Makis_panamera Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Πειραιώς καρτα έχω βγάλει άλλη μπας και την περάσει, αλλά τα ίδια. Βλέπω να αλλάζω τηλέφωνο για να τελειώνει η ιστορία. Αλλιώς δεν βλέπω άλλη λύση.
kostasgr78 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, bezas είπε Πειραιώς καρτα έχω βγάλει άλλη μπας και την περάσει, αλλά τα ίδια. Βλέπω να αλλάζω τηλέφωνο για να τελειώνει η ιστορία. Αλλιώς δεν βλέπω άλλη λύση. Μπορεί να έχει πρόβλημα η Πειραιώς με το Apple Pay σε αρκετούς. Είναι η εγχώρια τράπεζα με τα περισσότερα προβλήματα σε τέτοια συστήματα. Δοκίμασε Alpha και Εθνική, τις 2 καλύτερες τοπικά, με νέες κάρτες και πες μας για το αποτέλεσμα. Προσωπικά θα πήγαινα και σε Payzy για να πληρώνω από το Apple Wallet, και την οποία πρώτη θα την έκανα top-up με την όποια κάρτα μου από παραδοσιακή τράπεζα.
Makis_panamera Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Alpha έβαλα, τα ίδια κάνει. Εθνική δεν έχω. Payzy θα κάνω και θα επανέλθω. Έβαλα και μια τράπεζα Κύπρου (visa), τα ίδια.
flyer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Πριν αλλάξεις συσκευή δοκίμασε ένα set up as new device….
iYannis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/10/2022 στις 10:29 ΜΜ, baddiama είπε Δεν μπορώ να καταχωρήσω τις ελληνικές κάρτες μου στο apple pay την κάρτα της revolout όπως το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητα της πήρε κανονικά.γνωριζει κάποιος μια λύση? Άσχετη ή και σχετική ίσως ερώτηση: Έχεις pin στο τηλέφωνο σου ή είναι εντελώς ξεκλείδωτο?
Makis_panamera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Έχω pin, παίζει να έχει κάποια σχέση; Οπως έχω κ δυο κάρτες, 1 esim Cosmote, και μια κανονική
antonis4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μολις με ενημερωσαν απο τραπεζα οτι δε τηρουνται προδιαγραφες ασφαλειας αλλα δεν μπορουν να ενημερωσουν ποιες ειναι αυτες. Με λιγα λογια δεν υπαρχει λυση στο θεμα. Θα πρεπει να βρω ακρη εγω σε συνεργασια με apple.
Makis_panamera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εάν είδες παραπάνω τι έγραψα, η Apple θα σε φυτέψει 2 αρχεία στο τηλέφωνο σου, θα τα τρέξεις, θα τα κανεις αποστολή σε αυτούς, και μετά θα σε πούνε ότι φταίει η visa, και να μιλήσεις με την τράπεζα σου. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση στο πρόβλημα. Η Πειραιώς μου είπε ότι αυτό το θέμα το έχουν πολλοί και προσπαθούν να βρουνε την λύση. Και περιμένω τώρα μια απάντηση από την Eurobank
antonis4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Αρχιζω να προσανατολιζομαι οτι το θεμα μπορει να ακουμπα την Apple . Μπορει δηλαδη , αναλογα συγκεκριμένω ρυθμίσεων , να υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τις τράπεζες.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ολες οι κάρτες που προσπαθείς να περάσεις είναι ίδιες;Πχ όλες visa ή όλες mastercard?
Makis_panamera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ναι. Και η visa και η master. Μόνο μια περνάει, την revolut. Όπως έχει συμβεί και σε άλλους. 5 λεπτά πριν, antonis4 είπε Αρχιζω να προσανατολιζομαι οτι το θεμα μπορει να ακουμπα την Apple . Μπορει δηλαδη , αναλογα συγκεκριμένω ρυθμίσεων , να υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τις τράπεζες. Και η revolut τότε γιατί να μην έχει; Βέβαια με την alpha που μίλησα μου είπαν ότι δεν φτάνει καν σε αυτούς για να στείλουν το μυνημα με τον κωδικό για να γίνει η επαλήθευση και να τελείωσει η διαδικασία. Δεν βγάζεις άκρη.
antonis4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, bezas είπε Ναι. Και η visa και η master. Μόνο μια περνάει, την revolut. Όπως έχει συμβεί και σε άλλους. Και η revolut τότε γιατί να μην έχει; Βέβαια με την alpha που μίλησα μου είπαν ότι δεν φτάνει καν σε αυτούς για να στείλουν το μυνημα με τον κωδικό για να γίνει η επαλήθευση και να τελείωσει η διαδικασία. Δεν βγάζεις άκρη. Σιγουρα δεν βγαζεις ακρη αλλα απο την απαντηση της alpha καταλαβαινω οτι κατι συμβαινει με ios . Μια αλλη διαπιστωση που εκανα ηταν οτι ολες τις καρτες τις περασα με 16.2 και την Πειραιως αποπειραθηκα να την περασω με 16.3
flyer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το passcode. Αφού απενεργοποιηθεί ξεκινήστε τη διαδικασία προσθήκης κάρτας και ενεργοποιήστε το passcode όταν ζητηθεί…
Makis_panamera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, antonis4 είπε Σιγουρα δεν βγαζεις ακρη αλλα απο την απαντηση της alpha καταλαβαινω οτι κατι συμβαινει με ios . Μια αλλη διαπιστωση που εκανα ηταν οτι ολες τις καρτες τις περασα με 16.2 και την Πειραιως αποπειραθηκα να την περασω με 16.3 Με την 16.2 είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα. 10 λεπτά πριν, flyer είπε Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το passcode. Αφού απενεργοποιηθεί ξεκινήστε τη διαδικασία προσθήκης κάρτας και ενεργοποιήστε το passcode όταν ζητηθεί… Μόλις το έκανα. Τα ίδια κάνει. Τα έχω απενεργοποιήσει όλα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από bezas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα