logo15 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Για σας! Πρόσφατα έγινα μπαμπάς και θέλω να μπορώ εν ώρα πορείας να μιλάω με την γυναίκα και να τραγουδάω στο μωρό. (Ξέρω χαζό, αλλά δεν με νοιάζει!) Υπάρχει κάτι, που να είναι αξιόπιστο, να είναι ασύρματο και να μπορέσουν να με ακούνε αξιοπρεπως? Να σημειώσω ότι στα τραγούδια βάζω και καραόκε από γιουτιουμπ! 😂
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, logo15 είπε Για σας! Πρόσφατα έγινα μπαμπάς και θέλω να μπορώ εν ώρα πορείας να μιλάω με την γυναίκα και να τραγουδάω στο μωρό. (Ξέρω χαζό, αλλά δεν με νοιάζει!) Υπάρχει κάτι, που να είναι αξιόπιστο, να είναι ασύρματο και να μπορέσουν να με ακούνε αξιοπρεπως? Να σημειώσω ότι στα τραγούδια βάζω και καραόκε από γιουτιουμπ! 😂 Να σου ζήσει το μωράκι αλλά μην κάνεις τέτοια πράγματα όταν οδηγάς.Στο δρόμο πρέπει να έχεις την προσοχή σου. 1
logo15 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Να σου ζήσει το μωράκι αλλά μην κάνεις τέτοια πράγματα όταν οδηγάς.Στο δρόμο πρέπει να έχεις την προσοχή σου. Don't worry. Στον δρόμο είμαι και προσέχω. Το έκανα με 3.5, αλλά πολύς θόρυβος
Aslbill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, logo15 είπε Για σας! Πρόσφατα έγινα μπαμπάς και θέλω να μπορώ εν ώρα πορείας να μιλάω με την γυναίκα και να τραγουδάω στο μωρό. (Ξέρω χαζό, αλλά δεν με νοιάζει!) Υπάρχει κάτι, που να είναι αξιόπιστο, να είναι ασύρματο και να μπορέσουν να με ακούνε αξιοπρεπως? Να σημειώσω ότι στα τραγούδια βάζω και καραόκε από γιουτιουμπ! 😂 https://www.skroutz.gr/s/27955383/Huawei-FreeBuds-4i-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Θήκη-Φόρτισης-Λευκά.html Οτι πάρεις να έχει ANC.
logo15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/10/2022 στις 9:40 ΜΜ, Aslbill είπε https://www.skroutz.gr/s/27955383/Huawei-FreeBuds-4i-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Θήκη-Φόρτισης-Λευκά.html Οτι πάρεις να έχει ANC. Νομίζω δεν έχεις ιδέα. Παραλίγο να χαλάσω αρκετά λεφτά για ακτι που δεν δουλεύει. Πρώτα πληροφορισου και μετά δώσε συμβουλές! Τα αντροιντ, δεν αφήνουν για θέμα ασφάλειας να δουλέψουν τα mic στα Bluetooth σε καμία εφαρμογή.
Kag1ante Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, logo15 είπε Νομίζω δεν έχεις ιδέα. Παραλίγο να χαλάσω αρκετά λεφτά για ακτι που δεν δουλεύει. Πρώτα πληροφορισου και μετά δώσε συμβουλές! Τα αντροιντ, δεν αφήνουν για θέμα ασφάλειας να δουλέψουν τα mic στα Bluetooth σε καμία εφαρμογή. Συγνώμη αλλά επειδή αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς μπορείς να το εξηγήσεις; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 44 λεπτά πριν, logo15 είπε Νομίζω δεν έχεις ιδέα. Παραλίγο να χαλάσω αρκετά λεφτά για ακτι που δεν δουλεύει. Πρώτα πληροφορισου και μετά δώσε συμβουλές! Τα αντροιντ, δεν αφήνουν για θέμα ασφάλειας να δουλέψουν τα mic στα Bluetooth σε καμία εφαρμογή. Αφου μπορείς να απαντάς σε κλήσεις πως δεν δουλευει το μικρόφωνο; 1
logo15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/hCbbNuQs0vk Το δοκίμασα με αυτά στο αντροιντ μου και έχει δικιο. Δουλεύει του τηλεφώνου και όχι αυτά. Σε ένα iphone της δουλειάς από την άλλη δουλεύει αυτό και όχι του τηλεφώνου. Κοιτα να δεις που μετά από τόσα χρόνια θα πάω σε μήλο μόνο και μόνο για αυτό Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από logo15
Kag1ante Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, logo15 είπε https://youtu.be/hCbbNuQs0vk Το δοκίμασα με αυτά στο αντροιντ μου και έχει δικιο. Δουλεύει του τηλεφώνου και όχι αυτά. Σε ένα iphone της δουλειάς από την άλλη δουλεύει αυτό και όχι του τηλεφώνου. Κοιτα να δεις που μετά από τόσα χρόνια θα πάω σε μήλο μόνο και μόνο για αυτό Στο βιντεο μιλαει και για messenger αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι σε ηχητικά διαβαζει το μικρόφωνο των ακουστικών... Αυτο που εξηγεί (άθελά του) είναι οτι οταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, χρησιμοποιεί επίσης και τα μικρόφωνα του κινητού απο μόνο του ωστε να κάνει capture τον ήχο που "βλέπει" (αν το εξηγώ σωστα). Σε οποιαδήποτε αλλη λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρόφωνο των ακουστικών Επίσης στο πρώτο σχόλιο εξηγεί το φαινόμενο και μια "παράκαμψη" για αυτό. EDIT: Link για το αρχικό θεμα του reddit το οποίο αρχισε περίπου 3 χρόνια πριν. Είναι όντως επιβεβαιωμένο bug/security issue στο android, αλλα οι περισσότερες εφαρμογές εχουν βρει παρακάμψεις για αυτό το πρόβλημα. Οι βασικές που δεν εχουν βρει λύση, είναι ειρωνικά κάποιες google apps όπως το Google Duo Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Kag1ante
logo15 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 12:34 ΜΜ, Kag1ante είπε Στο βιντεο μιλαει και για messenger αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι σε ηχητικά διαβαζει το μικρόφωνο των ακουστικών... Αυτο που εξηγεί (άθελά του) είναι οτι οταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, χρησιμοποιεί επίσης και τα μικρόφωνα του κινητού απο μόνο του ωστε να κάνει capture τον ήχο που "βλέπει" (αν το εξηγώ σωστα). Σε οποιαδήποτε αλλη λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρόφωνο των ακουστικών Επίσης στο πρώτο σχόλιο εξηγεί το φαινόμενο και μια "παράκαμψη" για αυτό. EDIT: Link για το αρχικό θεμα του reddit το οποίο αρχισε περίπου 3 χρόνια πριν. Είναι όντως επιβεβαιωμένο bug/security issue στο android, αλλα οι περισσότερες εφαρμογές εχουν βρει παρακάμψεις για αυτό το πρόβλημα. Οι βασικές που δεν εχουν βρει λύση, είναι ειρωνικά κάποιες google apps όπως το Google Duo Από το ρεντιτ το βρήκα μαν. Σε εμένα σε καμία εφαρμογή δεν λειτουργούν παρά μόνο τηλέφωνο. Έχω δοκιμάσει όλες τις άλλες τίποτα. Έκανα εγγραφή με 3 διαφορετικά προγράμματα βίντεο όπως και το μαμισιο, τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα