VM2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Επειδή δεν θέλω να γράψω έκθεση και τα περιστατικά είναι πολλά, ας πούμε απλά πως δεν μου παραδίδει δέματα ο ταχυδρόμος, ούτε καν ένα τηλέφωνο. Όταν πάω εγώ στα ΕΛΤΑ και παίρνω αυτόν μου λέει δεν έρχεται σε σπίτια και να πάω εγώ να τον συναντήσω σε ένα καφενείο, όταν πάω δεν βρίσκεται εκεί και απλά βλέπω το δέμα πεταμένο... Οπότε επειδή έχει καταντήσει αηδία αυτή η κατάσταση... Που θα μπορούσα να τον αναφέρω; Σκεφτόμουν να πάρω τα ΕΛΤΑ και να ζητήσω κάποιον υπεύθυνο αλλά δεν ξέρω...
SilentVoice Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, VM2 είπε Επειδή δεν θέλω να γράψω έκθεση και τα περιστατικά είναι πολλά, ας πούμε απλά πως δεν μου παραδίδει δέματα ο ταχυδρόμος, ούτε καν ένα τηλέφωνο. Όταν πάω εγώ στα ΕΛΤΑ και παίρνω αυτόν μου λέει δεν έρχεται σε σπίτια και να πάω εγώ να τον συναντήσω σε ένα καφενείο, όταν πάω δεν βρίσκεται εκεί και απλά βλέπω το δέμα πεταμένο... Οπότε επειδή έχει καταντήσει αηδία αυτή η κατάσταση... Που θα μπορούσα να τον αναφέρω; Σκεφτόμουν να πάρω τα ΕΛΤΑ και να ζητήσω κάποιον υπεύθυνο αλλά δεν ξέρω... Τα δέματα είναι συστημένα; Αν ναι, κακώς το κάνει αυτό. Αν όχι, δώστου ενα 10ρικο να στα φέρνει σπίτι και να σε παιρνει και τηλέφωνο. (Το έχω κάνει στην Αθήνα, σε περιόδους που περίμενα σωρία απο κινέζικά , untracked δέματα. Μάλιστα, ο τύπος μου τα έφερνε μαζεμένα και νωρίς νωρίς το πρωί για να με προλαβαίνει σπίτι. Φυσικά του το έδωσα για 'εναν καφέ' .) Αν θέλεις να το τραβήξεις, πάς στο τοπικό σου κατάστημα στα ΕΛΤΑ και ζητάς να σου δώσουν μια φόρμα παραπόνων. Την συμπληρώνεις, την βγάζεις φωτογραφία και την καταθέτεις εκει. Αν συνεχιστεί, προχωράς σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/kataggelia-parapona-gia-takhudromikes-uperesies Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από SilentVoice 5 1
Menelaos83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Τα δέματα είναι συστημένα; Αν ναι, κακώς το κάνει αυτό. Αν όχι, δώστου ενα 10ρικο να στα φέρνει σπίτι και να σε παιρνει και τηλέφωνο. (Το έχω κάνει στην Αθήνα, σε περιόδους που περίμενα σωρία απο κινέζικά , untracked δέματα. Μάλιστα, ο τύπος μου τα έφερνε μαζεμένα και νωρίς νωρίς το πρωί για να με προλαβαίνει σπίτι. Φυσικά του το έδωσα για 'εναν καφέ' .) Αν θέλεις να το τραβήξεις, πάς στο τοπικό σου κατάστημα στα ΕΛΤΑ και ζητάς να σου δώσουν μια φόρμα παραπόνων. Την συμπληρώνεις, την βγάζεις φωτογραφία και την καταθέτεις εκει. Αν συνεχιστεί, προχωράς σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/dieuthunse-katoikias-kai-epikoinonias/kataggelia-parapona-gia-takhudromikes-uperesies Aυτη δεν ειναι λογικη ομως, αμα ειναι να του δινει ο καθενας ενα 10αρικο αυτος θα βγαζει 2ο μισθο και μαυρο κιολας και θα πληρωνεται κανονικα για υπηρεσια που δεν προσφερει. Οποτε για μενα τοπικο καταστημα και παραπονα και αμα συνεχιστει καταγγελια ΕΕΤΤ οπως πολυ σωστα ειπες. 13 3
Tsino Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 34 minutes ago, SilentVoice said: Αν όχι, δώστου ενα 10ρικο να στα φέρνει σπίτι και να σε παιρνει και τηλέφωνο. (Το έχω κάνει στην Αθήνα, σε περιόδους που περίμενα σωρία απο κινέζικά , untracked δέματα. Μάλιστα, ο τύπος μου τα έφερνε μαζεμένα και νωρίς νωρίς το πρωί για να με προλαβαίνει σπίτι. Φυσικά του το έδωσα για 'εναν καφέ' .) Εντελώς λάθος το σκεπτικό σου και συντηρείς μια αρρωστημένη νοοτροπία από την οποία πρέπει να απαλλαγούμε ως έθνος.... 15 3
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δεν απαντας ομως, τα δεματα ειναι συστημένα; 1
VM2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν απαντας ομως, τα δεματα ειναι συστημένα; Τι εννοείς "συστημένα"!; 1
Menelaos83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, VM2 είπε Τι εννοείς "συστημένα"!; Συστημενο ειναι κατι που για να το παραλαβεις πρεπει να υπογραψεις, αρχικα σου ερχεται στο σπτι ενα χαρτι το οποιο το φερνει ο ταχυδρομος και στην συνεχεια πας ΕΛΤΑ και με την ταυτοτητα σου και το χαρτι το παραλαμβανεις. 2
filip123go Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Αν όχι, δώστου ενα 10ρικο να στα φέρνει σπίτι και να σε παιρνει και τηλέφωνο. Spoiler Σώπα; Τόσο πάει η ταρίφα;;; Και γιατί 10 και όχι 20; ΡΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;!;!;! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από filip123go 2
VM2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Συστημενο ειναι κατι που για να το παραλαβεις πρεπει να υπογραψεις, αρχικα σου ερχεται στο σπτι ενα χαρτι το οποιο το φερνει ο ταχυδρομος και στην συνεχεια πας ΕΛΤΑ και με την ταυτοτητα σου και το χαρτι το παραλαμβανεις. Ταυτότητα και υπογραφή ζητάνε γενικά αλλά όχι έτσι όπως το λες εσύ οπότε μάλλον δεν είναι... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από VM2
stratos979 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 λοιπόν επειδή και 'μεις είχαμε ένα τέτοιο βλήμα από ΕΛΤΑ, σε κάποια φάση έχωσε γράμμα από τράπεζα στο κουτί μου από κυρία που έμενε 600 μέτρα πιο πάνω (όνομα στο κουτί της, τα πάντα), άλλα τα πέταγε στις λάσπες, άλλα εταιρειών και αυτά στο κουτί μου, γείτονες στο κουτί μου, μάλλον το σκεπτικό του ήταν να κάνω εγώ τον διανομέα στις γειτονιές πήρα τηλέφωνο τον προϊστάμενο στο κέντρο διανομής για να βάλει χέρι, μια φορά-δυο φορές το βιολί σταμάτησε π.χ ΕΛΤΑ Μαρούσι, το κέντρο διανομής Ελτα Αμαρουσίου αν μένεις κοντά στο κέντρο διανομής, πέρνα και αυτοπροσώπως
SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, VM2 είπε Ταυτότητα και υπογραφή ζητάνε γενικά αλλά όχι έτσι όπως το λες εσύ οπότε μάλλον δεν είναι... Αν έχουν tracking είναι συστημένα.
VM2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν έχουν tracking είναι συστημένα. Προφανώς έχουνε tracking number... Νόμιζα όλα είχαν.
SilentVoice Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σώπα; Τόσο πάει η ταρίφα;;; Και γιατί 10 και όχι 20; ΡΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;!;!;! 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Aυτη δεν ειναι λογικη ομως, αμα ειναι να του δινει ο καθενας ενα 10αρικο αυτος θα βγαζει 2ο μισθο και μαυρο κιολας και θα πληρωνεται κανονικα για υπηρεσια που δεν προσφερει. Οποτε για μενα τοπικο καταστημα και παραπονα και αμα συνεχιστει καταγγελια ΕΕΤΤ οπως πολυ σωστα ειπες. Στον ντελιβερά δεν έχετε δώσει ποτέ ούτε 50λέπτο; ή εκει δίνετε επειδή σας φέρνει το φαγητό; Εγω πάντως με ενα 10ρικο, είχα φοβερή εξυπηρέτηση απο τον ταχυδρόμο για εναν χρόνο (μετά εκοψα τα untracked κινέζικα) 2 1
Helionar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Στον ντελιβερά δεν έχετε δώσει ποτέ ούτε 50λέπτο; ή εκει δίνετε επειδή σας φέρνει το φαγητό; Μήλα με πορτοκάλια συγκρίνεις φίλε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα