Makis_panamera Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ τώρα που προσπάθησα στην alpha δεν μπαίνει. Το μεσημέρι μίλησα με Πειραιώς μου είπαν θα το ξανά δουν και θα με πάρουν. Η Eurobank είναι ακόμα σε εκκρεμότητα εδώ και 1 μήνα. Γενικά καμία Καρτα δεν μπαίνει εκτός από την revolut.
Ronnie1985 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/2/2023 στις 12:48 ΜΜ, bezas είπε Αλλα το κουλό είναι ότι τις δικές μου καρτες τις δέχονται αλλαγές συσκευές, όπως και άλλες καρτες τις δέχεται η δικιά μου συσκευή. Φίλε μου η απάντηση βρίσκεται εδώ και την έχεις δώσει ο ίδιος μέρες πριν. Αν ήταν απ' τη μεριά της τράπεζας τότε τις δικές σου κάρτες ΔΕ ΘΑ τις δεχόντουσαν άλλες συσκευές. Από την άλλη επίσης αν έφταιγε το IOS, ΔΕ ΘΑ δεχόταν η δικιά σου συσκευή, άλλες κάρτες. Κάποιο σκάλωμα - μπλοκάρισμα έχει παιχτεί με το συγκεκριμένο apple id και συγκεκριμένες κάρτες;;; Περίεργο όντως, αλλά έχεις δοκιμάσει ένα factory reset και με ένα νέο apple id;
Makis_panamera Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Φίλε μου η απάντηση βρίσκεται εδώ και την έχεις δώσει ο ίδιος μέρες πριν. Αν ήταν απ' τη μεριά της τράπεζας τότε τις δικές σου κάρτες ΔΕ ΘΑ τις δεχόντουσαν άλλες συσκευές. Από την άλλη επίσης αν έφταιγε το IOS, ΔΕ ΘΑ δεχόταν η δικιά σου συσκευή, άλλες κάρτες. Κάποιο σκάλωμα - μπλοκάρισμα έχει παιχτεί με το συγκεκριμένο apple id και συγκεκριμένες κάρτες;;; Περίεργο όντως, αλλά έχεις δοκιμάσει ένα factory reset και με ένα νέο apple id; Ναι έχω βάλει και άλλο id, το κάναμε μαζί με την Apple. Αλλά δεν εγινε τίποτα. Σήμερα επίσης έβαλα την Καρτα σε google pay και την πήρε κανονικά. Έχω ζαλιστεί. Εάν με πει κανένας να του πω την ιστορία μου, θα πρέπει να μιλάω 2 ημέρες.
Ronnie1985 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, bezas είπε Ναι έχω βάλει και άλλο id, το κάναμε μαζί με την Apple. Αλλά δεν εγινε τίποτα. Σήμερα επίσης έβαλα την Καρτα σε google pay και την πήρε κανονικά. Έχω ζαλιστεί. Εάν με πει κανένας να του πω την ιστορία μου, θα πρέπει να μιλάω 2 ημέρες. Αν ήταν θέμα τράπεζας, δε θα έμπαιναν πουθενά ειδικά σε άλλες apple συσκευές που παρουσιάστηκε πρώτα το πρόβλημα. Από την αλλη η συσκευή σου δέχεται κάρτες ελληνικών τραπεζών αλλά στο δικό σου όνομα, αυτές που ήδη έχουν εκδοθεί και έχεις δοκιμάσει να βάλεις - μπλοκαριστεί ; Πραγματικά αδιέξοδο η όλη φάση. Στη θέση σου, αν δεν ήθελα με τπτ να αλλάξω συσκευή. Μια λύση θα μου έμενε να δοκιμάσω. Αλλά με κάποια ταλαιπωρία δυστυχώς. Ακύρωση κάρτας. Έκδοση νέας με διαφορετικό αριθμό.
Makis_panamera Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε Αν ήταν θέμα τράπεζας, δε θα έμπαιναν πουθενά ειδικά σε άλλες apple συσκευές που παρουσιάστηκε πρώτα το πρόβλημα. Από την αλλη η συσκευή σου δέχεται κάρτες ελληνικών τραπεζών αλλά στο δικό σου όνομα, αυτές που ήδη έχουν εκδοθεί και έχεις δοκιμάσει να βάλεις - μπλοκαριστεί ; Πραγματικά αδιέξοδο η όλη φάση. Στη θέση σου, αν δεν ήθελα με τπτ να αλλάξω συσκευή. Μια λύση θα μου έμενε να δοκιμάσω. Αλλά με κάποια ταλαιπωρία δυστυχώς. Ακύρωση κάρτας. Έκδοση νέας με διαφορετικό αριθμό. Μα έχει γίνει και αυτό. Όταν είχα κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής , η Πειραιώς μου έστειλε άλλη Καρτα, πηγα να την βάλω αλλά δεν έμπαινε. Λέω κάτι γίνεται, μπαίνω μέσα στο Winbank και βγάζω ακόμα μια αλλά πάλι δεν την επερνε.
antonis4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Κυριοι σημερα ως δια μαγειας μου αποδεχτηκε την καρτα. Δοκιμαστε και οι υπολοιποι μηπως εχετε την δικη μου τυχη.
michkal91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Έχω και εγώ παρόμοιο θέμα με την eurobank. Έχω περάσει κανονικά Πειραιώς και εθνική αλλά οι της eurobank όχι. Πέρασαν στο ρολόι και σε άλλο κινητο κανονικά.
butilas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι καρτες της Eurobank μπηκαν με την πρωτη χωρις κανενα απολύτως προβλημα,πειραως μετα απο πολλες προσπάθειες τελικά την πέρασε-μέσω της εφαρμόγης winbank- και αυτήν,στης κοπέλας μου δεν περναει πειραιως με τπτ ακόμα ενω αλφα και ticket restaurant περασανε με την πρώτη προσπάθεια. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από butilas
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μιας και αναφέρετε για Πειραιώς, βγάλανε από ότι βλέπω νέο app Winbank, το χει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει η αλλαγή; Εγώ με το παλιό είμαι ακόμα και στο app store έχει διαθέσιμες και τις δύο εκδόσεις.
thanasis00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 59 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Μιας και αναφέρετε για Πειραιώς, βγάλανε από ότι βλέπω νέο app Winbank, το χει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει η αλλαγή; Εγώ με το παλιό είμαι ακόμα και στο app store έχει διαθέσιμες και τις δύο εκδόσεις. Το δοκίμασα εγώ, ωραίο φαίνεται γενικά, λίγο πιο σύγχρονο και καλαίσθητο. Ένα πραγμα που με εκνευρίζει λίγο είναι ουι δε μπορείς να διαλέξεις γλώσσα, παίρνει υποχρεωτικά του συστήματος, όποτε εγώ που έχω στα αγγλικά το κινητό, είναι και η εφαρμογή στα αγγλικά. Στη παλιά σε άφηνε να διαλέξεις γλώσσα. Ελπίζω να το αλλάξουν αυτό. Επίσης ενα μικρό κουλό μου έκανε που δε μου ανοιξε ένα push notification για να κάνω αποδοχή μιας πληρωμής, αλλά με τη δεύτερη έπαιξε. 1
kormos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, thanasis00 είπε Το δοκίμασα εγώ, ωραίο φαίνεται γενικά, λίγο πιο σύγχρονο και καλαίσθητο. Ένα πραγμα που με εκνευρίζει λίγο είναι ουι δε μπορείς να διαλέξεις γλώσσα, παίρνει υποχρεωτικά του συστήματος, όποτε εγώ που έχω στα αγγλικά το κινητό, είναι και η εφαρμογή στα αγγλικά. Στη παλιά σε άφηνε να διαλέξεις γλώσσα. Ελπίζω να το αλλάξουν αυτό. Επίσης ενα μικρό κουλό μου έκανε που δε μου ανοιξε ένα push notification για να κάνω αποδοχή μιας πληρωμής, αλλά με τη δεύτερη έπαιξε. Αυτό που αναφέρεις ότι το push notification δεν έγινε αποδεκτό με την πρώτη ενέργεια μου συμβαίνει και εμένα το τελευταίο 2μήνο, με την παλιά έκδοση. Απλά στην 3η ενέργεια το κάνω με κωδικό γιατί είναι εκνευριστικό...
thanasis00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε Αυτό που αναφέρεις ότι το push notification δεν έγινε αποδεκτό με την πρώτη ενέργεια μου συμβαίνει και εμένα το τελευταίο 2μήνο, με την παλιά έκδοση. Απλά στην 3η ενέργεια το κάνω με κωδικό γιατί είναι εκνευριστικό... Έχω μόλις 2 βδομάδες με iphone, οπότε δε μου έχει τύχει πολλές φορές αυτό, μόνο αυτή τη 1. Θα το χω κατά νου όμως να δω αν θα το ξανακάνει.
kormos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Έχω μόλις 2 βδομάδες με iphone, οπότε δε μου έχει τύχει πολλές φορές αυτό, μόνο αυτή τη 1. Θα το χω κατά νου όμως να δω αν θα το ξανακάνει. Έχω σκεφτεί να μιλήσω μαζί τους να τους το πω αλλά το προσπερνάω αφού μπορώ να συνεχίσω τη συναλλαγή με εναλλακτικό διαθέσιμο τρόπο... :) 1
M A T R I X Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δε έχει να κάνει με iPhone. Μου συμβαίνει και εμένα εδώ και μήνες, δεν έχουν ψηθεί να το διορθώσουν. Παρομοίως, πάω σε OTP μετά την 1η προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα