GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας. Από χθες το βράδυ, όταν κλικάρω μέσα στο search box του Υουtube, βλέπω αυτά τα αποτελέσματα που δείχνει το παρακάτω screenshot. Όπως βλέπετε, 1ον), είναι όλα στα δεξιά και 2ον) είναι πολύ άσχετα αποτελέσματα (ούτε καν τα ξέρω, ούτε τα έχω κάνει search εγώ αυτά). Μέχρι πρότινος, αν θυμάμαι καλά, εμφάνιζε αποτελέσματα κανόνικα (στα αριστερά δηλαδή) και "λογικά", δηλαδή κοντά σε αυτά που έχω ψάξει. Ή εμφάνιζε και ακριβώς πράγματα που έχω ψάξει, δε θυμάμαι με λεπτομέρεια κιόλας. Έχω κάνει clear history και cookies στον browser και το θέμα παραμένει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από GiOrGoSk21
kormos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε Παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας. Από χθες το βράδυ, όταν κλικάρω μέσα στο search box του Υουτube, βλέπω αυτά τα αποτελέσματα που δείχνει το παρακάτω screenshot. Όπως βλέπετε, 1ον), είναι όλα στα δεξιά και 2ον) είναι πολύ άσχετα αποτελέσματα (ούτε καν τα ξέρω, ούτε τα έχω κάνει search εγώ αυτά). Μέχρι πρότινος, αν θυμάμαι καλά, εμφάνιζε αποτελέσματα κανόνικα (στα αριστερά δηλαδή) και "λογικά", δηλαδήκοντά σε αυτά που έχω ψάξει. Ή εμφάνιζε και ακριβώς πράγματα που έχω ψάξει, δε θυμάμαι με λεπτομέρεια κιόλας. Έχω κάνει clear history και cookies στον browser και το θέμα παραμένει. Για δες στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τη χώρα είναι δηλωμένη? Να υποθέσω δεν έχεις κάποιο VPN σε τρίτη χώρα ενεργό....🙄
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, kormos είπε Για δες στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τη χώρα είναι δηλωμένη? Να υποθέσω δεν έχεις κάποιο VPN σε τρίτη χώρα ενεργό....🙄 Αυτή την ρύθμιση εννοείς; Μέχρι τώρα τόσα χρόνια δεν το είχα πειράξει, ήταν στο United States αν θυμάμαι. Πριν λίγες ώρες το γύρισα σε Greece, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όχι, VPN δε χρησιμοποιώ.
Mhdenistis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 To youtube τα έχει παίξει τον τελευταίο καιρό, εξαφανίζει και τα σχόλια.
vagelis2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δοκίμασε αυτο ίσως εχεις κολλήσει adwarehttps://www.malwarebytes.com/adwcleaner
kormos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Αυτή την ρύθμιση εννοείς; Μέχρι τώρα τόσα χρόνια δεν το είχα πειράξει, ήταν στο United States αν θυμάμαι. Πριν λίγες ώρες το γύρισα σε Greece, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όχι, VPN δε χρησιμοποιώ. Πήγαινε στην αρχική σελίδα της Google και πάτησε κάτω στην επιλογή που λέει Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις αναζήτησης και δες κάτω χαμηλά αν είναι Ελληνικά η Γλώσσα στα προϊόντα και η Γλώσσα αποτελεσμάτων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα