Moderators stormrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Οπως λεει ο τιτλος, ψαχνομαι για αγορα του συγκεκριμενου, αλλα θα ηθελα να μαθω για ενδεχομενα προβληματα κλπ. Σκοπευα να εβλεπα για καινουργιο, αλλα δινουν minimum 10 μηνες αναμονης που δεν το ψηνω, διχως μαλιστα να κλεινεις τιμη (το οποιο επειδη δεν ειχα ασχοληθει, μου φανηκε και εξαιρετικα κουφο, αλλα ολοι μου ειπαν πως ετσι γινεται 😛 ). Ειχα και στο παρελθον το συγκεκριμενο μοντελο, του 2005 ομως και ημουν αρκετα ευχαριστημενος, ομως με τις αλλαγες στους κινητηρες κλπ δεν μπορω να ειμαι σιγουρος πως δεν εχουν αλλαξει καποια πραγματα (στο τεχνικο κομματι δλδ) και δεν εχω και τις γνωσεις για να το φιλτραρω και επειδη με ενδιαφερει η cabrio εκδοση δεν ξερω πως ειναι τα ηλεκτρονικα τους και οι στεγανοποιησεις κλπ. Η χρηση θα γινεται σχεδον αποκλειστικα σε πολη 90% και 10% καμια εξορμηση, χωροι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα λοιπον.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Τρομερά πανέμορφο αυτοκίνητο, αλλα πολύ ζημιάρικο ρε γαμώτο..2 φίλοι μου το είχαν, και οι 2 μέσα σε 2 χρόνια το δώσανε (μεταχειρισμένο το πήρανε και οι 2). Συν'ηθως προβλήματα στα ηλεκτρονικά τους, αισθητήρες τέτοιο "χαζο ζημιές" βγάζουν. Ειναι απο τα αυτοκίνητα που εαν μπορείς το παίρνεις καινούργιο! ΥΓ: Δυστηχώς ετσι γίνεται πλέον επειδή οι τιμές αλλάζουν τρελά, ελάχιστες αντιπροσωπείες κλειδώνουν την τιμή. Οι άλλες σου λένε τώρα κάνει 20, αλλά μπορεί όταν έρθει να το πάρεις 21,5, 22, 21 αναλόγως.... 1
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Νομίζω απο το 2020 άλλαξε μοτέρ , μέχρι πριν έχει το ίδιο 1200άρι σκυλί (βάλτου υγραέριο) 2
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Τα μοτέρ ντάξει είναι πολύ καλό Αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι .... Ηλεκτρολογικά σίγουρα θα βγάλει κάτι Στεγανοποίηση μια χαρά σε αντίστοιχο του 2012. Πότε δεν είχε πρόβλημα και με πιεστικό μηχάνημα. 1
GiorgosT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Στις 16/10/2022 στις 10:49 ΠΜ, stormrain είπε Οπως λεει ο τιτλος, ψαχνομαι για αγορα του συγκεκριμενου, αλλα θα ηθελα να μαθω για ενδεχομενα προβληματα κλπ. Σκοπευα να εβλεπα για καινουργιο, αλλα δινουν minimum 10 μηνες αναμονης που δεν το ψηνω, διχως μαλιστα να κλεινεις τιμη (το οποιο επειδη δεν ειχα ασχοληθει, μου φανηκε και εξαιρετικα κουφο, αλλα ολοι μου ειπαν πως ετσι γινεται 😛 ). Ειχα και στο παρελθον το συγκεκριμενο μοντελο, του 2005 ομως και ημουν αρκετα ευχαριστημενος, ομως με τις αλλαγες στους κινητηρες κλπ δεν μπορω να ειμαι σιγουρος πως δεν εχουν αλλαξει καποια πραγματα (στο τεχνικο κομματι δλδ) και δεν εχω και τις γνωσεις για να το φιλτραρω και επειδη με ενδιαφερει η cabrio εκδοση δεν ξερω πως ειναι τα ηλεκτρονικα τους και οι στεγανοποιησεις κλπ. Η χρηση θα γινεται σχεδον αποκλειστικα σε πολη 90% και 10% καμια εξορμηση, χωροι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα λοιπον. Το 2007 βγήκε το νέο 500, λίγο δύσκολο να είχες του 2005. Κατά τα άλλα, όπως ανέφεραν και τα άλλα παιδιά, το 1,2 είναι σκυλί και θέλει λίγο ψάξιμο/προσοχή με τα ηλεκτρολογικά του. Γενικά πάντως πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GiorgosT είπε Το 2007 βγήκε το νέο 500, λίγο δύσκολο να είχες του 2005. Κατά τα άλλα, όπως ανέφεραν και τα άλλα παιδιά, το 1,2 είναι σκυλί και θέλει λίγο ψάξιμο/προσοχή με τα ηλεκτρολογικά του. Γενικά πάντως πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Εχεις δικιο, του '07 πρέπει να ηταν. Ευχαριστω οσους απαντησαν κι εγω εκει κατέληξα πως ειναι οντως σκυλι. Θα το έπαιρνα ευχαριστως καινούργιο, αλλα στους 10 μηνες μίνιμουμ που λενε, απλα δεν παιζει, καταρχην δεν εχω τοση υπομονη, επισης το χρειάζομαι τώρα, οχι στο μελλον. Ειχα δει και για leasing αλλα κι εκει μεγαλη αναμονή.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα