Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, CONAN_ είπε μιας και λεμε για τζάκια, αυτο το συστημα αερόθερμου με τους σωληνες, αξίζει ή ειναι μουφα ; Mούφα! 1
JoanneB Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δείτε τα τζάκια βιοαιθανόλης, χωρίς καμινάδα , γίνεται ευκολα η μετατροπη https://www.e-biofire.gr/syxnes-erothseis.html Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από JoanneB
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Εχω και εγω τζακι στο σπιτι που μπηκα και μου καπνιζει αν δεν εχω ανοιχτο παραθυρο. Η καμιναδα ειναι ψηλη και βγαινει καπου 1 μετρο απο το τελειωμα της σκεπης. Επίσης δεν εχει κοκκορα αλλα εκεινο το περιστρεφομενο που ομως ψιλογυρναει με δυσκολια . Εισαγωγη εχει μια σχετικα μικρη. Το θεμα ειναι οτι ο γαμπρος που εμενε πιο παλια, λεει οτι δεν ειχε θεμα και δε καπνιζε. Με ολα ιδια, δηλαδη ιδια κουφωματα, καμιναδα κτλ. Σε τι μπορει να οφειλεται και τι μπορω να κανω; Να σηκωσω τη καμιναδα λιγο; Να πεταξω απο την αποληξη εκεινο που γυρναει και να βαλω κοκκορα;
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Dantε είπε εκεινο το περιστρεφομενο που ομως ψιλογυρναει με δυσκολια . δες αν έχει μπίλια η ρουλεμάν και πραξε ανάλογα Καθαρισμο - αντικατάσταση 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Εισαγωγη εχει μια σχετικα μικρη. δες μήπως έχει ψιλοφράξει 29 λεπτά πριν, Dantε είπε Η καμιναδα ειναι ψηλη και βγαινει καπου 1 μετρο απο το τελειωμα της σκεπης. υπάρχουν κτήρια ακτίνα σε <10μ από την καπνοδόχο ? 1
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, hp8 είπε δες αν έχει μπίλια η ρουλεμάν και πραξε ανάλογα Καθαρισμο - αντικατάσταση δες μήπως έχει ψιλοφράξει υπάρχουν κτήρια ακτίνα σε <10μ από την καπνοδόχο ? Το ειχα λιπανει με σπρει. Κατι βλακεια μαλλον ειχε κανει ο πεθερος και σταματησε να γυρναει ελευθερα ευκολα. Δικιο εχεις θα τσεκαρω και την εισαγωγη. Ναι υπαρχει κτιριο διπλα, στο ιδιο υψος ομως περιπου.
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Ναι υπαρχει κτιριο διπλα, στο ιδιο υψος ομως περιπου. αν δεις ότι φταίει το ύψος και την σηκώσεις να την μονώσεις όλη αν ειναι αμονωτη Όσο ζεστότερα τα καυσαέρια ειναι ελαφρύτερα και τραβά καλύτερα το τζάκι 1
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, hp8 είπε αν δεις ότι φταίει το ύψος και την σηκώσεις να την μονώσεις όλη αν ειναι αμονωτη Όσο ζεστότερα τα καυσαέρια ειναι ελαφρύτερα και τραβά καλύτερα το τζάκι Μεχρι την αποληξη οπως ειναι τωρα, ειναι μονωμενη. Θα τα δοκιμασω αυτα που ειπες. Ευχαριστω!
energy52 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ανεβηκα και καθαρισα την καμιναδα στο τζακι στο πατρικο και ειδα πως το περιστρεφομενο που ειχε παρει πριν πολλα χρονια ο πατερας μου ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απ τις διαστασεις της καμιναδας..Επισης δεν γυρναει, εχει χαλασει το ρουλεμαν και λεω να το αλλαξω.. Κατ αρχην, επειδη καπνιζει (απο τοτε που αλλαξαμε τα κουφωματα) , ενα αντιανεμικο καπελο ¨κοκκορας¨ θα βοηθησει ή να βαλω παλι περιστρεφομενο; Εγω παντως που δοκιμασα με ανεμιστηρα 12αρι στην εισαγωγη αερα, δεν εκανε δουλεια καπνιζε περισσοτερο... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από energy52
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 σ ένα φιλο κάναμε την παρακάτω πατέντα και πήγε καλά Ένα τζάκι τραβάει σωστά όταν χωρίς φωτιά κανει ρεύμα αέρος στην εστία Το τσεκ άρεις με ένα κερι Spoiler 1
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Dantε είπε Εχω και εγω τζακι στο σπιτι που μπηκα και μου καπνιζει αν δεν εχω ανοιχτο παραθυρο. Η καμιναδα ειναι ψηλη και βγαινει καπου 1 μετρο απο το τελειωμα της σκεπης. Επίσης δεν εχει κοκκορα αλλα εκεινο το περιστρεφομενο που ομως ψιλογυρναει με δυσκολια . Εισαγωγη εχει μια σχετικα μικρη. Το θεμα ειναι οτι ο γαμπρος που εμενε πιο παλια, λεει οτι δεν ειχε θεμα και δε καπνιζε. Με ολα ιδια, δηλαδη ιδια κουφωματα, καμιναδα κτλ. Σε τι μπορει να οφειλεται και τι μπορω να κανω; Να σηκωσω τη καμιναδα λιγο; Να πεταξω απο την αποληξη εκεινο που γυρναει και να βαλω κοκκορα; Έχει τύχει να χρειάζεται τα ξύλα να είναι όσο πιο πίσω γίνεται, διαφορετικά καπνίζει.
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, phanispal είπε Έχει τύχει να χρειάζεται τα ξύλα να είναι όσο πιο πίσω γίνεται, διαφορετικά καπνίζει. Το εχω δοκιμασει. Δε βοηθησε σε κατι.
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 14 minutes ago, Dantε said: Το εχω δοκιμασει. Δε βοηθησε σε κατι. Spoiler κόψε το κάπνισμα Spoiler
andreaspA Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Το ενα θεμα ειναι να σιγουρεψεις οτι τραβαει η καμιναδα. Θα βοηθησει ενα περιστρεφομενο καπελο. Το αλλο θεμα ειναι να σιγουρεψεις απο που θα παρει αερα το τζακι. Απο καπου πρεπει να παρει αερα. Θες τζαμι? θες τρυπα στον τοιχο? θες δεν ξερω τι... αλλα πρεπει να παρει! Αν δεν παρει θα καπνισει, οτι και να κανει η καμιναδα.
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, andreaspA είπε Το ενα θεμα ειναι να σιγουρεψεις οτι τραβαει η καμιναδα. Θα βοηθησει ενα περιστρεφομενο καπελο. Το αλλο θεμα ειναι να σιγουρεψεις απο που θα παρει αερα το τζακι. Απο καπου πρεπει να παρει αερα. Θες τζαμι? θες τρυπα στον τοιχο? θες δεν ξερω τι... αλλα πρεπει να παρει! Αν δεν παρει θα καπνισει, οτι και να κανει η καμιναδα. Οπως ειπα περιστρεφομενο καπελο εχει, απλα η περιστροφη του ζοριζεται λιγο και δεν ειναι τοσο ελευθερη. Και ανοιγμα για αερα εχει στο τοιχο. Με βλεπω το πολυ να κανω την λυση με τον ανεμιστηρα και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα