Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, agisg1990 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα σας πω το πρόβλημα μου μήπως έχετε καμιά ιδέα. Είχα λογαριασμό τούρκικο Netflix ήμουν μια χαρά. το άφησα κάποιους μήνες κ σήμερα ξανά έκανα πληρωμή (μέσω vpn) γτ αν έμπαινα κανονικά μου έβγαζε τιμές Ελλάδος. Την πληρωμή την δέχθηκε κανονικά συνδέθηκα στην τηλεόραση να δω αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι δν μπορώ να δω λόγω τοποθεσίας. Υπέθεσα ότι είναι η βλακεία που για ένα μήνα πρέπει να το μπαίνω με vpn. Το θέμα μου είναι ότι ανοίγω vpn πάω να κάνω σύνδεση και μου λέει ότι κάτι πάει στραβά και λόγω τεχνικών θεμάτων να προσπαθήσω αργότερα. Λέτε να μου τον κλείσει τον λογαριασμό η να έχει φάει κάποιο σκάλωμα;;; 

Αν δεν είναι συνδρομητικό το VPN πολύ πιθανό να μη λειτουργεί σωστά η αλλαγή...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agisg1990 είπε

Εχεις κάποιο άλλο free vpn να προτείνεις γτ όλα μου ζητάνε πληρωμή για να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω 

Με δωρεάν οι πιθανότητες πάντα μειώνονται...

Συνδρομητικό έχω εγώ μόνο... Χρόνια...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, kormos said:

Με δωρεάν οι πιθανότητες πάντα μειώνονται...

Συνδρομητικό έχω εγώ μόνο... Χρόνια...

Εγώ πήρα πλέον ένα VPS και έστησα το δικό μου vpn server και ότι άλλο χρειάζομαι να φιλοξενώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 1:09 ΜΜ, kirileman είπε

Netflix Gift Card 250 TL - Instant Delivery Netflix Gift Cards
261,60 TL (6,99 ευρώ) πλήρωσα με Revolut πριν από λίγο (αν το έκανα αύριο θα ήταν - 0,07 ευρώ η προμήθεια ΣΚ της Revolut, δηλαδή 6,92 ευρώ). Καλά δεν είναι; Δεν χρησιμοποιώ VPN, ούτε στο redeem. Μάλιστα, με VPN on δεν μου περνάει τον κωδικό.

γτ εχετε κολλησει κ αγοραζετε μονο απο eneba; αφου εχουμε το https://gg.deals/gift-card/netflix-gift-card-250-try-turkey/

βλεπεις ποιο ειναι πιο φθηνα κ αγοραζεις αναλογως. Στην εξαργυρωση της giftcard δεν θελει ανοιχτο το vpn.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallair είπε

γτ εχετε κολλησει κ αγοραζετε μονο απο eneba; αφου εχουμε το https://gg.deals/gift-card/netflix-gift-card-250-try-turkey/

βλεπεις ποιο ειναι πιο φθηνα κ αγοραζεις αναλογως. Στην εξαργυρωση της giftcard δεν θελει ανοιχτο το vpn.

Δεν το βλεπω ιδιαιτερα φθηνοτερο και αυτο ομως. Η διαφορα του φθηνοτερου με κουπονι απο eneba (χωρις κουπονι) ειναι ουτε 20 λεπτα με τις τιμες που ανεβασα χθες. Αν παιξει κανενα κουπονι eneba οπως το 9% τις προαλλες βγαινει αρκετα φθηνοτερα αν φορτωσεις ειδικα, γι αυτο αγοραζουμε κυριως απο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Δεν το βλεπω ιδιαιτερα φθηνοτερο και αυτο ομως. Η διαφορα του φθηνοτερου με κουπονι απο eneba (χωρις κουπονι) ειναι ουτε 20 λεπτα με τις τιμες που ανεβασα χθες. Αν παιξει κανενα κουπονι eneba οπως το 9% τις προαλλες βγαινει αρκετα φθηνοτερα αν φορτωσεις ειδικα, γι αυτο αγοραζουμε κυριως απο εκει.

καλα προφανως αν υπαρχει κουπονι, πας καρφι εκει, εγω απλα ανεφερα ξανα το site συγκρισης τιμων γιατι υπαρχουν περιπτωσεις ατομων που δεν στοκαρουν, και τρεχουν τελευταια στιγμη να βαλουν δωροκαρτα για να μην κλειδωσει ο λογαριασμος.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lion2486 είπε

Εγώ πήρα πλέον ένα VPS και έστησα το δικό μου vpn server και ότι άλλο χρειάζομαι να φιλοξενώ.

Και αυτό γίνεται, αν αναλογιστεί κανείς το μηνιαίο κόστος, σίγουρα συμφέρει. Αν όμως θέλεις κάθε φορά να έχεις μία διαφορετική IP, η διαφορετική χώρα, σίγουρα δεν είναι ιδανικότερη λύση.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Bourdoulas said:

Είναι το VPS στην Τουρκία;

Ναι, και κάποιος provider που δοκίμασα έλεγε ότι είχε turkey datacenter αλλά η διεύθυνση φαινόταν UK.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 10:29 ΠΜ, adi32 είπε

για οποιον θελει ενα μηνα δωρεαν υπαρχει και αυτη η λυση 

Το εχω δοκιμασει και παιζει και σε android tv 

Ωραίος ο παίκτης....

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετα κουπονια, αν εισαι γραμμενος ερχονται συνεχεια στο μεηλ σου.

Ειτε για συνδρομες λχ PS, Netflix ειτε για Games ειτε για ολα.

Συνηθως παιζουν μεταξυ 8-14% αναλογως την εποχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...