Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας!

Πρόσφατα έγινα μπαμπάς και θέλω να μπορώ εν ώρα πορείας να μιλάω με την γυναίκα και να τραγουδάω στο μωρό. (Ξέρω χαζό, αλλά δεν με νοιάζει!)

Υπάρχει κάτι, που να είναι αξιόπιστο, να είναι ασύρματο και να μπορέσουν να με ακούνε αξιοπρεπως? Να σημειώσω ότι στα τραγούδια βάζω και καραόκε από γιουτιουμπ! 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logo15 είπε

Για σας!

Πρόσφατα έγινα μπαμπάς και θέλω να μπορώ εν ώρα πορείας να μιλάω με την γυναίκα και να τραγουδάω στο μωρό. (Ξέρω χαζό, αλλά δεν με νοιάζει!)

Υπάρχει κάτι, που να είναι αξιόπιστο, να είναι ασύρματο και να μπορέσουν να με ακούνε αξιοπρεπως? Να σημειώσω ότι στα τραγούδια βάζω και καραόκε από γιουτιουμπ! 😂

Να σου ζήσει το μωράκι αλλά μην κάνεις τέτοια πράγματα όταν οδηγάς.Στο δρόμο πρέπει να έχεις την προσοχή σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Να σου ζήσει το μωράκι αλλά μην κάνεις τέτοια πράγματα όταν οδηγάς.Στο δρόμο πρέπει να έχεις την προσοχή σου.

Don't worry. Στον δρόμο είμαι και προσέχω. Το έκανα με 3.5, αλλά πολύς θόρυβος 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, logo15 είπε

Για σας!

https://www.skroutz.gr/s/27955383/Huawei-FreeBuds-4i-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Θήκη-Φόρτισης-Λευκά.html

Οτι πάρεις να έχει ANC.

Δημοσ.
Στις 17/10/2022 στις 9:40 ΜΜ, Aslbill είπε

Νομίζω δεν έχεις ιδέα. Παραλίγο να χαλάσω αρκετά λεφτά για ακτι που δεν δουλεύει. Πρώτα πληροφορισου και μετά δώσε συμβουλές!

Τα αντροιντ, δεν αφήνουν για θέμα ασφάλειας να δουλέψουν τα mic στα Bluetooth σε καμία εφαρμογή.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logo15 είπε

Νομίζω δεν έχεις ιδέα. Παραλίγο να χαλάσω αρκετά λεφτά για ακτι που δεν δουλεύει. Πρώτα πληροφορισου και μετά δώσε συμβουλές!

Τα αντροιντ, δεν αφήνουν για θέμα ασφάλειας να δουλέψουν τα mic στα Bluetooth σε καμία εφαρμογή.

Συγνώμη αλλά επειδή αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς μπορείς να το εξηγήσεις;

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, logo15 είπε

Αφου μπορείς να απαντάς σε κλήσεις πως δεν δουλευει το μικρόφωνο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://youtu.be/hCbbNuQs0vk 

Το δοκίμασα με αυτά στο αντροιντ μου και έχει δικιο. Δουλεύει του τηλεφώνου και όχι αυτά.

Σε ένα iphone της δουλειάς από την άλλη δουλεύει αυτό και όχι του τηλεφώνου.

Κοιτα να δεις που μετά από τόσα χρόνια θα πάω σε μήλο μόνο και μόνο για αυτό 

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, logo15 είπε

https://youtu.be/hCbbNuQs0vk 

Το δοκίμασα με αυτά στο αντροιντ μου και έχει δικιο. Δουλεύει του τηλεφώνου και όχι αυτά.

Σε ένα iphone της δουλειάς από την άλλη δουλεύει αυτό και όχι του τηλεφώνου.

Κοιτα να δεις που μετά από τόσα χρόνια θα πάω σε μήλο μόνο και μόνο για αυτό 

Στο βιντεο μιλαει και για messenger αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι σε ηχητικά διαβαζει το μικρόφωνο των ακουστικών...

Αυτο που εξηγεί (άθελά του) είναι οτι οταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, χρησιμοποιεί επίσης και τα μικρόφωνα του κινητού απο μόνο του ωστε να κάνει capture τον ήχο που "βλέπει" (αν το εξηγώ σωστα). Σε οποιαδήποτε αλλη λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρόφωνο των ακουστικών

Επίσης στο πρώτο σχόλιο εξηγεί το φαινόμενο και μια "παράκαμψη" για αυτό.

EDIT: Link για το αρχικό θεμα του reddit το οποίο αρχισε περίπου 3 χρόνια πριν. Είναι όντως επιβεβαιωμένο bug/security issue στο android, αλλα οι περισσότερες εφαρμογές εχουν βρει παρακάμψεις για αυτό το πρόβλημα. Οι βασικές που δεν εχουν βρει λύση, είναι ειρωνικά κάποιες google apps όπως το Google Duo

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 12:34 ΜΜ, Kag1ante είπε

Στο βιντεο μιλαει και για messenger αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι σε ηχητικά διαβαζει το μικρόφωνο των ακουστικών...

Αυτο που εξηγεί (άθελά του) είναι οτι οταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, χρησιμοποιεί επίσης και τα μικρόφωνα του κινητού απο μόνο του ωστε να κάνει capture τον ήχο που "βλέπει" (αν το εξηγώ σωστα). Σε οποιαδήποτε αλλη λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρόφωνο των ακουστικών

Επίσης στο πρώτο σχόλιο εξηγεί το φαινόμενο και μια "παράκαμψη" για αυτό.

EDIT: Link για το αρχικό θεμα του reddit το οποίο αρχισε περίπου 3 χρόνια πριν. Είναι όντως επιβεβαιωμένο bug/security issue στο android, αλλα οι περισσότερες εφαρμογές εχουν βρει παρακάμψεις για αυτό το πρόβλημα. Οι βασικές που δεν εχουν βρει λύση, είναι ειρωνικά κάποιες google apps όπως το Google Duo

Από το ρεντιτ το βρήκα μαν.

Σε εμένα σε καμία εφαρμογή δεν λειτουργούν παρά μόνο τηλέφωνο. Έχω δοκιμάσει όλες τις άλλες τίποτα. Έκανα εγγραφή με 3 διαφορετικά προγράμματα βίντεο όπως και το μαμισιο, τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...