TSP Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 καλημέρα σας έχω ένα λάπτοπ λενόβο τ420 πρόσφατα είχα πρόβλημα με το ανεμιστηράκι , τον άνοιξα και παράγγειλα νέο μαζί με την ψύχτρα του καθάρισα την παλιά πάστα και έβαλα καινούργια αυτή με την αρκούδα σήμα , τον έδεσα προσεχτικά άλλωστε το εχω ξανακάνει πολλές φορές στα λάπτοπ μου εχω τρία μετα απο μια μέρα μου ανεβάζει θερμοκρασίες ψηλά 70 εως 81 αλλά το λάπτοπ δουλεύει κανονικά, άλλαξα τροφοδοτικό είχε 90watt και έβαλα 65watt σημειωτέων είχα αλλαξει μπαταρία γνήσια την μεγάλη ,έβγαλα την μπαταρία, είχε μέσα το πλαστικό στην κάρτα sim το έβγαλα κούμπωσα την μπαταρία πάλι και η θερμοκρασία έπεσε 65 εως 70 έκει δουλεύει τωρα μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας για να βρώ λύση ευχαριστώ πολύ.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 εφοσον μιλάμε για λάπτοπ, οι θερμοκρασίες που βλέπεις είναι στα όρια του φυσιολογικού, εφόσον δεν χτυπαει 100+ μην συγκρίνεις με θερμοκρασίες σταθερού υπολογιστή. Ενα dell που εχω με intel 2ης γενιάς παίζει 60-93 και σκέψου οτι στους 65 ανοίγει ο ανεμιστήρας!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Ένα νήμα αρκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις