Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, 1comment said:

Ξεκίνησε τα ίδια με τη eurobank και η εθνική (με μηνιαία χρέωση) εκτός αν είναι κάτι άλλο. Μπήκα σήμερα στο mobile app και είδα ειδοποίηση ότι ο απλός λογ/σμος θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε λογ/σμο προνομίων(wtf?) στις 9-4-25 με χρέωση 1 ευρω το μήνα! Τσεκάρετε όσοι έχετε εθνική να δούμε τι νέο φρούτο είναι αυτό!

Upd: Είχε επιλογή (όχι τόσο φανερή) να αποεπιλέξω την αυτόματη αναβάθμιση. Άραγε ο λογ/σμος θα παραμείνει ως έχει ως προς τις δυνατότητες ή θα γίνει σαν της γιουρομπανκ που χωρίς τη συνδρομή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός κατάθεσης;

Τα ίδια και σε εμένα. Ακύρωσα την αυτόματη μετάβαση για 11 Απριλίου.  Με μια σύντομη ματια δεν φαίνεται να γίνεται ανάπηρος ο λογαριασμός αν δεν κάνεις τη μετάβαση , όπως δλδ γίνεται στην τραγική Eurobank.

Σκεφτείτε  τώρα πόσος κόσμος θα την πατήσει τον Απρίλιο στην εθνική.

• Απαντ. 715
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, CptBill είπε

Τα ίδια και σε εμένα. Ακύρωσα την αυτόματη μετάβαση για 11 Απριλίου.  Με μια σύντομη ματια δεν φαίνεται να γίνεται ανάπηρος ο λογαριασμός αν δεν κάνεις τη μετάβαση , όπως δλδ γίνεται στην τραγική Eurobank.

Σκεφτείτε  τώρα πόσος κόσμος θα την πατήσει τον Απρίλιο στην εθνική.

Πολλοί θα την πατήσουν, ειδικά όσοι δεν έχουν ebanking. Που και πάλι ήθελα δυο κλικ ψάξιμο για να βρεις την απενεργοποίηση . Το έχουν στο αυτόματο, τραγικό!! Το θέμα είναι ότι ξεκίνησαν οι χρεώσεις για ύπαρξη λογ/σμου με πλάγιους τρόπους. Ψάχνουν να καλύψουν τη χασούρα από τις δωρεάν συναλλαγές. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Σε 2 λογαριασμούς δεν μου εμφάνισε κάτι ακόμα ειτε από εφαρμογή είτε από browser. Καλά η εθνική μας αρμεγει στον εμπορικό 2.5 ευρώ χρόνια και από πέρσι 4 το μήνα με το έτσι θέλω ξεφτίλες τελείως. Πειραιώς άψογη μηδέν ταρίφα σε εμπορικό η απλό. Ρεζιληδες γενικά τα κάνουμε όλα εμείς και μας χρεώνουν και από πάνω ενώ έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζάκια τους. 

• Haha 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Arkin said:

Σε 2 λογαριασμούς δεν μου εμφάνισε κάτι ακόμα ειτε από εφαρμογή είτε από browser. Καλά η εθνική μας αρμεγει στον εμπορικό 2.5 ευρώ χρόνια και από πέρσι 4 το μήνα με το έτσι θέλω ξεφτίλες τελείως. Πειραιώς άψογη μηδέν ταρίφα σε εμπορικό η απλό. Ρεζιληδες γενικά τα κάνουμε όλα εμείς και μας χρεώνουν και από πάνω ενώ έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζάκια τους. 

Όντως, στο λογαριασμό της γυναίκας ακόμα δεν έχει  εμφανιστεί κάτι. Οπότε το πάνε ανά κύματα 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Πειραιώς άψογη μηδέν ταρίφα σε εμπορικό η απλό. Ρεζιληδες γενικά τα κάνουμε όλα εμείς και μας χρεώνουν και από πάνω ενώ έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζάκια τους. 

Να δούμε πόσο ακόμα θα μας έχει δωρεάν η πειραιώς στον εμπορικό. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος με αυτά που βλέπω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, αν το έχει τσεκάρει κάποιος μέσω ebanking, μπορεί να μας πει πού βρίσκει τις ρυθμίσεις για να το έχουμε υπόψη μας ώστε να το απενεργοποιήσουμε αν πάει αυτόματα;

Επεξ/σία από terra45
Δημοσ.

Εγώ είδα ότι υπάρχει η επιλογή της αναβάθμισης αλλά δεν μου αναφέρει ότι θα γίνει κάτι αυτόματα ή πρόκειται να γίνει από μόνο του.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, terra45 είπε

Παιδιά, αν το έχει τσεκάρει κάποιος μέσω ebanking, μπορεί να μας πει πού βρίσκει τις ρυθμίσεις για να το έχουμε υπόψη μας ώστε να το απενεργοποιήσουμε αν πάει αυτόματα;

Στην αρχική του app θα σου το βγάλει ή αντίστοιχα στο ebanking. Πατάς πάνω και κάπου θα λέει διαχείριση της αναβάθμισης και πατάς το εικονίδιο να φύγει από το αυτόματο.  Δεν το έχει βγάλει σε όλους ακόμα.

Δημοσ.

Σε 3 άτομα ακόμα δεν μου το'χει βγάλει. Να έχουμε το νου μας και αν είναι να κλείσω τους λογαριασμούς. Το'ξερα ότι θα έρθει αυτή η μέρα κάποια στιγμή για να αρχίσουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες, και αρχίζω να κλείνω λογαριασμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...