Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ας βελτιώσει τα Windows 10 και το 11 ώστε να έχω μια ικανοποιητική διευρυμένη βάση χρηστών και μετά το συζητάμε. Σημασία έχει να δίνεις το καλύτερο στο κοινό. Ακόμα τα δεκαρια επιμένουν και να δούμε αν θα έρθει η νεότερη αναβάθμιση.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, koukis hlias είπε

Δεν παίζει να είμαι ο μόνος που είδε το λογότυπο των win 12 και σκέφτηκε αυτό ... 

BC84BDFB-FD11-4CFF-A10B-7ED317504939.png

Νεα καινοτομια των windows12. Στα 100 κλικς του ποντικιου 100 yellows δωρο. Στις 3 ωρες ανοιχτου υπολογιστη 100 yellows ενω αν μεινει σερι ανοικτος 24 ωρες 1.000 yellows.

Αυτοματη πληρωμη λογαριασμών, καρτών και εμβάσματα μέσω της Taskbar ενώ μέσω της νέας υπηρεσιας "Email στο Λεπτό" πλεον ο παραληπτης μπορει να διαβασει το email σας στην οθονη οποιουδηποτε ΑΤΜ τραπεζας Πειραιως ανα την Ελλαδα απλα πληκτρολογώντας σχετικο κωδικο που λαμβανει με SMS.

3 λεπτά πριν, freegr είπε

Ας βελτιώσει τα Windows 10 και το 11 ώστε να έχω μια ικανοποιητική διευρυμένη βάση χρηστών και μετά το συζητάμε. Σημασία έχει να δίνεις το καλύτερο στο κοινό. Ακόμα τα δεκαρια επιμένουν και να δούμε αν θα έρθει η νεότερη αναβάθμιση.

Υπαρχει παγκοσμια ακομα ενα 11% που χρησιμοποιει Win7 και ενα 3% που χρησιμοποιεί Win8.x. Οποτε ας εχει πρωτο στοχο να ερθουν αυτοι σε νεοτερο λειτουργικο και μετα ας πανε οι 10αρηδες στα 11 ή και 12.

https://gs.statcounter.com/os-version-market-share/windows/desktop/worldwide

Δημοσ.

Τα περισσότερα σχόλια που διαβάζεις πια στο insomnia είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τη θέση που έχει η Ελλάδα στον χώρο της τεχνολογίας:

Εντελώς ασήμαντη 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fasttam είπε

Τα περισσότερα σχόλια που διαβάζεις πια στο insomnia είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τη θέση που έχει η Ελλάδα στον χώρο της τεχνολογίας:

Εντελώς ασήμαντη 

"Εντελώς ασήμαντη"

Δεν ξέρω για τη θέση της Ελλάδας πάντως η δικιά μου είναι μονοσήμαντη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...