Vigilante1319 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Αυτο εδω το πραγμα πως το φτιαχνουμε με το dlss το κανει. Με τις αλλες επιλογες το κανει λιγο λιγοτερο. ΧΘες δν το ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) CapFrameX σε λίγο θα γίνουμε reviewers Λοιπόν πάμπολλες μετρήσεις incoming Drivers: 526.86 HAGS: ON Renderworkecount ( 11 ) default 12700K/3070/32GB/Win11 21H2 Renderworkercount (6) HAGS ON HAGS OFF για το base game (MP) Shoot House RWC 11 HAGS ON Shoot House RWC 6 HAGS ON Shoot House RWC 6 HAGS OFF Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Αυτο εδω το πραγμα πως το φτιαχνουμε με το dlss το κανει. Με τις αλλες επιλογες το κανει λιγο λιγοτερο. ΧΘες δν το ειχε. εγώ πλέον έχω native . τίποτα σε upscaling και film κάτι 0 Και οχι fil antialasing όσο για το warzone πραγματικά γιατί το χάλασαν δεν κατάλαβα και το battlepass .γενικά έπαιζα λιγο wz τώρα λογικά μόνο για κάνα ξπ και με το ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Renderworkecount ( 11 ) default Που ειναι η επιλογη στο warzone 2? Δεν εχω το αρχειο ini οπως στο /players του mw19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M4tR1x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στο αρχείο options.3.cod22.cst. Άνοιξε το με notepad , notepad++ ότι έχεις και ψάξε για rendererworkercount 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Θέλω άτομα με τα εξής CPU INTEL 13900K, 13700K, 13600K, 12900K, 12700K, 13600K ( αλλά και 10ης γενιάς ή 9ης καλοδεχούμενοι ) AMD 5900X, 5800Χ (ή 3D) ή 5700Χ, 5600X ή αντίστοιχα από τους 7000 Θα σας γράψω σε δεύτερο χρόνο πώς να τρέξετε το CapFrameX + από που να ξεκινήσετε να μετράτε, θα πάρουμε μπουσουλα και περίπου ίδια settings ή σημείο drop να δούμε αν είναι καθαρά πρόβλημα του παιχνιδιού ή drivers ή συνδυασμός αυτών. 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Που ειναι η επιλογη στο warzone 2? Δεν εχω το αρχειο ini οπως στο /players του mw19 Δοκιμές κάνω και γω πάντως βοήθησε -άλλοι λένε βάλε τον αριθμό των πυρήνων, άλλοι -1, άλλοι λιγότερο. Πχ αν έχεις έναν επεξεργαστή 8 καθαρών πυρήνων βάζεις 8 ή 6 Παρατήρησα ότι η σαχλαμάρα πήγαινε και φόρτωνε στα e cores 60% usage με τον default WRC @Herald Αν έχεις όρεξη brother και ενδιαφέρον για μια δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θέλω άτομα με τα εξής CPU INTEL 13900K, 13700K, 13600K, 12900K, 12700K, 13600K ( αλλά και 10ης γενιάς ή 9ης καλοδεχούμενοι ) AMD 5900X, 5800Χ (ή 3D) ή 5700Χ, 5600X ή αντίστοιχα από τους 7000 Θα σας γράψω σε δεύτερο χρόνο πώς να τρέξετε το CapFrameX + από που να ξεκινήσετε να μετράτε, θα πάρουμε μπουσουλα και περίπου ίδια settings ή σημείο drop να δούμε αν είναι καθαρά πρόβλημα του παιχνιδιού ή drivers ή συνδυασμός αυτών. Δοκιμές κάνω και γω πάντως βοήθησε -άλλοι λένε βάλε τον αριθμό των πυρήνων, άλλοι -1, άλλοι λιγότερο. Πχ αν έχεις έναν επεξεργαστή 8 καθαρών πυρήνων βάζεις 8 ή 6 Παρατήρησα ότι η σαχλαμάρα πήγαινε και φόρτωνε στα e cores 60% usage με τον default WRC @Herald Αν έχεις όρεξη brother και ενδιαφέρον για μια δοκιμή Επαιξα καμποσο dmz χτες, δεν εχω πειραξει κανενα αρχειο, ολα τα settings τερμα με dlss quality σε 4k, δεν ειδα καποιο drop η κατι περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δοκιμές κάνω και γω πάντως βοήθησε -άλλοι λένε βάλε τον αριθμό των πυρήνων, άλλοι -1, άλλοι λιγότερο. Πχ αν έχεις έναν επεξεργαστή 8 καθαρών πυρήνων βάζεις 8 ή 6 Βρε τα ξέρω όλα αυτά, όπως είχα γράψει και στο 1 εμένα από default ήταν στο 6 (3700χ - 8 core). Στο warzone 2 δεν βρίσκω το αρχείο όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M4tR1x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βρε τα ξέρω όλα αυτά, όπως είχα γράψει και στο 1 εμένα από default ήταν στο 6 (3700χ - 8 core). Στο warzone 2 δεν βρίσκω το αρχείο όμως! 1 ώρα πριν, M4tR1x είπε Στο αρχείο options.3.cod22.cst. Άνοιξε το με notepad , notepad++ ότι έχεις και ψάξε για rendererworkercount 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, M4tR1x είπε Στο αρχείο options.3.cod22.cst. Άνοιξε το με notepad , notepad++ ότι έχεις και ψάξε για rendererworkercount Α πήγα κατευθείαν στην ειδοποίηση του quote και προσπέρασα το δικό σου 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Επαιξα καμποσο dmz χτες, δεν εχω πειραξει κανενα αρχειο, ολα τα settings τερμα με dlss quality σε 4k, δεν ειδα καποιο drop η κατι περιεργο. Δοκίμασε μια χωρίς DLSS E Cores / HT πώς τα χεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Δοκίμασε μια χωρίς DLSS E Cores / HT πώς τα χεις; Επειδή βαριέμαι να τρέχω πολλά τέστ, εδώ σε default, δηλαδή ecores on + HT on με 1080p basic settings (πείραξα κάποια και τα έβαλα τέρμα). Δείχνω τα frametimes - δεν εντόπισα κανένα stutter όσο έπαιζα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Herald 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) για το παιχνιδι εχω να πω 1.το interface ειναι ισως οτι χειροτερο εχω πετυχει απο τοτε που παιζω παιχνιδια. 2.και το πληκτρα στο keyboard σχεδον τα αλλαξαν ολα χωρις κανενα νοημα παλι 3.το στυλ του λουτ τωρα ειναι για εμενα για κλαματα ουτε στα τελειως free δεν ειναι τοσο χαλια. και να πω το εξης μεχρι να δεις τι παιρνεις κανεις συνηθως θα σε φανε αλλα οκ αλλο αυτο απορω γιατι κατι καλο το κανεις τοσο αισχος .εκτος αν λες ας χαλασω κατι ωστε να το ξανα φτιαξω μετα για να εχουν λογο να ξανα αγορασουν κατι οποτε μονο multiplayer το warzone μονο για κανα xp και αν με αναγκαση κανας φιλος που δεν θα εχει το κανονικο mw Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από kinitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Με την ρύθμιση στο notepad έφυγαν όλα τα strutters απόλαυσα γκειμ μπράβο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Πολύ μάπα το WZ 2, ίδιο με το APEX το έκαναν σχεδόν..Downgrade από το 1 εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα