Προς το περιεχόμενο

Microsoft office 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Είχα αγοράσει το Microsoft  office 2016 pro plus μετά από αλλαγή σκληρού δίσκου (μιας και ο παλιός χάλασε)δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω . Το πρόβλημα είναι ότι είχα ενεργοποιήσει το προϊόν μέσω τηλεφώνου, έχω το installation id και τους αριθμούς στον βοηθό ενεργοποίησης αλλά όχι τον αριθμό κλειδιού …Υπάρχει τρόπος να  μπορέσω να βρω το product key από το installation id ;

ευχαριστώ 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Πήρες τηλέφωνο στην ms hellas;

Όχι, τi να τους πω το αγόρασα από τον Μοχαμετ στο ebay και δε θυμάμαι τον αριθμό κλειδί μόνο το installation id....Θα το κλειδώσουν… 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Όχι, τίποτα τέτοιο. Θα πεις ότι χάλασε ο δίσκος και τον άλλαξες και δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το office ξανά.

Αν κλειδώσει πας για άλλο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Όχι, τίποτα τέτοιο. Θα πεις ότι χάλασε ο δίσκος και τον άλλαξες και δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το office ξανά.

Αν κλειδώσει πας για άλλο.

Πάω να αγοράσω άλλο καμία πρόταση 

Δημοσ.
Στις 18/10/2022 στις 10:25 ΜΜ, micos000 είπε

Γιατί δεν προσπαθείς τηλεφωνικά; Δεν θα σε βάλουν και φυλακή. 

Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν και απενεργοποίησαν τον κωδικό χωρίς να μου τον δώσει ...τώρα θα την πάτησαν και οι άλλοι 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, corsair04 είπε

Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν και απενεργοποίησαν τον κωδικό χωρίς να μου τον δώσει ...τώρα θα την πάτησαν και οι άλλοι 

Τι εννοείς θα την πάτησαν κι άλλοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/10/2022 στις 7:30 ΜΜ, kormos είπε

Τι εννοείς θα την πάτησαν κι άλλοι;

Ότι τον κωδικό αυτό τον χρησιμοποιούσαν και άλλοι , κάθε φορά η διαδικασία ενεργοποιήσης μέσω τηλεφώνου δίνει τα ίδια νούμερα …και έτσι ο πωλητής το πούλησε σε πάνω από δέκα άτομα …Τα περισσότερα κλειδάδικα το κάνουν …

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον πωλητή μετά από αίτημα refund και μου έστειλε καινούριο κωδικό …

Όλα οκ …

Screenshot_5.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...