kostasgr78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, antonis4 είπε Μολις με ενημερωσαν απο τραπεζα οτι δε τηρουνται προδιαγραφες ασφαλειας αλλα δεν μπορουν να ενημερωσουν ποιες ειναι αυτες. Με λιγα λογια δεν υπαρχει λυση στο θεμα. Θα πρεπει να βρω ακρη εγω σε συνεργασια με apple. Η ενημέρωση είναι γραπτή ή προφορική;
Makis_panamera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Προφορικά πάντα, δεν νομίζω να υπάρχει τραπεζικό ίδρυμα που να σου τα κάνει και γραπτά.
Makis_panamera Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 1:24 ΜΜ, bezas είπε Alpha έβαλα, τα ίδια κάνει. Εθνική δεν έχω. Payzy θα κάνω και θα επανέλθω. Έβαλα και μια τράπεζα Κύπρου (visa), τα ίδια. Τελικά ούτε την payzy πέρνει μέσα. Μόνο revolut για την ώρα.
antonis4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγω για δοκιμή εκανα delete μια payzy και προσπαθησα να την ξαναβαλω αλλα ματαια
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Σε Apple pay έχω προσθέσει κανονικά την πέηζι. Τι πρόβλημα υπάρχει;
antonis4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Σε Apple pay έχω προσθέσει κανονικά την πέηζι. Τι πρόβλημα υπάρχει; Θα σου προτεινα να την διαγραψεις και να την ξαναβαλεις για το δεις αλλα μην το τολμησεις καν...
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εννοείτε ότι πέη-ζει με την κάρτα τη συγκεκριμένη, το Apple pay; Spoiler (Btw, ωραίο αυτό το κιονόκρανο ιωνικού ρυθμού, στο avatar αας)
antonis4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Εγω εχω θεμα με καρτες Πειραιως που δεν εισαγονται στο Apple Pay και μια καρτα payzy που ειχα ηδη μεσα την διεγραψα και προσπαθησαν να την εισαγω παλι...τωρα δεν εγγραφεται απλα...
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα . Για τις κάρτες τραπεζών μια είναι η λύση. Curve. Μεγαλύτερο έλεγχος και ευελιξία όχι μόνο για Applepay αλλά παντού….
Makis_panamera Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, atheatos είπε Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα . Για τις κάρτες τραπεζών μια είναι η λύση. Curve. Μεγαλύτερο έλεγχος και ευελιξία όχι μόνο για Applepay αλλά παντού…. 1 ώρα πριν, atheatos είπε Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα . Για τις κάρτες τραπεζών μια είναι η λύση. Curve. Μεγαλύτερο έλεγχος και ευελιξία όχι μόνο για Applepay αλλά παντού…. Ποσό ασφαλή είναι αυτό; Μπορεί να περάσεις μέσα τις κάρτες σου και να πληρώνεις με το κινητό σου χωρίς να έχεις επάνω τις καρτες σου; Δηλαδή ανέπαφα; 10 λεπτά πριν, bezas είπε Ποσό ασφαλή είναι αυτό; Μπορεί να περάσεις μέσα τις κάρτες σου και να πληρώνεις με το κινητό σου χωρίς να έχεις επάνω τις καρτες σου; Δηλαδή ανέπαφα; Και από ότι είδα έχει μηνιαία συνδρομή;
Tasos19s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Κάποιο πρόβλημα παίζει με την συσκευή σου είναι ξεκάθαρο Ανεφερες ότι δικές σου κάρτες έχεις δοκιμάσει να τις περάσεις σε άλλο τηλέφωνο και περάστηκαν; Θα έλεγα να κανείς την συσκευή μια εγκατάσταση του iOS από την αρχή όμως μέσο iTunes πάντα Οχι απλώς επαναφορά εργοστασιακών Εχει κάποιο θέμα ασφαλείας η συσκευή σου σίγουρα
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Tasos19s είπε Κάποιο πρόβλημα παίζει με την συσκευή σου είναι ξεκάθαρο Ανεφερες ότι δικές σου κάρτες έχεις δοκιμάσει να τις περάσεις σε άλλο τηλέφωνο και περάστηκαν; Θα έλεγα να κανείς την συσκευή μια εγκατάσταση του iOS από την αρχή όμως μέσο iTunes πάντα Οχι απλώς επαναφορά εργοστασιακών Εχει κάποιο θέμα ασφαλείας η συσκευή σου σίγουρα Το έχω κάνει και αυτό. Δεν έγινε τίποτα.
Tasos19s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, bezas είπε Το έχω κάνει και αυτό. Δεν έγινε τίποτα. Τι να πούμε δεν υπάρχει κάτι άλλο να κανείς Ειναι δηλαδή θέμα της συσκευής σου και του λογαριασμού σου Αυτος ο συνδυασμός κάπου πονάει αλλά που;
djuan1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Με άλλο Apple ID στη δική σου συσκευή δοκίμασες; Κάποιο σύστημα σε έχει φλαγκάρει τώρα και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Makis_panamera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Έχουμε δοκιμάσει και με άλλο id. Πάλι τα ίδια κάνει. Αυτό με είπαν και από την apple, ότι έχω φλαγκαριστη και μάλλον είναι από την visa. Περνώ και τους το λέω και δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα