Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου από τον στρατό και να παρουσιαστώ τον επόμενο Νοέμβρη για να κάνω την θητεία μου. Στο περιοδεύον είχα δηλώσει σαν σώμα το πεζικό τώρα όμως σκεφτόμουν μήπως θα ήταν καλύτερα στο ναυτικό. Υπάρχει τρόπος αλλαγής σώματος ή μόνο να υπάρχουν πτυχία πάνω σε εκείνον τον τομέα;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nikosrapt06 είπε

Καλημέρα σας σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου από τον στρατό και να παρουσιαστώ τον επόμενο Νοέμβρη για να κάνω την θητεία μου. Στο περιοδεύον είχα δηλώσει σαν σώμα το πεζικό τώρα όμως σκεφτόμουν μήπως θα ήταν καλύτερα στο ναυτικό. Υπάρχει τρόπος αλλαγής σώματος ή μόνο να υπάρχουν πτυχία πάνω σε εκείνον τον τομέα;

Όπου σε βάλουνε. 

Αλλά όσον αφορά τι θα δηλώσεις εσύ. Ναυτικό και αεροπορία πολύ καλύτερα. 

Για το αν γίνεται αλλαγή δεν ξερω, καλύτερα να ρωτησεις στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις. 

Αλλά θα έλεγα τσάμπα θα το κάνεις, κατά 90% στρατό ξηράς θα πας. Από όλους σχεδόν τους φίλους και γνωστούς που θυμάμαι, πάνω από 15-20 άτομα χονδρικά, τρεις πήγαν ναυτικό όπου οι δύο έβαλαν μέσον για να πάνε εκεί και ο ένας αεροπορια. Δεν αποκλείεται και όλοι να έβαλαν μέσον, αλλά να μην το παραδέχτηκαν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikosrapt06 είπε

Ναι, γίνετε. Πας στη Στρατολογία και λες θελω να πάω Ναυτικό και κατα προτίμηση στην πόλη μου και σε δεκα εργασιμες ολα ετοιμα.

Για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα όμως, ότι και να δηλωσες, πεζικο θα πας. Εκτός αν έχεις μέσον, ισχυρό μέσον.

7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Όπου σε βάλουνε. 

Αλλά όσον αφορά τι θα δηλώσεις εσύ. Ναυτικό και αεροπορία πολύ καλύτερα. 

Για το αν γίνεται αλλαγή δεν ξερω, καλύτερα να ρωτησεις στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις. 

Αλλά θα έλεγα τσάμπα θα το κάνεις, κατά 90% στρατό ξηράς θα πας. Από όλους σχεδόν τους φίλους και γνωστούς που θυμάμαι, πάνω από 15-20 άτομα χονδρικά, τρεις πήγαν ναυτικό όπου οι δύο έβαλαν μέσον για να πάνε εκεί και ο ένας αεροπορια. Δεν αποκλείεται και όλοι να έβαλαν μέσον, αλλά να μην το παραδέχτηκαν.

Όλοι οι φίλοι σου έβαλαν μέσον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, nikosrapt06 είπε

Στο περιοδεύον είχα δηλώσει σαν σώμα το πεζικό τώρα όμως σκεφτόμουν μήπως θα ήταν καλύτερα στο ναυτικό. Υπάρχει τρόπος αλλαγής σώματος ή μόνο να υπάρχουν πτυχία πάνω σε εκείνον τον τομέα;

Δε σημαινει πως οσοι πανε ΠΝ ειναι ολοι πτυχιουχοι. Στο καραβι δουλευεις σαν ανειδικευτος εργατης.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

εγω παντως που δεν εχω κανενα βυσμα ο γιος μου ειχε δηλωσει οτι θελει να παει ναυτικο και του ηρθε μηνυμα πριν μερικες μερες οτι εχει γινει η κατανομη του στο ναυτικο. επαναλαμβανω χωρις κανενα απολυτως βυσμα.

Στιγμιότυπο οθόνης (20).png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, astrea966 είπε

εγω παντως που δεν εχω κανενα βυσμα ο γιος μου ειχε δηλωσει οτι θελει να παει ναυτικο και του ηρθε μηνυμα πριν μερικες μερες οτι εχει γινει η κατανομη του στο ναυτικο. επαναλαμβανω χωρις κανενα απολυτως βυσμα.

Σχεδον ολοι ναυτικο και αεροπορια δηλωνουν. Αυτοι που επιλεγονται ειναι βασει κριτηριων. Αν πχ. εισαι ο μεγαλυτερος γιος μιας οικογενειας με τουλαχιστον 3 παιδια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Σχεδον ολοι ναυτικο και αεροπορια δηλωνουν. Αυτοι που επιλεγονται ειναι βασει κριτηριων. Αν πχ. εισαι ο μεγαλυτερος γιος μιας οικογενειας με τουλαχιστον 3 παιδια.

στην περιπτωση μου παραξενευτηκα και εγω ο ιδιος.1ο παιδι απο 2 στο συνολο και μαθητης χωρις πτυχια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, astrea966 είπε

στην περιπτωση μου παραξενευτηκα και εγω ο ιδιος.1ο παιδι απο 2 στο συνολο και μαθητης χωρις πτυχια

Δεν εχουν σχεση τα πτυχια. Δυο παιδια λοιπον, το αλλο μηπως κοριτσι? επαγγελμα/ιδιοτητα πατερα?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αεροπορία και ναυτικό πάνε μόνο βύσματα. 

Όσους γνωστούς και φίλους έχω που πήγαν αεροπορία ή ναυτικό πήγαν με βύσμα και μάλιστα το ομολογούσαν και οι ίδιοι. Και μερικοί αναφέραν και τα άτομα που τους βοήθησαν.

Όποιος σου πει το αντίθετο σε δουλεύει. Γενικά αν ακούσεις ότι κάποιος είναι σε ένα από αυτά τα σώματα δε τον ρωτάς καν, θεώρησε δεδομένο ότι έβαλε βύσμα.

Τώρα αν ανάμεσα σε όλους αυτούς βρέθηκε κάποιος που μπήκε τυχαία, είναι όχι απλά εξαίρεση αλλά η εξαίρεση της εξαίρεσης.

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.

+ μόνο βύσμα (1 % τυχάια μπορεί να μπει κάποιος)

Γενικά στο στρατό δεν υπάρχει τυχαία καλή μετάταξη. Σε όλες τις καλές μονάδες μπαίνεις μόνο με βύσμα!

Δημοσ.

Θυμάμαι παλιά για να κάνεις μετάταξη έπρεπε να υπογράψει ο υπουργός εθν αμύνης ... λογικά ακόμα το ίδιο θα ισχύει... οπότε μόνο με χοντρό βύσμα 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Bitbit είπε

αεροπορία και ναυτικό πάνε μόνο βύσματα. 

Όσους γνωστούς και φίλους έχω που πήγαν αεροπορία ή ναυτικό πήγαν με βύσμα και μάλιστα το ομολογούσαν και οι ίδιοι. Και μερικοί αναφέραν και τα άτομα που τους βοήθησαν.

Όποιος σου πει το αντίθετο σε δουλεύει. Γενικά αν ακούσεις ότι κάποιος είναι σε ένα από αυτά τα σώματα δε τον ρωτάς καν, θεώρησε δεδομένο ότι έβαλε βύσμα.

Τώρα αν ανάμεσα σε όλους αυτούς βρέθηκε κάποιος που μπήκε τυχαία, είναι όχι απλά εξαίρεση αλλά η εξαίρεση της εξαίρεσης.

Πηγα ΠΝ χωρις βυσμα, και σιγουρα δε σε δουλευω 🙂

Ηξερα μια οικογενεια με 3 αγορια (στουρναρια και οι τρεις στο σχολειο😄). Ο μεσαιος πηγε ΠΑ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Πηγα ΠΝ χωρις βυσμα, και σιγουρα δε σε δουλευω 🙂

Ηξερα μια οικογενεια με 3 αγορια (στουρναρια και οι τρεις στο σχολειο😄). Ο μεσαιος πηγε ΠΑ.

Η εξαίρεση της εξαίρεση.

Κι εγώ λόγω καθαρής τύχης είχα βυσματωθεί καλά ενώ όλο το υπόλοιπο στρατόπεδο είχε χάσει τη μπάλα από το χώσιμο.

επίσης κι ένας φίλος νησιώτης πήγε στο Ναυτικό, δε τον ρώτησα ποτέ αν έβαλε βύσμα ή τον επιλέξανε λόγω του νησιού (μικρό νησί). Αυτός έτσι κι αλλιώς είχε γνωριμίες αλλά πιθανόν να μη τις χρησιμοποίησε. όλοι οι άλλοι βύσμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...