Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 10/12/2024 at 14:26, Fotis_Greece said:

Φετος απο Σεπτεμβριο εισηχθη η συγκεκριμενη χρεωση

sc02_12101425.jpg.691852d49da7bf5bc5c8c7809ab5520b.jpg

Μιλάμε πλέον για καθημερινό, ξεδιάντροπο, ελεεινό και βρώμικο πλιάτσικο στις τσέπες μας από όλο το τραπεζικό σύστημα. Τραγική κατάσταση. Λες και έχουν βαλθεί να ρουφήξουν από παντού ό,τι μπορούν, να τους αφήσουν όλα ταπί μην κάνοντας απολύτως τίποτα οι ίδιες.

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 703
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/12/2024 στις 10:14 ΜΜ, tryfos είπε

Μιλάμε πλέον για καθημερινό, ξεδιάντροπο, ελεεινό και βρώμικο πλιάτσικο στις τσέπες μας από όλο το τραπεζικό σύστημα. Τραγική κατάσταση. Λες και έχουν βαλθεί να ρουφήξουν από παντού ό,τι μπορούν, να τους αφήσουν όλα ταπί μην κάνοντας απολύτως τίποτα οι ίδιες.

Γιατί δεν επιλέγετε μικρές τράπεζες ;

Ρίξτε μία ματιά εδώ:
Υπάρχουν τράπεζες που ανοίγουν επαγγελματικό λογαριασμό χωρίς απολύτως καμμία μηνιαία χρέωση για την διατήρηση του.

Δημοσ.

Για επαγγελματικο λογαριασμό χωρις χρεωση μονο (εαν το εχει ακομα) η Πειραιώς για ελεύθερους επαγγελματίες.

Μετα πας σε Eurobank με 3€ 

Οι πολυκατοικίες πιάνονται σαν εταιρεία 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Για επαγγελματικο λογαριασμό χωρις χρεωση μονο (εαν το εχει ακομα) η Πειραιώς για ελεύθερους επαγγελματίες.

Μετα πας σε Eurobank με 3€ 

Οι πολυκατοικίες πιάνονται σαν εταιρεία 

Η εμπειρία μου είναι λίγο διαφορετική.

Ο λογιστής μού είπε ότι οι 4 τράπεζες είναι οι πιο ακριβές, και με κατεύθυνε στην viva, η οποία, όμως, ναι, μεν, είναι οικονομικότερη και μακράν καλύτερη εξυπηρέτηση από τις 4 συστημικές, αλλά το μηνιαίο κόστος είναι 10€.

Για αυτόν τον λόγο, έστειλα ένα ερώτημα σε όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα που διαθέτουν IRIS:
https://www.dias.com.gr/el/gia-epiheiriseis/iris-ameses-pliromes-se-epaggelmaties-atomikes-epiheiriseis/

Και, αρκετές εξ'αυτών δεν χρεώνουν τίποτα για την διατήρηση επαγγελματικού λογαριασμού όψεως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, witty said:

Η εμπειρία μου είναι λίγο διαφορετική.

Ο λογιστής μού είπε ότι οι 4 τράπεζες είναι οι πιο ακριβές, και με κατεύθυνε στην viva, η οποία, όμως, ναι, μεν, είναι οικονομικότερη και μακράν καλύτερη εξυπηρέτηση από τις 4 συστημικές, αλλά το μηνιαίο κόστος είναι 10€.

Για αυτόν τον λόγο, έστειλα ένα ερώτημα σε όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα που διαθέτουν IRIS:
https://www.dias.com.gr/el/gia-epiheiriseis/iris-ameses-pliromes-se-epaggelmaties-atomikes-epiheiriseis/

Και, αρκετές εξ'αυτών δεν χρεώνουν τίποτα για την διατήρηση επαγγελματικού λογαριασμού όψεως.

Πρέπει να ζεις σε αλλη χωρα!!!!

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ.

Ο φίλος απλά τρολάρει, δεν το έχετε καταλάβει; 2-3 φορές έχει πει ότι "έχει στείλει μήνυμα στις τράπεζες" και "αρκετές" (!!! λές και έχουμε πολλές) από αυτές δεν χρεώνουν για επαγγελματικό, παρ' όλα αυτά δεν λέει ποιες κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω 3 επαγγελματικους λογαριασμούς. Η Πειραιώς δεν με κρατάει τίποτα στις 2 τράπεζες που έχω.

Οι απατεώνες της εθνικής κάθε μήνα 4 ευρω με το έτσι θέλω. Και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Ακριβοί νταβατζήδες και βλέπω να τους διαολοστελνω σιγά σιγά. 

Δημοσ.

Δεν θα κάτσω να σου πω αν συμφέρει ή όχι. Αλλά το ότι πληρώνεις τα €4/μήνα και δεν ξέρεις ότι έχεις κάποιες παροχές ...

Screenshot 2024-12-23 at 6.29.38 AM.png

• Haha 3
Δημοσ.
6 hours ago, Arkin said:

Έχω 3 επαγγελματικους λογαριασμούς. Η Πειραιώς δεν με κρατάει τίποτα στις 2 τράπεζες που έχω.

Οι απατεώνες της εθνικής κάθε μήνα 4 ευρω με το έτσι θέλω. Και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Ακριβοί νταβατζήδες και βλέπω να τους διαολοστελνω σιγά σιγά. 

Εχεις ατομικο επαγγελματικο λογαριασμο ( η μονη που το εχει ακομα δωρεαν). Εαν ειχες εταιρικο θα σου κρατουσαν 5€ μηνα συν 25€ + ΦΠΑ στο τελος του χρονου για ανανεωση νομιμοποιησης και θα τους διαολοστελνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Εχεις ατομικο επαγγελματικο λογαριασμο ( η μονη που το εχει ακομα δωρεαν). Εαν ειχες εταιρικο θα σου κρατουσαν 5€ μηνα συν 25€ + ΦΠΑ στο τελος του χρονου για ανανεωση νομιμοποιησης και θα τους διαολοστελνες

Ατομικη επιχείρηση αγρότης ναι έτσι είναι και στην εθνική που κρατάει 4 κάθε μήνα. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mercator84 είπε

Μπορείς να μας πεις ποιες δεν χρεώνουν;

- Attica Bank,
 - Optima bank,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Δεν πρόλαβα να ρωτήσω την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αλλά - κρίνοντας από το ότι οι άλλες 3 συνεταιριστικές δεν χρεώνουν - θεωρώ πολύ πιθανό να μην χρεώνει ούτε αυτή.

Η Παγκρήτια Τράπεζα χρεώνει 4€.
23 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Πρέπει να ζεις σε αλλη χωρα!!!!

Τί εννοείς ;

Τί από όσα έγραψα έρχεται σε αντίθεση με τα όσα γνωρίζεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, witty είπε
 - Attica Bank,
 - Optima bank,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας,
 - Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Δεν πρόλαβα να ρωτήσω την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αλλά - κρίνοντας από το ότι οι άλλες 3 συνεταιριστικές δεν χρεώνουν - θεωρώ πολύ πιθανό να μην χρεώνει ούτε αυτή.

Η Παγκρήτια Τράπεζα χρεώνει 4€.

Τί εννοείς ;

Τί από όσα έγραψα έρχεται σε αντίθεση με τα όσα γνωρίζεις ;

Attica-Παγκρήτια είναι το ίδιο και (θα) χρεώνουν, αν η Παγκρήτια χρεώνει ήδη. Επίσης θυμάμαι ότι οι ανανεώσεις των καρτών τους είναι εξωφρενικές. Γενικά λίγα πράγματα.

Η Optima έχει ελάχιστα υποκαταστήματα και ελάχιστη προμήθεια στα εισερχόμενα 4€! Δηλαδή σ' τα παίρνει αλλιώς. Μπορεί και να χρεώνει εκτός τιμοκαταλόγου και να μην το γράφει. Επίσης και οι λοιπές χρεώσεις της είναι εξίσου ΜΗ ανταγωνιστικές (τουλάχιστον όταν είχα ψάξει εγώ). Θα δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν από μέσα Γενάρη, τουλάχιστον για ποσά μέχρι 5χ που αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις.

Στις μικρές πρέπει να βλέπεις (και) τα έξοδα των καρτών καθώς και των εμβασμάτων σε ή από άλλες τράπεζες, αφού δεν συνεργάζονται πολλοί με αυτές και επιπλέον κάπως θα πρέπει να τα βγάλεις και εσύ από 'κει.

Για τις συνεταιριστικές δεν μιλάω καν.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, tryfos είπε

Attica-Παγκρήτια είναι το ίδιο και (θα) χρεώνουν, αν η Παγκρήτια χρεώνει ήδη. Επίσης θυμάμαι ότι οι ανανεώσεις των καρτών τους είναι εξωφρενικές. Γενικά λίγα πράγματα.

Η Optima έχει ελάχιστα υποκαταστήματα και ελάχιστη προμήθεια στα εισερχόμενα 4€! Δηλαδή σ' τα παίρνει αλλιώς. Μπορεί και να χρεώνει εκτός τιμοκαταλόγου και να μην το γράφει. Επίσης και οι λοιπές χρεώσεις της είναι εξίσου ΜΗ ανταγωνιστικές (τουλάχιστον όταν είχα ψάξει εγώ). Θα δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν από μέσα Γενάρη, τουλάχιστον για ποσά μέχρι 5χ που αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις.

Στις μικρές πρέπει να βλέπεις (και) τα έξοδα των καρτών καθώς και των εμβασμάτων σε ή από άλλες τράπεζες, αφού δεν συνεργάζονται πολλοί με αυτές και επιπλέον κάπως θα πρέπει να τα βγάλεις και εσύ από 'κει.

Για τις συνεταιριστικές δεν μιλάω καν.

Η Attica δεν χρεώνει. Το ρώτησα πριν λίγες μέρες.
Διαθέτει σχετικά ικανοποιητικό δίκτυο ΑΤΜ, επομένως οι αναλήψεις είναι εύκολες και ανέξοδες.

Τις ανανεώσεις των καρτών, δεν το είχα σκεφτεί.
Με τις τράπεζες που συνεργάζεσαι, πόσο κοστίζουν ;

Επεξ/σία από witty
Δημοσ.
20 ώρες πριν, witty είπε

Η Attica δεν χρεώνει. Το ρώτησα πριν λίγες μέρες.
Διαθέτει σχετικά ικανοποιητικό δίκτυο ΑΤΜ, επομένως οι αναλήψεις είναι εύκολες και ανέξοδες.

Τις ανανεώσεις των καρτών, δεν το είχα σκεφτεί.
Με τις τράπεζες που συνεργάζεσαι, πόσο κοστίζουν ;

Είπαμε, Attica-Παγκρήτια είναι πλέον το ίδιο, μία τράπεζα. Αφού χρεώνει η Παγκρήτια, είναι θέμα εβδομάδων, αν όχι ημερών, να χρεώσει και η Attica. Παρεμπιπτόντως είδα τα τιμολόγιά τους, από 14/1 έχουν αυξήσεις σχεδόν σε όλα. Θα δούμε τι θα ισχύσει.

Τις κάρτες τις έχω κόψει πλέον για αυτόν τον λόγο, μια πιστωτική έχω μόνο, που δεν με χρεώνει κάτι ετήσιο. Πρέπει να δείτε τα μούτρα τους όταν τους λες δεν θέλω χρεωστική κάρτα, περιμένουν και από 'κει να βγάλουν. Και σίγουρα τώρα πλέον όλο το παιχνίδι θα παιχτεί σε συνδρομές καρτών/λογαριασμών, αφού είναι κάτι τελείως ΑΔΑΠΑΝΟ γι' αυτούς και σίγουρες χρεώσεις. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή γενικά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...