Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Warzone 2.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάμε! Έτοιμο το χω!

Απόκρυψη περιεχομένων

xtrmsnpr#2869

Nαι σε βλέπω απο το steam,θα στείλω το βραδάκι ;)

• Like 1
  • Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο κύριος της πρωτεύουσας των Επτανήσων με ενημέρωσε για το παρακάτω βίδεο

δεν παίζω όμως wz για να το επιβεβαιώσω. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

IMG20241203194931_BURST000_COVER.jpg.d1e0e46c99caf9f8b27ccc5258acb44c.jpgΚαλησπέρα. Έκανα πρόσφατα εγκατάσταση το παιχνίδι στο laptop 💻, από το Steam. Μιλάω για το call of duty warzone. Πάω να το ανοίξω και μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη (φωτό)! Είτε πατήσω ναι είτε όχι δεν ανοίγει η εφαρμογή του παιχνιδιού! Γενικά το έχω ψάξει λίγο με τις απαιτήσεις και δείχνει ότι το τρέχει ! Επίσης στην αρχή (πήρα μια χαρά)ξεκίναγε μέχρι το σημείο που μου ζητούσε να βάλω τον λογαριασμό της Activision! Μετά άρχισε να κάνει τα κόλπα αυτά! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Δεν έχω αγοράσει το black ops 6! 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει! Έγραψα νέο θέμα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να επιλυθεί!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fastnickride είπε

Δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει! Έγραψα νέο θέμα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να επιλυθεί!

Δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα ακόμα και για προβλήματα του, κάνουμε troubleshooting στα υπάρχοντα θέματα των παιχνιδιών, για να είναι μαζεμένα, τακτοποιημένα, ώστε αν ο επόμενος έχει πρόβλημα να μπορέσει να το βρει εκεί.

Όσο για το πρόβλημα σου τώρα, εάν κλικαρεις ναι, κανονικά κάνει reset (ότι γράφει και το μήνυμα) τα settings του παιχνιδιού και σε βάζει μέσα στο παιχνίδι, ώστε να το ξεκολλήσεις και να παίξει. Γενικά δε βοηθάς και πολύ με αυτά που γράφεις, οπότε γίνε πιο αναλυτικός για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Κρασαρε το παιχνίδι σε κάποια φάση? Είσαι σίγουρος ότι δε τρέχει? Το τσεκαρες από το task manager? Τι έγινε όταν ζήτησε λογαριασμό Activision?

Reinstall/check integrity files δοκίμασες να κάνεις?

Γράψε μας αναλυτικά το σύστημα σου.

Πάντα βέβαια μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι από το battlenet αν θες.

Δημοσ.
Στις 4/12/2024 στις 12:39 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα ακόμα και για προβλήματα του, κάνουμε troubleshooting στα υπάρχοντα θέματα των παιχνιδιών, για να είναι μαζεμένα, τακτοποιημένα, ώστε αν ο επόμενος έχει πρόβλημα να μπορέσει να το βρει εκεί.

Όσο για το πρόβλημα σου τώρα, εάν κλικαρεις ναι, κανονικά κάνει reset (ότι γράφει και το μήνυμα) τα settings του παιχνιδιού και σε βάζει μέσα στο παιχνίδι, ώστε να το ξεκολλήσεις και να παίξει. Γενικά δε βοηθάς και πολύ με αυτά που γράφεις, οπότε γίνε πιο αναλυτικός για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Κρασαρε το παιχνίδι σε κάποια φάση? Είσαι σίγουρος ότι δε τρέχει? Το τσεκαρες από το task manager? Τι έγινε όταν ζήτησε λογαριασμό Activision?

Reinstall/check integrity files δοκίμασες να κάνεις?

Γράψε μας αναλυτικά το σύστημα σου.

Πάντα βέβαια μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι από το battlenet αν θες.

Δεν είχε ανοίξει καν το παιχνίδι!Από την εφαρμογή που έχω στην επιφάνεια εργασίας(μέσω steam) μου βγάζει το μνμ που έβαλα παραπάνω. Πατάω όχι , συνεχίζει και μου λέει ότι θέλει επανεκκίνηση η εφαρμογή. Αφού κάνει δεν ξανά ανοίγει. Ούτε στο task manager  φαίνεται ότι εκτελείται. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό!!!

Το παιχνίδι βάσει χαρακτηριστικών το τρέχει! Όσο έχω ψάξει! Μπήκα μέσα από την εφαρμογή της κάρτας(τυχαία το έκανα όσο το έψαχνα )γραφικών και από εκεί άνοιξε το παιχνίδι! Έβαλα και το λογαριασμό που είχα στην Activision και συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τπτ. Στο μενού πάει σφαίρα, ρυθμίσεις κ.α. κομπλέ,στο παιχνίδι όμως λαγκαρει πολύ!  Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...