ReBeLoS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, jessejames είπε Eγώ βράδυ Σαββάτου την έκανα, κανα 12ωρο πριν ανέβει εδώ και είναι και μένα σε επεξεργασία. Λογικά για ακύρωση πάει απλά δεν πρόλαβαν να μας ενημερώσουν. Δεν παίζει ρόλο η ώρα της παραγγελίας, ξέρω άτομα που πήραν 3-4 κομμάτια χωρίς κανένα πρόβλημα και την έκαναν μετά από μένα. Στην τύχη ακυρώνουν. Για να δουμε. Και να την ακυρωσουν δεν χασαμε βεβαια και το καλυτερο mouse στον κοσμο. Για backup καλο ηταν. Αν κατσει εκατσε που λενε
zygorito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε Για να δουμε. Και να την ακυρωσουν δεν χασαμε βεβαια και το καλυτερο mouse στον κοσμο. Για backup καλο ηταν. Αν κατσει εκατσε που λενε Εγώ θα το τσίμπαγα για δοκιμή αλλά διάβασα οτι ειναι 110γρ με τρύπες άρα τις έχει μόνο και μόνο για ντεκόρ. Δεν ήταν πχ 50γρ fps mouse xD
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι τρυπες ειναι μαπα γιατι κρατανε βρωμια . Βεβαια η μεγαλυτερη τρυπα ειναι ο κοτσοβολος δε περιμενω να στειλουν τη παραγγελια μαζι με μια wahl θα το θυμηθουν να παρουν τηλεφωνο μετα απο 10 μερες και να πουν " ο προμηθευτης δεν ..." Σε εξέλιξη Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί 17/10/2022 σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Εκείνη τη μέρα θα λάβεις μέσω SMS το voucher της αποστολής όπως και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής της στο χώρο σου. Συλλογή-Προετοιμασία Σε αναμονή Αποστολή Σε αναμονή Aλλη μια "ολοκληρωμενη παραγγελια " μιλαμε με γειωσαν κατευθειαν Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Mhlogiatros
paulchro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/10/2022 στις 11:37 ΠΜ, Jake07 είπε Φίλε μου έχω ενημερώσει σε παλιότερες προσφορές,, και πάντα κάτι έφταιγε.. Μια κάποιοι δε το θεωρούσαν προσφορά και έπεφτε κράξιμο, μια στην εξέλιξη τιμής πριν 3 χρόνια ξέρω εγώ έπαιζε καλύτερη τιμή κλπ κλπ.. όποτε δε ξανά μπαίνω στον κόπο.. Καλα μη περιμενεις και κατι αλλο. Και τσαμπα να τους το πας στο σπιτι παντα καποιος θα εχει κατι να πει. 4
eleftherios1970 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ ,όλα καλά. Για back up είναι μια χαρά ποντικας 😀 Ευχαριστώ τον TS.
kajwbtfe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Περασα απο το καταστημα Ερυθραιας χθες,παρολο που δεν μου ειχε ερθει ειδοποιηση για παραλαβη και στην ενημερωση της παραγγελιας εγραφε αναμονη διαθεσιμοτητας και παρελαβα κανονικα.Μαλιστα επειδη ειχα κανει κατα λαθος παραγγελια 3 κομματια αντι για ενα που ηθελα,ειδα οτι ειχαν στην ακρη και τα τρια.Παντως σαν ποντικι ειναι πολυ καλο και εβαλα στην ακρη ενα Razer Deathadder mini για αυτο.
hasiotis_john Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Παρέλαβα και γω σήμερα , μια χαρά ποντικάκι για 10 ευρώ! Τον βρίζω συνήθως τον Κώτσο, αλλά τουλάχιστον εδώ φέρθηκε όμορφα. (ήμουν στην δουλειά σήμερα και ενώ είχα βάλει παράδοση στο σπίτι, με πήραν και τους είπα ότι είμαι δουλειά και ήρθε βανάκι του Κωτσόβολου στο νοσοκομείο και μου το έφερε. Μεταφορική περίμενα, αλλά τελικά μου το έφεραν οι ίδιοι. Τέτοια .... αλφαδιά δεν την περίμενα 😛 ) Καλή τιμή γι' αυτά που προσφέρει.., πιστεύω έτσι με λίγη χρήση που του έκανα πως θα ικανοποιήσει και απαιτητικούς χρήστες!
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σημερα παρελαβα με courier ,μπραβο στον κωτσο και στον ts , πολυ ωραιο το προιον Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από arma1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικα ηρθε το ποντικι μια χαρα . Σκ@τα γιατι σπανε τη παραγγελια ο κουριερ ηρθε και μετα απο 4 ωρες θυμαται οτι εχει αλλα 2 δεματα που εχουν χρεωσει και μεταφορικα και λεει να ξαναπερασει . Αυτη τη φορα θα τα αφησω να επιστραφουν για να μη τους βαλω και 1 αστερι γιατι ηρακλειο το κανουν συστημα να σε τρεχουν . Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα