elen46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2024 στις 3:28 ΜΜ, 1comment είπε Το έχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η πειραιώς διαθέτει δωρεάν επαγγ. λογ/σμο. Από πρόπερσι που το έχω, μόνο για το pos τραβάει. Να ρωτήσω κάτι, ποιο είναι το ποσό που χρεώνεσαι μηνιαίως για το pos συνολικά?Γιατί εγώ βλέπω δύο χρεώσεις, η μία 3,72 με φπα και μία 4,96 το τελευταίο 10μηνο περίπου. Βέβαια θα επικοινωνήσω μαζί τους να μου πουν εάν έχει αλλάξει κάτι διότι πριν μου έπαιρναν μόνο τα 3,72.Η αλήθεια είναι ότι το παραμελησα και γω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, elen46 είπε Να ρωτήσω κάτι, ποιο είναι το ποσό που χρεώνεσαι μηνιαίως για το pos συνολικά?Γιατί εγώ βλέπω δύο χρεώσεις, η μία 3,72 με φπα και μία 4,96 το τελευταίο 10μηνο περίπου. Βέβαια θα επικοινωνήσω μαζί τους να μου πουν εάν έχει αλλάξει κάτι διότι πριν μου έπαιρναν μόνο τα 3,72.Η αλήθεια είναι ότι το παραμελησα και γω.... Εμένα μου παίρνουν 3,72 μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι για νέους εμπόρους είναι 5,58 τώρα. Αν έληξε η σύμβαση, πιθανώς να σου το αύξησαν. Πότε το ξεκίνησες; Εγώ τώρα θα κλείσω 2 χρόνια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elen46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, 1comment είπε Εμένα μου παίρνουν 3,72 μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι για νέους εμπόρους είναι 5,52 τώρα. Αν έληξε η σύμβαση, πιθανώς να σου το αύξησαν. Πότε το ξεκίνησες; Εγώ τώρα θα κλείσω 2 χρόνια. Το έχω από τον Μάιο του 2019 αλλά από το καλοκαίρι είδα έξτρα χρέωση 4,96 ευρώ και ακόμη δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους να μου εξηγήσουν....θεώρησα ότι κάτι άλλαξε στο κόστος συντήρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, elen46 είπε Το έχω από τον Μάιο του 2019 αλλά από το καλοκαίρι είδα έξτρα χρέωση 4,96 ευρώ και ακόμη δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους να μου εξηγήσουν....θεώρησα ότι κάτι άλλαξε στο κόστος συντήρησης. Εξτρα χρέωση; Δηλαδή κάθε μήνα χρεώνεσαι και τα 3,72 και 4,96; Μου φαίνεται υπερβολικό. Δες και στο σαητ της epay τα κόστη. Λοιπόν κατάλαβα τι χρέωση είναι αυτή. Δυνατότητα εκκαθάρισης καθημερινά συμπεριλαμβανομένων αργιών και Σαββάτου - Κυριακής (AllWeekPay) Αυτό επρεπε να πάρεις τηλ να το απενεργοποιήσεις. Είχε έρθει μεηλ και έλεγε ότι θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για όλους. Είναι για να εκκαθαρίζονται συναλλαγές και τα σ-κ. Εμένα δεν με ένοιαζε και το απενεργοποίησα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elen46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, 1comment είπε Εξτρα χρέωση; Δηλαδή κάθε μήνα χρεώνεσαι και τα 3,72 και 4,96; Μου φαίνεται υπερβολικό. Δες και στο σαητ της epay τα κόστη. Λοιπόν κατάλαβα τι χρέωση είναι αυτή. Δυνατότητα εκκαθάρισης καθημερινά συμπεριλαμβανομένων αργιών και Σαββάτου - Κυριακής (AllWeekPay) Αυτό επρεπε να πάρεις τηλ να το απενεργοποιήσεις. Είχε έρθει μεηλ και έλεγε ότι θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για όλους. Είναι για να εκκαθαρίζονται συναλλαγές και τα σ-κ. Εμένα δεν με ένοιαζε και το απενεργοποίησα. Ααα τέλεια και το πληρώνω τόσους μήνες σαν αγράμματος, θα πάρω να το απενεργοποιώ άμεσα...ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Όποιος δεν ασχολείται αυτά παθαίνει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBoldog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Εδώ και 1 βδομάδα έχω πάρει το μηχάνημα της viva με το voucher. Πλήρωσα 146,36 ευρώ πήρα αυτήν που παίρνει και κάρτα μέσα δεν είναι ανέπαφο. Όσο και να το μελέτησα δεν είδα κάτι περίεργο στα μικρά γράμματα σίγουρα θα έχω μεγαλύτερο ποσοστό χρέωσης αλλά θα χρησιμοποιήσω τα εκεί λεφτά για να πληρώσω έξοδα της επιχείρησης, βέβαια η Εθνική που έχω το pos μου είπαν να κλείσω ραντεβού ακόμα και επαγγελματίας δηλαδή κλείσιμο ραντεβού αν είναι δυνατόν. Έκλεισα 28 Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά ζήτησαν μητρώο από taxisnet εκκαθαριστικό και ταυτότητα, πήγα αρχικά να το κάνω τηλεφωνικώς αλλά κατευθείαν μου είπαν κατάστημα. Τον επαγγελματικό θα τον κρατήσω ακόμα για την ώρα. Γενικά και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο θέλουν να σε ταλαιπωρούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr8 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 17/10/2022 στις 3:24 ΜΜ, SabotazNic είπε 5 ευρώ/μήνα βγαίνει, οκ είναι. Πειραιώς 4. Τραγικό, όσο και να είναι το πάγιο, όταν παίρνουν ποσοστά επί των κερδών μας. Pos Viva. Free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί... Σε ενοσύστατη ΟΕ παροχής υπηρεσιών, δεν θα γίνονται ποτέ πληρωμές με POS, αλλά μόνο με ebanking προς λογαριασμό που θα ανοιχτεί εντός των ημερών στην Eurobank. Ο νόμος όμως μας αναγκάζει να έχουμε και POS, το οποίο θέλουμε να έχει όσο το δυνατό λιγότερο κόστος, καθώς θα είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου, για να μην φάμε κανένα πρόστυμο, αφού αναγκαστικά πρέπει να το έχουμε. Είδα πως οι περισσότεροι προτύνουν viva για αυτή την περίπτωση. Έχω κλείσει ραντεβού στην Eurobank για το άνοιγμα του όψεως. Χρειάζεται να τους πω πως θα χρησιμοποιήσω την viva για pos; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που προσφέρουν οι τράπεζες με μηδενικά έξοδα pos (δεν με απασχολεί αν έχει μεγάλη προμήθεια, καθώς όπως προανέφερα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ). Η επικοινωνία με την viva γίνεται μετά την τράπεζα και το άνοιγμα του λογαριασμού όψεως, σωστά; Ευχαριστώ σε όποιων απαντήσει. Επεξ/σία 12 Μαρτίου από kogos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Μπορείτε να ζητήσετε αυτό: https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/tropoi-eispraksis/eurobank-merchant-services/smart-pos Στη Viva όλα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω κινητού ή μέσω web. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2024 στις 3:57 ΜΜ, darkmatinee είπε Μπορείτε να ζητήσετε αυτό: https://www.eurobank.gr/el/business/proionta-kai-upiresies/proionta-upiresies/tropoi-eispraksis/eurobank-merchant-services/smart-pos Στη Viva όλα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω κινητού ή μέσω web. Πήγα στη eurobank και τους ρώτησα για το smart pos. Είναι λογισμικό σε κινητό με NFC, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, έχει ετήσια χρέωση 30€. Για τη viva δεν γνωρίζω αν έχει κάποια χρέωση. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από kogos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 5 minutes ago, kogos said: Πήγα στη eurobank και τους ρώτησα για το smart pos. Είναι λογισμικό σε κινητό με NFC, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, έχει ετήσια χρέωση 30€. Για τη viva δεν γνωρίζω αν έχει κάποια χρέωση. Προς το παρόν είναι δωρεάν. Βέβαια με αυτά που γίνονται τώρα για τις αναβαθμίσεις των ταμειακών συζήτησε με τον λογιστή σου μήπως δεν το χρειάζεσαι. Μπορεί η ηλεκτρονική πληρωμή μέσω gateway πληρωμών να αρκεί. Γιατί αν πάρετε τώρα είτε φυσικό POS είτε soft POS θα πρέπει να συνδεθεί με ταμειακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorellos Δημοσ. 23 Μαρτίου Share Δημοσ. 23 Μαρτίου λοιπόν έχω viva με την εφαρμογή του κινητού εδώ και 3 μήνες. πριν κάνα 2 εβδομάδες το σύνδεσα με την ταμειακή. χρεώσεις δεν έχει καθόλου ούτε για συνδρομές ούτε και προμήθειες ( μου κρατούσε στην αρχή ένα 1.7% το οποίο μου το επέστρεφε όταν έκανα έξοδα με την κάρτα αλλά νομίζω πλέον δεν κρατάει τίποτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά, Μου είπε ο λογιστής μου να ανοίξω έναν λογαριασμό όψεως και από εκεί να κάνω τα έξοδα της επιχείρησής μου από 'δω και πέρα (ανοίγω ένα κατάστημα και έχω ατομική επιχείρηση). Επειδή παράλληλα δουλεύω μέχρι να ανοίξει το μαγαζί, είναι πολύ δύσκολο να πάω σε τράπεζες κι έχω κλείσει ραντεβού στην Πειραιώς για 17 του μήνα !!! Έχω δει αυτό που λέει "εμπορικός λογαριασμός" . Αυτός είναι όψεως; Έχω μπερδευτεί, γιατί στην Εθνική στον όψεως, λέει ότι μπορώ να πληρώνω δωρεάν μόνο 3 λογαριασμούς (πχ ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ) που μου κάνει εντύπωση. Στα τηλέφωνα -εννοείται- πως δεν απαντάνε και απλά έχει ηχογραφημένα τα ίδια και τα ίδια. Έχω κουραστεί να φωνάζω "εκπρόσωπος" στο κινητό μου. Στο τέλος θα με μουτζώσει το κακόμοιρο! Θέλω να πάρω και pos για να συνδεθεί με το λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 1 hour ago, Pintsie said: Έχω δει αυτό που λέει "εμπορικός λογαριασμός" . Αυτός είναι όψεως; Ναι. 1 hour ago, Pintsie said: Έχω μπερδευτεί, γιατί στην Εθνική στον όψεως, λέει ότι μπορώ να πληρώνω δωρεάν μόνο 3 λογαριασμούς (πχ ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ) που μου κάνει εντύπωση. Γιατί σου κάνει εντύπωση, μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό αφορά πληρωμές λογαριασμών με τραπεζική πάγια εντολή? Οι απλοί καταθετικοί λογαριασμοί δεν έχουν καμία τέτοια δωρεάν πληρωμή λογαριασμού. Μήπως τη μπερδεύεις με την πάγια εντολή με κάρτα που μπορείς να βάλεις μέσα από το site της ΔΕΗ εντελώς ανέξοδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Ααα δεν είναι δηλαδή ότι με περιορίζει σε αυτό το κομμάτι! Γενικά, με τραπεζικά, δεν είμαι και σαΐνι, οπότε θέλω να πάω να μου τα εξηγήσουν. Άρα αν κάνω τον εμπορικό, είναι όψεως, και αργότερα με την κάρτα που θα μου δώσουν, μπορώ να πληρώνω ό,τι θέλω κανονικά ακόμα και με πάγια εντολή όπως έχω κάνει ήδη στο σπίτι πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα