showme Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ! Εχω έναν εκτυπωτή της hp και συγκεκριμένα το μοντέλο "hp Laser jet Pro MFP M127fn". Tο πρόβλημα είναι ότι στα καλα καθούμενα μια μέρα σταμάτησε να εκτελεί την εντολή εκτύπωσης χωρίς κάποια (αντιληπτή) αφορμή. Πιο συγκεκριμένα: - Όταν δοκιμάζω να εκτυπώσω αρχεία pdf με το που πατάω εκτύπωση δεν γίνεται τίποτα ουτε μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα - Όταν δοκιμάζω να εκτυπώσω αρχεία word πατώντας εκτύπωση μου εμφανίζεται το μήνυμα "word cannot print. there is no printer installed" - Όταν δοκιμάζω να εκτυπώσω excel μου εμφανίζει μήνυμα "your file could not be printed due to an error on hp Laser jet Pro MFP M127fn" και απο κάτω κάποιες πιθανες αιτίες που δεν είναι αυτές όμως ο λόγος - Όταν δοκιμάσω να εκτυπώσω φωτογραφία μου εμφανίζει μήνυμα " your printer has experienced an unexpected configuration problem 0x80070077" Να διευκρινίσω ότι ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος με το laptop μου μέσω καλώδιο usb. Μια μικρή οθονούλα που έχει ο εκτυπωτής γαι τις ρυμίσεις του κτλ δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση για πρόβλημα. To σκάνερ που έχει λειτουργεί κανονικά τόσο μέσω του υπολογιστή όσο και αυτόνομα στον εκτυπωτή. Επίσης ο εκτυπωτής μπορεί και εκτυπώνει αυτόνομα όταν τοποθετώ στον σκάνερ κάποιο εγγραφο και στην συνέχεια πατάω για εκτύπωση (απο το κουμπί του εκτυπωτή). Οι ενέργειες που έκανα και δεν διόρθωσαν το πρόβλημα ήταν οι εξής: - Επανεκκίνηση του υπολογιστή - Επενεκκίνηση εκτυπωτή - Εβγαλα και ξαναέβαλα το μελάνι - Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή στον υπολογιστή με χρήση του εργαστασιακού dvd και έλεγχος ενημέρωσης των drivers Παρόλα αυτά πάλι τα ίδια το πρόβλημα παραμένει. Εχει κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή έχει κάποια ιδέα πως λύνεται αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Αυτο ακουγεται για προβλημα driver. Δοκιμασε τα εξης: Αποσυνδεσε τον εκτυπωτη απο το usb, κανε απεγκατασταση απο τον υπολογιστη σου και κανε μετα εκ νεου εγκατασταση (με driver απο τη σελιδα της hp, οχι απο το cd) χρησιμοποιωντας αλλη θυρα usb. Επισης δοκιμασε να κανεις firmware update (θα το βρεις στη σελιδα με τους drivers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Κάποιες φορές τέτοια ανεξήγητα προβλήματα λύνονται με την αλλαγή καλωδίου usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα