mrvaggos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρέα, Αντιμετωπίζω ένα περιέργο πρόβλημα. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα τα μηνύματα είναι σαν να μηδενίζέται η ώρα που τα έχω λάβει. Δηλαδή σε όλα γράφει ότι μου έχουν ερθει στις 3 τα μεσάνυχτα. Ακόμα και αυτο που μου είχε ερθει πριν 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να χάνεται και η σειρά των μηνυμάτων και να μπερδεύονται μεταξύ τους. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κατι παρόμοιο και να ξέρει πως να το λύσει; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από mrvaggos
Tasos19s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 βλέπεις την ώρα δηλαδή να αλλάζει? έχεις ενεργή την αυτόματη ώρα? μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια? έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεδομένων?
M A T R I X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 55 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπερα στην παρέα, Αντιμετωπίζω ένα περιέργο πρόβλημα. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα τα μηνύματα είναι σαν να μηδενίζέται η ώρα που τα έχω λάβει. Δηλαδή σε όλα γράφει ότι μου έχουν ερθει στις 3 τα μεσάνυχτα. Ακόμα και αυτο που μου είχε ερθει πριν 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να χάνεται και η σειρά των μηνυμάτων και να μπερδεύονται μεταξύ τους. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κατι παρόμοιο και να ξέρει πως να το λύσει; Ευχαριστώ πολύ Δεν το έχω ακούσει ποτέ. Αρχικά έχεις και άλλη συσκευή apple; Το ίδιο συμβαίνει και εκεί; Τι ενέργειες έχεις κάνει; Σε 1η φάση θα πρότεινα τα βασικά: 1. Turn off/on imessage 2. Sign out/in imessage 3. Disable automatically date & time για λίγη ώρα και ενεργοποιήσε το ξανά μετά από λίγο
mrvaggos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Δεν το έχω ακούσει ποτέ. Αρχικά έχεις και άλλη συσκευή apple; Το ίδιο συμβαίνει και εκεί; Τι ενέργειες έχεις κάνει; Σε 1η φάση θα πρότεινα τα βασικά: 1. Turn off/on imessage 2. Sign out/in imessage 3. Disable automatically date & time για λίγη ώρα και ενεργοποιήσε το ξανά μετά από λίγο Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι δεν εχω αλλη συσκευή apple. Εκανα τώρα το πρώτο απο ρυθμισεις, μηνυματα και απενεργοποιησα το imessage και το ξανανοιξα. Την ώρα την έχω disabled ετσι κι αλλιως απο το auto. Να το ενεργοποιήσω λες;
M A T R I X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι δεν εχω αλλη συσκευή apple. Εκανα τώρα το πρώτο απο ρυθμισεις, μηνυματα και απενεργοποιησα το imessage και το ξανανοιξα. Την ώρα την έχω disabled ετσι κι αλλιως απο το auto. Να το ενεργοποιήσω λες; Ναι δοκίμασε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα