Προς το περιεχόμενο

Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά σε ANT1& ANT1+ με ειδική προσφορά €19,99 για 6μηνη συνδρομή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς, είχαμε συνηθίσει το τζάμπα της ΕΡΤ τόσα χρόνια (που το πληρώνουμε βέβαια). Δεν ξέρω γιατί δεν κινητοποιήθηκε η ΕΡΤ να προβάλλει την διοργάνωση, απλή αμέλεια ή κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε... Σε παρόμοιο σχόλιο που είχα γράψει στο "μπλα μπλα" πριν καιρό κάποιος μου απάντησε πως αφού τόσα χρόνια το μόνο που ξέραμε να κάνουμε είναι να κράζουμε την ΕΡΤ, τώρα καλά να πάθουμε. Οκ

Όσον αφορά το οποιοδήποτε ιδιωτικό κανάλι, ευτυχώς στην ηλικία μου δεν δέχομαι να πληρώσω ούτε cents για να δω μεμονωμένα μια αθλητική διοργάνωση ή τον οποιονδήποτε αθλητικό αγώνα από το οποιοδήποτε μέσον. Καλύτερα να πήγαινα ο ίδιος στο γήπεδο, προτιμώ να κρατήσω ακόμα και το ένα μου cents για την πάρτη μου και για κάτι άλλο.

Γονείς και άτομα με παιδιά στο σπίτι σίγουρα θα τρέξουν να πληρώσουν την συνδρομή υπό την γκρίνια και την πίεση των παιδιών που δεν θα έχουν τι να κάνουνε και θα θέλουν να δουν τους αγώνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπα, αυτοί δεν διαφήμιζαν 1 χρόνο τώρα ότι θα έχουν το Μουντιαλ, πόλυ πριν δημιουργηθεί το ANT1+; Χωρίς να αναφέρουν ποτέ για συνδρομές, άφηναν να εννοηθεί ότι θα έιναι ακριβώς όπως το Euro, ελεύθερο. Και 1 μήνα πριν ξεκινήσει το βάζουν πίσω από Paywall με συνδρομή για μια υπηρεσία που δεν αναφέρθηκε ποτέ και ζήτημα να χει 1000 συνδρομητές πανελλαδικά; Διοργάνωση που γίνεται κάθε 4 χρόνια (5 τώρα με τον covid) και προβάλλεται εδώ και δεκαετίες από την δημόσια τηλεόραση την στερείς από τον κόσμο και μάλιστα σε έναν χειμώνα που προμηνύεται δύσκολος οικονομικά ζητάς και συνδρομές. Κάπου ώπα! Εκτός αν κατάλαβα λάθος και θα υπάρχουν ελεύθερα ματς απλά Οn demand μπορείς να δεις όλα τα υπόλοιπα. Τι να πω...

• Like 4

Καταρχήν αγώνες θα δείχνει και το ελεύθερο κανάλι.

Επίσης ως ποδοσφαιρόφιλος θα είμαι μάλλον και ο μόνος από εδώ μέσα που εγγραφεί. Για 20€ δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο. Έχει και το Babylon Berlin οπότε μια ακόμα δικαιολογία. Και κάποια ντοκιμαντέρ που φαίνονται ενδιαφέροντα.

Και επί της αρχής θα έπρεπε όλοι να στηρίζουν την παραγωγή και ελληνικού περιεχομένου. Τώρα με τη συνδρομή μπορεί να δω και κανένα επεισόδιο  να σχηματίσω γνώμη αν το προσπαθούν.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 8

11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Γονείς και άτομα με παιδιά στο σπίτι σίγουρα θα τρέξουν να πληρώσουν την συνδρομή υπό την γκρίνια και την πίεση των παιδιών που δεν θα έχουν τι να κάνουνε και θα θέλουν να δουν τους αγώνες.

What? :blink:

3 λεπτά πριν, imvrios είπε

Επίσης ως ποδοσφαιρόφιλος θα είμαι μάλλον και ο μόνος από εδώ μέσα που εγγραφεί. Για 20€ δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο. Έχει και το Babylon Berlin οπότε μια ακόμα δικαιολογία. Και κάποια ντοκιμαντέρ που φαίνονται ενδιαφέροντα.

Και επί της αρχής θα έπρεπε όλοι να στηρίζουν την παραγωγή και ελληνικού περιεχομένου. Τώρα με τη συνδρομή μπορεί να δω και κανένα επεισόδιο  να σχηματίσω γνώμη αν το προσπαθούν.

Ολα αυτά για τον ΑΝΤ1 έτσι? :confused:

• Like 8
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, imvrios είπε

15 παιχνίδια από τα 64 θα δείξει το ελεύθερο. Προσωπικά μου είναι αρκετά απλά το ανακοινώνουν τώρα ενώ 1 χρόνο που το διαφημίζουν δεν έχουν αναφέρει ποτέ συνδρομές. Χτυπάει άσχημα..

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

What? :blink:

Ολα αυτά για τον ΑΝΤ1 έτσι? :confused:

Διαφωνείς σε κάτι;

Ή εσύ περιμένεις μια ελληνική προσπάθεια να έχει παραγωγές από DiCaprio και πάνω αλλιώς ούτε να την κοιτάξεις; Προσγειώσου και κατάλαβε σε ποια χώρα ζεις. Κι αν εσύ κάνεις κάτι με παγκόσμια εμβέλεια, μαγκιά σου.

Παρεμπιπτόντως, δε θα γραφτώ,  γράφτηκα, πήρε μισό λεπτό η διαδικασία. Και όλα σαβούρα να είναι, μόνο για το μουντιάλ αξίζει.

• Thanks 1
  • Confused 4

1 ώρα πριν, this.is.elia είπε

Ελπίζω να μην διακόπτουν τις επαναλήψεις 'Κωνσταντίνου κ' Ελένης' για να βάζουν αγώνες 😠

Μπορεί να τους καλεσουν για να κανουν περιγραφή ομως.

4 λεπτά πριν, imvrios είπε

Διαφωνείς σε κάτι;

Ή εσύ περιμένεις μια ελληνική προσπάθεια να έχει παραγωγές από DiCaprio και πάνω αλλιώς ούτε να την κοιτάξεις; Προσγειώσου και κατάλαβε σε ποια χώρα ζεις. Κι αν εσύ κάνεις κάτι με παγκόσμια εμβέλεια, μαγκιά σου.

Παρεμπιπτόντως, δε θα γραφτώ,  γράφτηκα, πήρε μισό λεπτό η διαδικασία. Και όλα σαβούρα να είναι, μόνο για το μουντιάλ αξίζει.

πλήρωσε και τον αέρα, δικό σου πρόβλημα.

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...