Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VM2 είπε

Ταυτότητα και υπογραφή ζητάνε γενικά αλλά όχι έτσι όπως το λες εσύ οπότε μάλλον δεν είναι...

άρα το παραλαμβάνεις απο το υποκατάστημα της περιοχής σου

Αν θες να στο φέρνει σπίτι το δέμα ,πρέπει να ζητήσεις απο τον αποστολέα να το στείλει συστημένο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Ποια η διαφορά;

Διανομή γίνεται στην πόρτα σου.

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το εξηγήσω αλλά οκ. 

Στην μια περίπτωση, ο διανομέας κάνει τη δουλειά του στο 100% και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα δώσεις ένα φιλοδώρημα. 

Στην άλλη περίπτωση ο ταχυδρόμος ΔΕΝ κάνει τη δουλειά του και εσύ του προσφέρεις χρήματα για να την κάνει, ενώ προφανώς λαμβάνει κανονικότατα μισθό από τα ΕΛΤΑ.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

αν ειναι ταχυδρομος ανω των 50 ετων, η θεση του είναι πιο σιγουρη και απο τον τυπο που φερνει τα ποτηρια με το νερο στη βουλη. καλη τυχη...

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Helionar είπε

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το εξηγήσω αλλά οκ. 

Στην μια περίπτωση, ο διανομέας κάνει τη δουλειά του στο 100% και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα δώσεις ένα φιλοδώρημα. 

Στην άλλη περίπτωση ο ταχυδρόμος ΔΕΝ κάνει τη δουλειά του και εσύ του προσφέρεις χρήματα για να την κάνει, ενώ προφανώς λαμβάνει κανονικότατα μισθό από τα ΕΛΤΑ.

Άρα αν περιμένεις δέματα των 20-50€ δεν δίνεις τιπς στον διανομέα, αλλά αν περιμένεις έναν καφέ 3€ εκεί δίνεις.

Καταλαβαίνεις την διαφορά έτσι;

Στα μεγάλης αξίας σε πιάνει η τσιγκουνιά και στα μικρά όχι. Προσωπικά προτιμώ να δώσω στον ταχυδρόμο και να ξέρω ότι θα παραλάβω το δέμα μου στην πόρτα μου και να μου χτυπήσει το κουδούνι και ας μην είναι συστημένο.

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Άρα αν περιμένεις δέματα των 20-50€ δεν δίνεις τιπς στον διανομέα, αλλά αν περιμένεις έναν καφέ 3€ εκεί δίνεις.

Καταλαβαίνεις την διαφορά έτσι;

Στα μεγάλης αξίας σε πιάνει η τσιγκουνιά και στα μικρά όχι. Προσωπικά προτιμώ να δώσω στον ταχυδρόμο και να ξέρω ότι θα παραλάβω το δέμα μου στην πόρτα μου και να μου χτυπήσει το κουδούνι και ας μην είναι συστημένο.

Ούτε αυτό είπα και ούτε τι έγραψα διάβασες. Οπότε καλό απόγευμα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν έχουν tracking είναι συστημένα. 

Όχι ακριβώς

Spoiler

image.png.08e075008750c0971681a68e7046c3bc.png

Ιχνηλάτηση χωρίς συστημένο λογικά θα το σκανάρει στο σπίτι απλά θα δεις τα βήματα. Συστημένο θα στο δώσει στο χέρι να υπογράψεις. Βέβαια τα κινεζικά ειναι συστημένα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Στον ντελιβερά δεν έχετε δώσει ποτέ ούτε 50λέπτο; ή εκει δίνετε επειδή σας φέρνει το φαγητό;

Εγω πάντως με ενα 10ρικο, είχα φοβερή εξυπηρέτηση απο τον ταχυδρόμο για  εναν χρόνο (μετά εκοψα τα untracked κινέζικα)

Ατυχης η συγκριση...προφανως δεν καταλαβαινεις την διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zygorito είπε

Όχι ακριβώς

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.08e075008750c0971681a68e7046c3bc.png

Ιχνηλάτηση χωρίς συστημένο λογικά θα το σκανάρει στο σπίτι απλά θα δεις τα βήματα. Συστημένο θα στο δώσει στο χέρι να υπογράψεις. Βέβαια τα κινεζικά ειναι συστημένα.

Δεν ξέρω, όσες φορές έχω στείλει κάτι ως συστημένο, έχει και κανονικά barcode για ιχνηλάτηση. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και στο κατάστημα αυτό. 

Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση το συστημένο με το tracking. απλα τα συστημένα έχουν ολα tracking, τουλάχιστον οσα εχω παραλαβει εγω. δεν ισχυει το αναποδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξέρω, όσες φορές έχω στείλει κάτι ως συστημένο, έχει και κανονικά barcode για ιχνηλάτηση. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και στο κατάστημα αυτό. 

Αυτό ναι, τα συστημένα έχουν tracking, τα tracked δεν είναι απαραίτητα συστημένα εννούσα.

image.png.5b1433b4d35d538a7f23e5ee9f156f20.png

Θεωρητικά μπορείς να ζητήσεις έναν απλό φάκελο να σου βάλει και ιχνηλάτηση να δεις πχ αν έφτασε αλλά δεν υπογράφει ο παραλήπτης. 

Επεξ/σία από zygorito
  • Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Η αντιστοιχια σε αυτο που θες να πεις ειναι πως αν περιμενω εναν καφε που κανει Χ ευρω και μου πει ο διανομεας, "¨ελα παρτο εσυ απο την καφετερια μαν μου", δεν παιρνει μια. Γιατι δεν θα εχει προσφερει υπηρεσια. 
Για τον ιδιο λογο που δεν θα δωσεις στον ταχυδρομο τιπ ΓΙΑ να σου φερει το δεμα. ΑΝ στο φερει, μπορεις και να του δωσεις αν θελεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Στον ντελιβερά δεν έχετε δώσει ποτέ ούτε 50λέπτο; ή εκει δίνετε επειδή σας φέρνει το φαγητό;

Spoiler

Όχι, εμένα ο ντελιβερας με πληρώνει κ όλας, αλλιώς τον κλειδώνω μέσα στη πολυκατοικία και δεν τον αφήνω να φύγει

Spoiler

Είδες, εγώ μπορώ να πουλήσω περισσότερη τρέλα από εσένα.

Δημοσ.

Αν ειναι ΕΛΤΑ δεν θα αλλαξει κατι ευκολα, να λες καλα που ηρθε . Αν ειναι ΕΛΤΑ κουριερ (το κοκκινο) πηγαινε στο κεντρο / υποκαταστημα βρες το αφεντικο (franchise ειναι) και κραξτον. λογικα αν κανει τετοια ειναι βυσμα αρα δυσκολο κ αυτο, αλλα μπορει και να ασχοληθει ο μπος, ιδ επιχειρηση ειναι εξαλλου με στανταρ δουλεια βεβαια σαν φθηνοτερη επιλογη. δουλευα καλλιθεα στα κοκκινα για λιγο καιρο, πιστευω το αφεντικο εκει θα σου ελεγε κατιτης και οταν εφευγες θα σε δουλευαμε εν χορω. μια φορα εκανα παραπονα , λιγο πριν την παρατησω την δουλεια λογω εκρηξης, για καποιες υπηρεσιες μας που ηταν χαλια και πηρα απαντηση απο το αφεντικο, κοιτα ρε μαλακα, αν θελανε να περνανε τα πραγματα τους στην ωρα τους, με τηλεφωνο και προσεγμενα να παρουνε dhl, ups. Και να τα σκασουνε για αυτες τις υπηρεσιες. Εμεις προσφερουμε τις χαμηλοτερες τιμές, γιατι εχουν απαιτηση δεν καταλαβαινω.. πηγα να του πω οτι ασχετως εταιρειας απο ονλαιν τα ιδια δινουμε (οι πελατες) και δεν μας ενδιαφερει τι κανετε μεταξυ σας μαγαζια-ΕΛΤΑ και μου πε τι ψαχνω να βρω...οσο και να κραξεις, οσα παραπονα και να κανεις, οσους εφετ, εεετ τσουρουλου παραπονεθεις, ΔΕΝ θα αλλαξει κατι. Η δουλεια ειναι πολυ και ειναι στανταρ και δεν τους νοιαζουν (πια) τα παραπονα. Φαντασου σε εμας καλλιθεα, το τηλεφωνο κοινου, αυτο που γραφει να καλεσεις στα ειδοποιητηρια που κολλανε αν λειπεις (αν κολλησουν) ειναι μονιμως αθορυβο και επειδη εγραφε και αναπαντητες ηταν καθημερινα πανω απο 400. Δεν πηγαινε ΠΟΤΕ κανενας απο την διοικηση εκει να το σηκωσει, περναμε εμεις οι διανομεις μονο τα συστημενα και τιποτα βαρια μεγαλα κανα τηλ και δρομο γιατι δεν προλαβαινεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...