sakis han Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Ωχ, τα παρήγγειλα ήδη.. Δεν σας πρόλαβα. Με βάλατε σε δίλημμα, αν και η διαφορά είναι πολύ μικρή (και η ισχύς αρκετή, μεταξύ των δύο μοντέλων). Να επιχειρήσω αλλαγή; Οχι δεν πειραζει, καλες ακροασεις. Αλλωστε και τα δυο ρυθμιζονται 19 ώρες πριν, AmixReckless είπε Οντως εχουν καλυτερη ποιοτητα ηχου τα 1280; Τα εχω και σκεφτομουν να τα αλλαξω με τα 1700. Εξαρτατε τι μουσικη ακους φιλε μου. Τα 1700ΒΤ ειναι πιο δυνατα εννοειτε και υπερτερουν στις χαμηλες και χαμηλομεσαιες περιοχες αλλα χανουν πολυ στις ψηλες και ψηλομεσαιες. Με λιγα λογια αν ακους rock και τα παρακλαδια της οπως εγω και ο Θοδωρης τα 1280Τ ειναι καλυτερα. Αν ακους pop, hip hop, r&b τοτε παρε τα 1700ΒΤ. Βεβαια με ενα equaliser φτανουν σε αρκετα ψηλα επιπεδα. Βρηκα και ενα συγκριτικο στο youtube αλλα φανταστητε οτι η διαφορες ειναι μεγαλυτερες οταν τα ακους ζωντανα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από sakis han 1
Jumbi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, alfaeffe είπε Την παραγγελια μου την εγραψα σαν γεγονος. Το αν θα τα παρει καποιος ή οχι ειναι στην κριση του, αλλα δεν ειναι κακο να γνωριζει οτι δεν προκειται περι καποιας υπερπροσφορας που να τρεξει να την προλαβει. Δε βρισκω κατι κακο στο να γνωριζει οτι η τιμη εχει πεσει 15 ευρω χαμηλοτερα, που ειναι χαμηλοτερα ακομα και απο το μεσαιο μοντελο του post (του 1200DB). Τοσο τα ειχα παρει κ εγω τοτε. Σαν πληροφορηση, δεν ειναι κακο. Σαν προτροπη αναμονης, εχω επιφυλαξεις, υπαρχουν πολλα παραδειγματα προσφορων τα οποια δεν επαναληφθηκαν για μια και δυο BF εκτοτε και οντως τα δεδομενα της αγορας αλλαζουν, πολλα προιοντα εχουν παρει τον ανηφορο.
HateMe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μόλις παρέλαβα, ελπίζω και όσοι παραγγείλατε.
andreas2128 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Γενικά υπάρχουν ακόμα τα R2750DB στα 199 που είναι καλή τιμή. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να τα πάρει κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα