djuan1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, bezas είπε Έχουμε δοκιμάσει και με άλλο id. Πάλι τα ίδια κάνει. Αυτό με είπαν και από την apple, ότι έχω φλαγκαριστη και μάλλον είναι από την visa. Περνώ και τους το λέω και δεν μπορούν να το καταλάβουν. Μόνο Visa δηλαδή δοκιμάζεις; Δεν έχεις κάποια Mastercard;
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Μόνο Visa δηλαδή δοκιμάζεις; Δεν έχεις κάποια Mastercard; Και τις δυο. Το ίδιο κάνει. Μόνο revolut περνάει. Καμία άλλη ελληνική, ούτε κυπριακή. Ούτε payzy.
djuan1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, bezas είπε Και τις δυο. Το ίδιο κάνει. Μόνο revolut περνάει. Καμία άλλη ελληνική, ούτε κυπριακή. Ούτε payzy. Κοίτα αφού το κάνει και με άλλο Apple ID είναι ξεκάθαρα θέμα συσκευής. Δοκίμασε να μιλήσεις με Apple και να επιμένεις να γίνει escalate το θέμα στο ανάλογο τμήμα. Στείλε και κανένα mail στον Vice President οικονομικών της Apple, προφανώς δε θα το διαβάσει αυτός, αλλά ίσως ασχοληθεί κανένας από την ομάδα του. Σε άλλο iPhone με το δικό σου ID το κάνει;
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Κοιτά γενικά εάν διαβάσεις όλη την συζήτηση αυτό το θέμα το έχουν αρκετοί. Με apple μίλησα, φύτεψαν κάτι αρχεία στην συσκευή μου, έκανα κάποια installation και μου είπαν ότι το θέμα είναι από την visa, γιατί visa είχαμε κάνει δοκιμή, άσχετα που το κάνει και με την master. η αλήθεια ότι μόνο αυτό δεν δοκίμασα, να βάλω το id μου σε άλλη συσκευή. Αλλα το κουλό είναι ότι τις δικές μου καρτες τις δέχονται αλλαγές συσκευές, όπως και άλλες καρτες τις δέχεται η δικιά μου συσκευή.
antonis4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, atheatos είπε Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα . Για τις κάρτες τραπεζών μια είναι η λύση. Curve. Μεγαλύτερο έλεγχος και ευελιξία όχι μόνο για Applepay αλλά παντού…. Δε λαμβάνεις με curve ποντοδοτηση σε περιπτωση loyalty καρτων. Επισης υπάρχει οριο συναλλαγων, αν δεν πας σε αλλο προγραμμα ,φυσικά χρεώσιμο ανα μηνα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από antonis4
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, antonis4 είπε Δε λαμβάνεις με curve ποντοδοτηση σε περιπτωση loyalty καρτων. Επισης υπάρχει οριο συναλλαγων αν δεν πας σε αλλο προγραμμα φυσικά χρεώσιμο ανα μηνα. Έκανα αίτηση και την ακυρωσα. Δεν περνούσε και αυτή μέσα στο Apple wallet. Ήταν ο μοναδικός λόγος που το έκανα.
kostasgr78 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Πολύ δράμα η κατάσταση. Όλο το φαινόμενο είναι ένα ξεχωριστό case study από μόνο του, πραγματικά.
atheatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, antonis4 είπε Δε λαμβάνεις με curve ποντοδοτηση σε περιπτωση loyalty καρτων. Επισης υπάρχει οριο συναλλαγων, αν δεν πας σε αλλο προγραμμα ,φυσικά χρεώσιμο ανα μηνα. Έχεις δίκιο. Απλά μου έλυσε τα χέρια μιας και κάρτες οι οποίες δεν δούλευαν με το apple pay τις είχα στην curve και καθάριζε αυτή. Όσο για το όριο καλό είναι να υπάρχει...
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Μόνο Visa δηλαδή δοκιμάζεις; Δεν έχεις κάποια Mastercard; Και visa και master. Το ίδιο πράγμα γίνεται.
antonis4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μολις λυθηκε το θεμα με payzy. Ειχε κλειδωσει η καρτα στη βαση τους. Με παρεμβαση τους μπορεσα να την βαλω κανονικα στο apple pay. Συνεπως δεν ηταν θεμα της Apple .
Makis_panamera Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, antonis4 είπε Μολις λυθηκε το θεμα με payzy. Ειχε κλειδωσει η καρτα στη βαση τους. Με παρεμβαση τους μπορεσα να την βαλω κανονικα στο apple pay. Συνεπως δεν ηταν θεμα της Apple . Εμένα πάντως η payzy ακόμα έχει θέμα.
antonis4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, bezas είπε Εμένα πάντως η payzy ακόμα έχει θέμα. Ανοιξε support ticket μεσα απο το app.
Makis_panamera Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Το έχω κάνει. Ακόμα περιμένω από την προηγούμενη εβδομάδα
antonis4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, bezas είπε Το έχω κάνει. Ακόμα περιμένω από την προηγούμενη εβδομάδα Λιγο υπομονη και θα σε καλεσουν. Και μενα 6 μερες πηρε. 1
BTHMD532 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Οι καρτες της Πειραιως δεν μπαινουν στο IPHONE 13. H ALPHA μπηκε κανονικα και λειτουργει τελεια. Εχω μιλησει με Πειραιως και κανουν την παπια. Μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα απο την τραπεζα και οτι σε 15 μερες θα το διορθωναν αλλα τιποτα δεν εγινε. Βλεπω να τραβαει αυτη η ιστορια. Τι να πω η Τραπεζα αυτη με εχει απογοητευσει. Χαλια μαυρα και δεν καταλαβαινω τι κανουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα