδρομή με 20€ αντί για 48 που θα έκανε κανονικά, οπότε είναι καλή τιμή.

Αν έχει και καλό περιεχόμενο γενικότερα και αξίζει η συνδρομή εδώ θα φανεί.

Από την άλλη, είναι ντροπή το μουντιάλ "η γιορτή του ποδοσφαίρου" να μην είναι σε δημόσιο κανάλι, όπως ντροπή να γίνεται στο Κατάρ υπό τις συνθήκες που γίνεται. Αλλά προφανώς είναι πολλά τα λεφτά. Δεν φταίει η ΕΡΤ για αυτό αλλά οι του ποδοσφαίρου, η ΦΙΦΑ ή όποιος αποφασίζει. Προσοχή μόνο μην πάνε γυναίκες φίλαθλοι στο γήπεδο και αρχίσουν τις "απρέπειες".

Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κανείς cast/airplay στην τηλεόραση;

Έχω πολύ καλή τηλεόραση 4Κ αλλά δεν παίρνει πλέον application (5ετιας Samsung…).

Συνδρομή για να βλέπω σε tablet αποκλείεται να κάνω, στο Apple TV δεν υπάρχει, οπότε μπας και παίζει με airplay;

1 ώρα πριν, polaki είπε

Όπως το δει κανένας.

1. Αν έχεις την απαίτηση να βλέπεις τσάμπα μπάλα κάποιος θα έπρεπε να το πληρώσει αυτό για σένα έστω και λίγο παραπάνω πχ στην ΕΡΤ. Όχι, να το πληρώσεις εσύ. Και εγώ θέλω να τρώω τσάμπα παγωτά. Να βάλουμε όλοι ρεφενε σε μια Ελληνική Παγωτόποιητικη Εταιρεία να μου πληρώνετε παγωτά.

2. Αν όπως και με το ποδοσφαιρο πληρώνει ο καθένας, είτε σε χρήμα είτε σε διαφημιστικό χρόνο που απορροφά, τα γούστα που του βγάζει η ΕΡΤ, ε, τότε ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ, δε θα πληρώνω ΕΡΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...