therock Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 6 minutes ago, Joshua21 said: Ρε παιδί "εμπορικός" δεν είναι τύπος λογαριασμού που προσφέρει η τράπεζα, εμπορικός μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε λογαριασμός δηλωθεί στην εφορία για τις συναλλαγές της επιχείρησης. Ο συγκεκριμενος μπορει να αλλαξει μορφη σε απλο εμπορικο η θελει σουρτα φερτα και χαρτουρα παλι. Στην αρχη με λιωσανε, με καταστατικα χαρτια υπογραφες εγκρισεις, και ειναι και επιχιεριση 2 ατομων νεοσυσταθεισα. Τωρα πρεπει να κλεινω και να ξαναανοιγω?
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, therock said: Ο συγκεκριμενος μπορει να αλλαξει μορφη σε απλο εμπορικο η θελει σουρτα φερτα και χαρτουρα παλι. Στην αρχη με λιωσανε, με καταστατικα χαρτια υπογραφες εγκρισεις, και ειναι και επιχιεριση 2 ατομων νεοσυσταθεισα. Τωρα πρεπει να κλεινω και να ξαναανοιγω? 21 0328 8000
sdikr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, Cmg__ said: @Joshua21 Ρε παιδιά εγώ έχω ατομική και δεν πληρώνω τίποτα για τον εμπορικό λογαριασμό στην πειραιώς... μήπως λέτε για κάτι άλλο; σήμερα μάλιστα ήμουν σε κατάστημα και ρώτησα για αυτό και μου είπαν δεν πληρώνεις τίποτα. έχει και αυτός επιχείρηση με pos κανονικό, όχι στο κινητό, δεν νομίζω να είναι προβλημα ετσι;... Δεν φαίνεται κάπου το κινητό του, φαίνονται τα στοιχεία που θα δώσεις για είσοδο στην εφαρμογή, δηλαδή τα δικά σου. Θεωρώ οτι είσαστε αγαπημένοι, όποτε δεν έχει κάτι να ανυσηχείς 1 1
asdfnikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, therock είπε Ο συγκεκριμενος μπορει να αλλαξει μορφη σε απλο εμπορικο η θελει σουρτα φερτα και χαρτουρα παλι. Στην αρχη με λιωσανε, με καταστατικα χαρτια υπογραφες εγκρισεις, και ειναι και επιχιεριση 2 ατομων νεοσυσταθεισα. Τωρα πρεπει να κλεινω και να ξαναανοιγω? οπότε δεν μιλάμε για ατομική γιατί μόνο ατομική δέχεται ο εμπορικός που είναι χωρίς χρέωση. Άνοιξε επαγγελματικό viva
therock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Πήγαμε σήμερα στην Πειραιώς και μας είπαν απλός εμπορικός είναι μόνο στις Ατομικές. Στις νομικές μορφές (Εμάς είναι ΟΕ) βγαίνει μόνο όψεως ο οποίος απραιτητα έχει έξοδα. Ισχύει τώρα αυτό? Φάγαμε 10 λεπτά να λέμε θέλουμε απλό εμπορικά, έδειχναν το.ποστ εδώ, αλλά δε βγαίνει άκρη λέει δεν εξαιρουμαστε και αναγκαστικά τρωμε 30 το εξαμηνο 1
therock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 27 minutes ago, GnsP said: Το οτι εδειχνες το thread εδω λιγο λολ Προσεξα να μην δουν το κομματι που τους λετε κλεφτες και απατεωνες οτι πουλανε προγραμματα Αλλα οκ περα απο τη πλακα, λες καπου ξερω αυτο. πως το ξερεις? Εγω δε διαβασα κατι, η πηγη μου ειστε εσεις που το πατε.. Επι της ουσιας τωρα παιζει κατι η τοση ωρα λεμε για εμπορικους ατομικης, οποτε για νομικες μορφες ολες οι τραπεζες βαρανε?
Cmg__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 εγώ έχω ατομική με έδρα το σπίτι... μας βάλανε για κάποιους ΚΑΔ να έχουμε Pos. άντε θα πάρω ένα μεταχειρισμένο και θα βάλω Mobile Pos... π.χ. το Mypos... αφού δεν το χρησιμοποιώ αφού πληρώνομαι Online... Ο ντεμεκ έλεγχος πως γίνεται υποτίθεται; Βλέπουν ότι ο λογαριασμός σου είναι συνδεδεμένος με την viva ή το mypos? ή πρέπει να δείξεις το κινητό με την εφαρμογή;
therock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 6 hours ago, therock said: Προσεξα να μην δουν το κομματι που τους λετε κλεφτες και απατεωνες οτι πουλανε προγραμματα Αλλα οκ περα απο τη πλακα, λες καπου ξερω αυτο. πως το ξερεις? Εγω δε διαβασα κατι, η πηγη μου ειστε εσεις που το πατε.. Επι της ουσιας τωρα παιζει κατι η τοση ωρα λεμε για εμπορικους ατομικης, οποτε για νομικες μορφες ολες οι τραπεζες βαρανε? Εν τέλη για μένα παίζει τώρα κάτι επειδή βλέπω τηρείται σιγή ασυρμάτου. Από ότι φαίνεται ούτε η Πειραιώς δίνει δωρεάν για επιχειρήσεις νομικής μορφής Άλφα που ήμουν πριν τράβαγε 5 ευρώ το μήνα οπότε πάλι 60αρι έβγαινε το χρόνο Πρέπει να δω μήπως EUROBANK η εθνική είναι πιο συμφέρον
tab0u Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, therock είπε Εν τέλη για μένα παίζει τώρα κάτι επειδή βλέπω τηρείται σιγή ασυρμάτου. Από ότι φαίνεται ούτε η Πειραιώς δίνει δωρεάν για επιχειρήσεις νομικής μορφής Άλφα που ήμουν πριν τράβαγε 5 ευρώ το μήνα οπότε πάλι 60αρι έβγαινε το χρόνο Πρέπει να δω μήπως EUROBANK η εθνική είναι πιο συμφέρον Βάση αυτού https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/epixeirimatikos-logariasmos-kai-cash/logariasmos/opseos Στην Eurobank είναι 3/μήνα 1
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 11 minutes ago, tab0u said: Βάση αυτού https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/epixeirimatikos-logariasmos-kai-cash/logariasmos/opseos Στην Eurobank είναι 3/μήνα Ναι το διαπιστωσα και εγω. Και 3 επισης πρεπει να ειναι και στην Εθνικη..
BlackBoldog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Έχω επαγγελματικό στην Εθνική και τραβάει 2.5 κάθε μήνα ατομική επιχείρηση
1comment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BlackBoldog είπε Έχω επαγγελματικό στην Εθνική και τραβάει 2.5 κάθε μήνα ατομική επιχείρηση Το έχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η πειραιώς διαθέτει δωρεάν επαγγ. λογ/σμο. Από πρόπερσι που το έχω, μόνο για το pos τραβάει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από 1comment 1
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Σε μένα απαντάει που ρωτάω για εθνική για επιχείρηση νομικής μορφής. Επειδή αν δεις πιο πάνω τι έγραψα δωρεάν έχει η Πειραιώς μόνο σε ατομικές επιχειρήσεις. Στις υπόλοιπες (ΟΕ,οε,επε,όλες) σε πάει αναγκαστικά σε όψεως και τρως 30αρι το εξάμηνο και στην Πειραιώς 1
BlackBoldog Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 3:28 ΜΜ, 1comment είπε Το έχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η πειραιώς διαθέτει δωρεάν επαγγ. λογ/σμο. Από πρόπερσι που το έχω, μόνο για το pos τραβάει. Το ξέρω γιατί έχω και εκεί από εποχή Μαρφίν που έκλεισε και οι λογαριασμοί πήγαν στην Πειραιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα