Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει affiliate το link.

Θα σας ακυρώσουν όπως με τα τροφοδοτικά και τόσα άλλα. Μόνο με αντικαταβολή..αν και 99% τσάμπα ο κόπος.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως ναι εχει affiliate. 

το χτυπησα χωρις το affiliate με αντικαταβολη. Αν περασει περασε. 

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.

Χτες είχε κανονικά παραλαβή από κατάστημα. Εγώ έριξα μια παραγγελία με παραλαβή στο κατάστημα και πληρωμή εκεί. Θα δούμε, αν και θεωρώ ότι θα παραλάβουμε.

Δημοσ.

Εχτές πράγματι είχε και μερικά καταστήματα για παραλαβή. Το ερώτημα ήταν πόσο κοντά ήταν στην διεύθυνσή σου για να πας να το παραλάβεις. Μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα στα καταστήματα.

Εξαιρετική έκπτωση, αλλά τόσο το διάτρητο στυλ κυψέλης, όσο και το καλώδιο δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, οπότε δεν ενδιαφέρθηκα. Αλλά μου έδινε επιλογή παραλαβής από κατάστημα. Υποθέτω όσοι παίζουν ανταγωνιστικά gaming θα το χτύπησαν με την μία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, john_dr είπε

Εχτές πράγματι είχε και μερικά καταστήματα για παραλαβή. Το ερώτημα ήταν πόσο κοντά ήταν στην διεύθυνσή σου για να πας να το παραλάβεις. Μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα στα καταστήματα.

Εξαιρετική έκπτωση, αλλά τόσο το διάτρητο στυλ κυψέλης, όσο και το καλώδιο δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, οπότε δεν ενδιαφέρθηκα. Αλλά μου έδινε επιλογή παραλαβής από κατάστημα. Υποθέτω όσοι παίζουν ανταγωνιστικά gaming θα το χτύπησαν με την μία.

Σε εμένα είχε και στα τρία πιο κοντινά μου και έχω βάλει σε απόσταση 1km από το σπίτι μου παραλαβή.. Θα δούμε αύριο αν στείλουν μήνυμα να πάω να το πάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στα 12.89 παντως ειναι καλη τιμη για επωνυμο RGB mouse. Αν δεν κανω λαθος ειναι palm grip για οποιον τον βολευει αυτου του ειδους το πιασιμο

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παρηγγειλα χθες με παραλαβη απο καταστημα αλλα η παραγγελια μου εχει χαθει, στο λογαριασμο μου δεν μπορω να μπω, και ουτε μου εχει ερθει καποιο ενημερωτικο mail. Aν υπαρξει καποια εξελιξη θα ενημερωσω.

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.

Είναι εδώ και πολλές ώρες εξαντλημένο, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνει ο καθένας μόλις πατήσει επάνω στο link.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...