tryfos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2025 στις 12:20 ΜΜ, 1comment είπε Ξεκίνησε τα ίδια με τη eurobank και η εθνική (με μηνιαία χρέωση) εκτός αν είναι κάτι άλλο. Μπήκα σήμερα στο mobile app και είδα ειδοποίηση ότι ο απλός λογ/σμος θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε λογ/σμο προνομίων(wtf?) στις 9-4-25 με χρέωση 1 ευρω το μήνα! Τσεκάρετε όσοι έχετε εθνική να δούμε τι νέο φρούτο είναι αυτό! Upd: Είχε επιλογή (όχι τόσο φανερή) να αποεπιλέξω την αυτόματη αναβάθμιση. Άραγε ο λογ/σμος θα παραμείνει ως έχει ως προς τις δυνατότητες ή θα γίνει σαν της γιουρομπανκ που χωρίς τη συνδρομή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός κατάθεσης; Σε διπλανό site υπάρχει θρεντ για το θέμα με αναφορά για 0,80/μήνα (όχι 1) εμφάνιση ειδοποίησης στο app και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ μετάβαση τουλάχιστον ενός λογαριασμού εκεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω λινκ εδώ αλλά το βάζω (ποστ #12599): https://www.adslgr.com/forum/threads/44411-e-banking/page840#:~:text=04-02-25%2C 20%3A45 Απάντηση%3A e-banking Εσύ μπόρεσες να απενεργοποιήσεις τη μετάβαση (στην αλητεία) σε όλους τους λογαριασμούς ή/και στον μοναδικό που έχεις; Δηλαδή έστω να μην είναι υποχρεωτική η μετάβαση πουθενά; Ο φίλος εδώ τα λέει τέλεια, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα: https://www.adslgr.com/forum/threads/44411-e-banking/page842#:~:text=%2312630-,nikoskazanakis,-Junior Member Η κατάσταση με αυτά τα λαμόγια είναι όντως τραγική, δεν αντέχουμε άλλο άρμεγμα. Μέσω web που μπήκα εμένα δεν μου εμφάνισε τίποτα απολύτως, αν και όλοι καταλαβαίνουμε τι θα γίνει τελικά... Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:52 μμ από tryfos
1comment Δημοσ. Παρασκευή στις 01:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:41 μμ 57 λεπτά πριν, tryfos είπε Σε διπλανό site υπάρχει θρεντ για το θέμα με αναφορά για 0,80/μήνα (όχι 1) εμφάνιση ειδοποίησης στο app και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ μετάβαση τουλάχιστον ενός λογαριασμού εκεί. Εγώ το είδα μέσω mobile app. Εχω ενα λογ/σμο και είχε επιλογή να μην γίνει σε προνομίων. Αλλά δεν το έχει βγάλει σε όλους. Στου πατέρα μου το ebanking δεν είδα τίποτα. Τουλάχιστον η euro εστειλε viber και επιστολές πριν το κάνει. Εδώ μόνο στο application.
tryfos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, 1comment είπε Εγώ το είδα μέσω mobile app. Εχω ενα λογ/σμο και είχε επιλογή να μην γίνει σε προνομίων. Αλλά δεν το έχει βγάλει σε όλους. Στου πατέρα μου το ebanking δεν είδα τίποτα. Τουλάχιστον η euro εστειλε viber και επιστολές πριν το κάνει. Εδώ μόνο στο application. Εσύ είδες 0,80 ή 1; Όχι ότι έχει σημασία, απλά θέλω να δω αν απλά κάνουν δοκιμές ή αν παίζει ρόλο ο πελάτης. Για το ότι δεν ενημερώνουν σωστά (ειδικά τρίτες ηλικίες που έχει η συγκεκριμένη τράπεζα μπόλικες) είναι έγκλημα, παράνομο και ντροπή τους, ακόμα και με τα εδώ δεδομένα του ανελέητου καρτέλ. Πρώτα θα τα πάρουν από τους ανυποψίαστους γέροντες και μετά θα πούνε συγγνώμη, οκ, κάναμε ένα μικρό λάθος (αλλά θα τα έχουν πάρει). Τραγική η Εθνική, μαζί με τις αδίστακτες, χειρότερες στον ανταγωνισμό χρεώσεις στους εμπορικούς και στα POS και τώρα τις σχεδιαζόμενες στους προσωπικούς, ακόμα αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να θέλει να έχει λογαριασμό εκεί. Μη ξεχνάμε και τη χρέωση που μόνο αυτοί σκέφτηκαν στο φόρτωμα revolut με κάρτα Εθνικής. Είπαμε όλοι εκεί θα ήμασταν, αν δεν μας έβαζαν με το στανιό να τους έχουμε νταβάδες και μόνο τους έξω "φοβούνται". Συν ότι πλέον χρεώνουν τις χρεωστικές/έτος και δεν δίνουν νέες, απλές χωρίς συνδρομή. Όλο το πακέτο της Εθνικής είναι ελεεινό και απατεωνίστικο. Φαίνεται, δε, από τη μανία τους να βάλουν χρεώσεις "ύπαρξης" (απλά ενός λογαριασμού, κάρτας κλπ.), ότι όντως σαν τράπεζα τα έχουν ανάγκη, δεν κάνουν κάτι άλλο της προκοπής και τα θέλουν απαραιτήτως από εκεί. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:07 μμ από tryfos
1comment Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:35 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tryfos είπε Εσύ είδες 0,80 ή 1; Συν ότι πλέον χρεώνουν τις χρεωστικές/έτος και δεν δίνουν νέες, απλές χωρίς συνδρομή. 1 ευρω έγραφε. Αυτό για τις χρεωστικές που λες δεν το κατάλαβα. Εμένα έληξε τώρα μετά από 4 χρόνια, ήρθε η νέα που λήγει 12/27. Το μόνο που βλέπω είναι ότι η 4ετια της κάρτας έγινε 3ετια. Το γιατί κάποιοι έχουν λογ/σμους σε πολλές τράπεζες έχει πολλές αιτίες. Οι επαγγελματίες το κάνουν λόγω προμηθευτών ή για τους πελάτες σε eshop κλπ. Πολλοί ιδιώτες το κάνουν γιατί καταθέτουν λεφτά σε παιδιά, σε ενοίκια, σε δάνεια κλπ. Γενικώς πολλοί οι λόγοι. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:39 μμ από 1comment
tryfos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, 1comment είπε Το μόνο που βλέπω είναι ότι η 4ετια της κάρτας έγινε 3ετια. 3 χρόνια μείον 2 μήνες, από όπου μπορούν να κλέψουν, έστω 2 μήνες (δες παρακάτω λινκ). Από τα 4/5 χρόνια που ήταν εντωμεταξύ. Σε λίγο οι κάρτες θα είναι 2μηνιαίες για να αλλάζουν όσο πιο συχνά γίνεται και να χρεώνουν ακόμα περισσότερα. Η γυφτιά, κουτοπονηριά και απατεωνιά των ανθρώπων δεν συγκρίνεται. Για το θέμα γενικά εδώ (από το #12610 και κάτω): https://www.adslgr.com/forum/threads/44411-e-banking/page841#:~:text=06-02-25%2C 02%3A07 Απάντηση%3A e-banking Στους νέους πελάτες ή σε όσους χάσουν ή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ανανεωθεί αυτόματα η υπάρχουσα (απλή) χρεωστική τους (έστω και αν φταίει η τράπεζα), δίνουν με το στανιό μόνο dual χρεωστική πλέον, που έχει χρέωση 6/έτος (=dual, διπλό κλέψιμο και πλέον συνδρομές και στις χρεωστικές, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν). Εθνική στην πρωτοπορία του ελεεινού. Μαζί με χρεώσεις επαγγελματικών, καρτών, POS κλπ. θα καταλήξει να θέλει ίσα με 150 Ευρώ/άτομο τον χρόνο για το ΤΙΠΟΤΑ, για καμία απολύτως ενέργεια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:53 μμ από tryfos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα