xameleon7 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Ghost_Man2329 είπε 7,99 δολάρια είναι και βγαίνει περίπου 7,83€ Λάθος διατύπωση της ερώτησης μου Για παράδειγμα η eurobank χρεώνει 1ευρω προμήθεια για να στο κάνει σε δολάριο
Ghost_Man2329 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, xameleon7 είπε Λάθος διατύπωση της ερώτησης μου Για παράδειγμα η eurobank χρεώνει 1ευρω προμήθεια για να στο κάνει σε δολάριο Όχι δεν σε χρεώνει προμήθεια. Σήμερα με έκανε ανανέωση και απλά με χρέωσε 7,70€
xameleon7 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Ghost_Man2329 είπε Όχι δεν σε χρεώνει προμήθεια. Σήμερα με έκανε ανανέωση και απλά με χρέωσε 7,70€ Από Βολιβία έχει geolock?
iliasleon Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Από Βολιβία έχει geolock? Νομίζω μόνο Τουρκία έχει.... Κολομβία που είχα κάνει,δεν είχε! 1
Ghost_Man2329 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 5/3/2025 στις 9:08 ΠΜ, xameleon7 είπε Από Βολιβία έχει geolock? δεν εχει ακομα δεν μου έβγαλε κάτι.
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε δεν εχει ακομα δεν μου έβγαλε κάτι. Επειδη μπερδευτηκα με τα τοσα μηνυματα, revo περναει ή θελει aircash?
Ghost_Man2329 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε Επειδη μπερδευτηκα με τα τοσα μηνυματα, revo περναει ή θελει aircash? δεν το ρισκάρω να δοκιμάσω,εξάλλου η aircash ειναι free απλα πρέπει να παραγγείλεις καρτα για να μπορέσεις να κανεις συναλλαγή αλλα ξαναλεω οτι ειναι δωρεά. 1
mclound Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Ευτυχώς με giftcards έχουμε ακόμη τον τρόπο μας. Έβαλα 4+ μήνες -επιπλέον στο account μου / τυπικό, όχι πλήρες πακέτο- (1000 λίρες) με 26,72€ από eneba.
souzerman2001 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 17/2/2025 στις 12:55 ΜΜ, lion2486 είπε Εγώ πήρα πλέον ένα VPS και έστησα το δικό μου vpn server και ότι άλλο χρειάζομαι να φιλοξενώ. Εγώ έχω 3 vpn με συνδρομή αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πως παίζει αυτό το VPS που λες; 1
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 4 ώρες πριν, souzerman2001 είπε Εγώ έχω 3 vpn με συνδρομή αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πως παίζει αυτό το VPS που λες; VPS είναι Server, Απλά έχει κάνει εγκατάσταση OpenVPN εκεί... Έχουμε ξαναπεί όμως πως όποιος θέλει multiple χώρες/IP δεν είναι η λύση που ψάχνουν όλοι για τέτοια χρήση...
xameleon7 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 6/3/2025 στις 9:44 ΜΜ, Ghost_Man2329 είπε δεν εχει ακομα δεν μου έβγαλε κάτι. Δεν δοκιμάζεις και Νιγηρία μήπως την πάρει?
thermaikos4 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου χθες εκανα νεο λογαριασμο σε ινδια και δεν δεχεται ουτε visa πειραιως ουτε mastercard eurobank. σημερα θα προσπαθησω να κανω νεο mail και να ανοιξω στη Τουρκια.
Billator Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε χθες εκανα νεο λογαριασμο σε ινδια και δεν δεχεται ουτε visa πειραιως ουτε mastercard eurobank. σημερα θα προσπαθησω να κανω νεο mail και να ανοιξω στη Τουρκια. Με δωροκάρτες θα ξεκινήσεις με Τουρκία και θα είσαι εντάξει, χωρίς καθόλου κάρτα. Θα έχεις 30 μέρες lock και θα μπορείς να βλέπεις μόνο με VPN τουρκίας και μετά ξεκλειδώνει. Αν αγοράζεις με εκπτωτικά κουπόνια από Eneba (βγαίνουν και κάποιοι sellers περιστασιακά με καλύτερο Exchange rate , οπότε καλό είναι να το παρακολουθείς), η 4k συνδρομή βγαίνει 6.80-7.35ευρώ το μήνα. Χωρίς κουπόνι βγαίνει πιο ακριβά οπότε ίσως από άλλο site να έβρισκες καλύτερη τιμή, αλλά με κουπόνια σταθερά πάντα η χαμηλότερη τιμή είναι στην Eneba PS. (H Eneba έχει επίσης συνήθως το μεγαλύτερο Cashback από cashback sites, 2-4% για υπάρχοντες πελάτες, αν θες να βγάλεις και ακόμα μεγαλύτερο value , μπορείς να το συνδυάσεις και με κάρτα που έχει και εκείνη cashback). 1
iliasleon Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 9:46 ΜΜ, mclound είπε Ευτυχώς με giftcards έχουμε ακόμη τον τρόπο μας. Έβαλα 4+ μήνες -επιπλέον στο account μου / τυπικό, όχι πλήρες πακέτο- (1000 λίρες) με 26,72€ από eneba. Εχω κανει ακριβως το ιδιο με 25,63€ απο oyunfor... 1
Ghost_Man2329 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 2:54 ΠΜ, xameleon7 είπε Δεν δοκιμάζεις και Νιγηρία μήπως την πάρει? Στην Νιγηρία τις είχα και μου τις ακύρωσε. δυστυχώς εκει θέλει μόνο τις τοπικές κάρτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα